adtakhs Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 8320 γιατί έβαλα 7970 . Υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ επεξεργαστή - κάρτας ειδικά στα σύγχρονα games Crysis 3 πχ. 1
giokou Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Το καταλάβαμε, δεν είμεθα μωροί. Αλλού εστίασα εγώ, αλλά εσύ πας να παρελκύσεις τη συζήτηση για να βγεις λάδι...
Superpie Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δεν γνωριζει καν πως θα κανει online παραγγελια και εσυ του προτεινεις καρτα γραφικων απο εξωτερικο? Επισης ρωτησες αν θελει να αγορασει κατι απο το εξωτερικο?Εκτος απο αυτα,λεει οτι δεν ξερει να συναρμολογησει μονος του και το θελει ετοιμο το pc,Πες οτι παει στην συνθεση σου και παραγγειλει την καρτα γραφικων απο εξω,οως θα την βαλει? Και επισης,αν δεν παραγγειλει καρτα γραφικων απο το you δεν θα του στησουν το μηχανημα,αρα θα πρεπει να το στησει μονος του μετα ολοκληρο ή οταν θα παρει και την καρτα,να παει τα πραγματα ολα μαζι καπου να του τα συναρμολογησουν με εξτρα χρεωση βεβαια..Επισης 8πυρινο ΔΕΝ χρειαζεται σε gaming pc,ο ssd o 840 ειναι καλυτερος απο αυτον που προτεινεις εσυ,τροφοδοτικο ειναι τα ιδια σχεδον.Στις μνημες οκ,συμφωνω. Και σου λεω εγω αυτο με τα κοκκινα γραμματα και εσυ δεν το λαμβανεις καθολου υποψην σου..
adtakhs Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Να βάλει την κάρτα γραφικών είναι πανεύκολο ! 100 βιντεάκια στο yt θα βρει. Το υπόλοιπο έρχεται συναρμολογημένο. Όσο για τις παραγγελίες για αυτό είναι το φόρουμ για πληροφόρηση. Αν δεν ξέρει μπορεί να ρωτήσει ! Για όλους υπάρχει η πρώτη φορά. 1
darktraitor Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 <p>Εγώ βλέπω επιδειξιομανία και προχειρότητα κι όχι ουσιαστική κατανόηση του εκάστοτε ενδιαφερόμενου.</p> <p> </p> <p> </p> <p>@ darktraitor</p> <p> </p> <p>Δηλαδή ο 6300 θα του κακοπέσει ε? Σοβαρευτείτε παίδες.</p> Οχι απλά ο 8 πυρηνος θα τον κράτηση στις επόμενες γενιές και πολλή καλά μάλιστα Sent from my iPod touch using Insomnia
giokou Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Να βάλει την κάρτα γραφικών είναι πανεύκολο ! 100 βιντεάκια στο yt θα βρει. Το υπόλοιπο έρχεται συναρμολογημένο. Όσο για τις παραγγελίες για αυτό είναι το φόρουμ για πληροφόρηση. Αν δεν ξέρει μπορεί να ρωτήσει ! Για όλους υπάρχει η πρώτη φορά. Οχι απλά ο 8 πυρηνος θα τον κράτηση στις επόμενες γενιές και πολλή καλά μάλιστα Sent from my iPod touch using Insomnia Ο ένας είχε ρίξει μαύρη πέτρα για 5 μήνες κι ήρθε πάλι σήμερα να μας επιδείξει το κατιτίς του... Ο άλλος είναι 1μισυ μήνα εδώ και βγάζει άχρηστο τον 6300 δηλ το καλύτερο vfm απ' τον Οκτώβριο... ΟΚ σταματήστε κι αφήστε ήσυχο το θέμα του ανθρώπου. * Αν αυτή τη 1η φορά πάει κάτι στραβά και κάψει λάδια το pc, Τάκη θα του πληρώσεις εσύ τη ζημιά??? Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αγγίζουν ποτέ το pc, γιατί απλά δεν κατέχουν τίποτα και το εμπιστεύονται σε επαγγελματίες. Ξέρουν ότι αν πειράξουν κάτι που δεν πρέπει, θα κάνουν ζημιά. Ξέρω κι εγώ αρκετούς. Δεν είναι κακό, να μη γνωρίζεις κάτι και να το θέλεις έτοιμο σπίτι σου, όπως πχ μια tv που το μόνο που θα κάνεις είναι να βάλεις τις μπαταρίες στο control και τω καλώδιο στη πρίζα. Σεβάσου το επιτέλους.
adtakhs Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μπαίνω κάθε μέρα μην νομίζεις ! Ασχετα αν γράφω ή οχι ... Δεν κάνω επίδειξη ... Αλλο VFM και άλλο απόδοση ! Για την 7970 μιλάμε και όχι για καμιά 7850 ... Αρα θες κάτι δυνατότερο . Αν δεν μπορέσει να την βάλει να μου στείλει pm και αν είναι από Αθήνα θα τον βοηθήσω να την βάλει εγώ ! Ποιο το πρόβλημα .. 1
giokou Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μπαίνω κάθε μέρα μην νομίζεις ! Ασχετα αν γράφω ή οχι ... Δεν κάνω επίδειξη ... Αλλο VFM και άλλο απόδοση ! Για την 7970 μιλάμε και όχι για καμιά 7850 ... Αρα θες κάτι δυνατότερο . Αν δεν μπορέσει να την βάλει να μου στείλει pm και αν είναι από Αθήνα θα τον βοηθήσω να την βάλει εγώ ! Ποιο το πρόβλημα .. Εσύ φαγώθηκες με την 7970 (εξ Ιταλίας! ) και κανένας άλλος! Μη πας πάλι να ξεγλιστρίσεις. Εγώ μιλάω για τον 6300 σε συνάρτηση με την 7950 τόση ώρα, αλλά εσύ προφανώς το βιολί σου... Το πρόβλημα είναι ότι δεν το λες αυτό κάθε φορά που πετάς μια σύνθεση και φεύγεις. Αν ήταν να πηγαίνεις σε κάθε σπίτι, μάλιστα. Το λες μόνο, όπου νομίζεις ότι σε συμφέρει... Δε μπορώ, να σ' αφήσω να γράφεις ανακρίβειες.
Superpie Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Φιλε δεν συναρμολογει το you ΔΩΡΕΑΝ συστημα ακομα και αν λειπει ενας σκληρος δισκος. Αν δεν παρει καρτα γραφικων δεν του το στηνουν.Πρεπει να ειναι ολοκληρωμενο το συστημα για να του το στησουν..
giokou Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Φιλε δεν συναρμολογει το you ΔΩΡΕΑΝ συστημα ακομα και αν λειπει ενας σκληρος δισκος. Αν δεν παρει καρτα γραφικων δεν του το στηνουν.Πρεπει να ειναι ολοκληρωμενο το συστημα για να του το στησουν.. Αμάν κι εσύ βρε άνθρωπα με το you.gr! Δεν είναι από εκεί η σύνθεση που παρέθεσα, απ' το computerbeast είναι! Αλλά έχεις δίκιο, εννοείται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα