sakis13sakis Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 δεν μου παιζη το fifa 12 μου βγαζη ολο ερορ και δεν κατεβενη τα υπολιπα παιχνιδια παιζουν κανονικα γνωριζη καπιος πια εκδοση του πρεπη να κατεβασω ασ μου στιλη πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Το αγόρασες και δεν παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Φιλέ no offence αλλά μήπως αντί για fifa να αγοραζες κανα Μπαμπινιώτη. Φιλικά παντα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ξέρω τι φταίει.Εκεί που σου λέει να βάλεις name βάζεις Σάκκοις, γι'αυτό σου βγάζει error.Είδες πως σε προδίδουν τα smartphone τα άτιμα;! Ένιωσα Δρακουμέλ πάλι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alpo Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δεν φταίει το παιδί. Είναι μετάφραση των greeklish σε ελληνικά. Βλέπετε το αποτέλεσμα των greeklish. Υπάρχει ανάλογο θέμα εδώ μέσα. Sorry για το spam. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Γιατί ρε συ κι εγώ χρησιμοποιώ καθημερινά greeklish αλλά τέτοια δολοφονία δεν έχω κανει ακομη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis13sakis Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 το φιφα ρε παιδια τη μπαμπινιοτης ειναι αυτο δεν με ενδιαφερουν αλλα ποδοσφαιρακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 το φιφα ρε παιδια τη μπαμπινιοτης ειναι αυτο δεν με ενδιαφερουν αλλα ποδοσφαιρακια Απο που εισαι ρε φιλε πραγματικα εχω απορια γιατι απο Ελλαδα δεν παιζει να εισαι.Ο Μπαμπινιωτης ειναι ενας κυριος που βγαζει λεξικα.Καταλαβες τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Πρέπει να τεθεί σοβαρά κάποια στιγμή το θέμα της ορθογραφίας όπως πολύ σωστά περάσαμε στην εποχή non-greeklish έτσι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. 'Ενα τοσο μεγάλο φορα ,πρέπει να διέπεται και από την ανάλογη ποιότητα ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Eυχαριστουμε για τη συμμετοχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις