Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπερα,το προβλημα μου ειναι το εξης:Μολις ανοιξα τον υπολογιστη ολα τα προγραμματα εμφανιζοντουσαν με το ιδιο λευκο εικονιδιο και επισης πολλα απο αυτα ειχαν διαγραφει!Το ιδιο συνεβη και σε ορισμενα παιχνιδια.Διεγραψα τα προγραμματα και τα ξανα εγκατεστητα αλλα ματαια.Συνεβη το ιδιο.Επισης στη γραμμη εργασιων οι εφαρμογες .exe(δηλαδη τα προγραμματα) εμφανιζονται και εκει με λευκα εικονιδια.

Υπαρχει καποιος τροπος να το διορθωσω;

YΓ:ετρεξα το malwarebytes και δεν βρηκε καποιο σφαλμα!!

post-256544-0-25868100-1368468414_thumb.png

Δημοσ.

Δοκίμασες να τρέξεις κάποιο από αυτά? Για τσέκαρε λιγάκι άμα τρέχουν κανονικά

Ναι τα δοκιμασα.Ολα τρεχουν κανονικα και τα παιχνιδια παιζουν!

Δημοσ.

Για κανε πανω στα εικονιδια ξεξι κλικ> change icon και βαλε αυτο που σου δινει. Και κανε μου τη χαρη και τρεξε και ενα superantispyware. To malwarebytes το ειχες κανει update πριν το τρεξεις ετσι?

Δημοσ.

δεν μας ειπες το βασικο.μηπως εχεις τρεξει καποιο προγραμμα που αλλαζει τα εικονιδεια.γιατι σε κατι τετοιες περιπτωσεις συμβαινει.δοκιμασε μια επαναφορα συστηματος.

Δημοσ.

Για κανε πανω στα εικονιδια ξεξι κλικ> change icon και βαλε αυτο που σου δινει. Και κανε μου τη χαρη και τρεξε και ενα superantispyware. To malwarebytes το ειχες κανει update πριν το τρεξεις ετσι?

Λοιπον εκανα δεξι κλικ>change icon και εβαλα αυτο που ειχε ειδη και παλι τιποτα.Επισης το malwarebytes ειχε κανει ολα τα updates.Αυριο θα τρεξω και το superantispyware και θα σου απαντησω αν βρηκε κατι.. 

δεν μας ειπες το βασικο.μηπως εχεις τρεξει καποιο προγραμμα που αλλαζει τα εικονιδεια.γιατι σε κατι τετοιες περιπτωσεις συμβαινει.δοκιμασε μια επαναφορα συστηματος.

Δηλαδη τι προγραμμα; :whistle: Εκανα επαναφορα συστηματος και δεν καταφερα κατι!!

Θελω να πω επισης οτι το προβλημα αυτο εμφανιστηκε κατα την διαρκεια της απεγκαταστασης του microsoft visio.Στη συνεχεια οταν πηγα να εγκαταστησω to micisοft office συνειδητοποισα οτι ολα τα προγραμματα μου και οι εφαρμογες ειχαν το ειδιο λευκο εικονιδιο.!!

Δημοσ.

Μηπως εχεις κανει καποια στιγμη καποιο takeown σε καποιο δικσο ή αρχεια γενικως. Εχεις αλλαξει το security του δισκου που πρεπει να ειναι σε trustedinstaller και ΟΧΙ σε administrator ή user?

• Like 1
Δημοσ.

Μηπως εχεις κανει καποια στιγμη καποιο takeown σε καποιο δικσο ή αρχεια γενικως. Εχεις αλλαξει το security του δισκου που πρεπει να ειναι σε trustedinstaller και ΟΧΙ σε administrator ή user?

Τι εννοεις takedown??Οσο για το 2ο δεν το γνωριζω!Που μπορω να το δω και να το αλλαξω σε αυτο που μου ειπες εσυ??

Ευχαριστω για τη βοηθεια σου :-) !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...