Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,μολις παρελαβα τα κομματια για το νεο pc.Τα χαρακτηριστικα του ειναι:

case: Fractal Design Define R4 Black Pearl

psu: Corsair HX650 gold efficiency

mobo: Asus P9X79

cpu: 3930K

cooler: Thermalright Archon SB-E X2

gpu: MSI GT-630 2gb

ram: Corsair Vengeance 16GB 1600Mhz CL9 2x(2x4)

ssd: Samsung 840 250GB

hdd: WD Caviar Black 1TB

Περα απο αυτα ανοιξα το thread γιατι λογικα σιγουρα θα χρειαστω βοηθεια καπου και θα ποσταρω στην συνεχεια μιας και ειναι η πρωτη φορα που θα στησω pc.Φωτογραφιες θα ανεβασω αυριο γτ δν καταφερα να τις μεταφερω απτο κιν στο pc και θα το κανω απο αλλο κιν αυριο.Ευχαριστω!

Δημοσ.

Για ποια χρηση το θες?

Παντως η καρτα γραφικων ειναι κακιστη επιλογη.

Για μουσικη παραγωγη,δν μαπασχολει η καρτα γραφικων για την ωρα,θα βαλω καλυτερη μετα τον σεπτεμβριο για λιγο gaming γιατι δν χωρουσε στο budget τωρα.

Δημοσ.

Για μουσικη παραγωγη,δν μαπασχολει η καρτα γραφικων για την ωρα,θα βαλω καλυτερη μετα τον σεπτεμβριο για λιγο gaming γιατι δν χωρουσε στο budget τωρα.

Eντάξει..λίγο gaming κάνεις και τώρα. Δεν είναι δα και τόσο ψόφια η καρτούλα. 

Φιλαράκι με λάπτοπ i3/630m σε 1600χ900, έχει παίξει τα πάντα απο καινούργια παιχνίδια.

Δημοσ.

Παιδια την ψυκτρα την κουμπωνω κατευθειαν πανω στο σοκετ ετσι?δν χρησιμοποιω backplate γτ βλεπω οτι δεν υπαρχουν τρυπες.

• Like 1
Δημοσ.

Πες μας την οθόνη που έχεις και συμπλήρωσε τη παρακάτω φόρμα εδώ, για να σε βοηθήσουμε σωστά:

http://www.insomnia.gr/topic/401729-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/

Δημοσ.

Πες μας την οθόνη που έχεις και συμπλήρωσε τη παρακάτω φόρμα εδώ, για να σε βοηθήσουμε σωστά:

http://www.insomnia.gr/topic/401729-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/

Τον οδηγο συναρμολογησης μου εστειλες και οχι καποια φορμα.Οθονες εχω 2 μια 22αρα samsung syncmaster 2232bw και μια lg 19" τν ανοιγω μονο οταν γραφω μουσικη για το DAW.Αλλη οθονη δεν σκοπευω να αγορασω για φετος του χρονου ισως παρω καμαι 24αρα.Παιδια κολλησα στα φανς.Το ανεμιστιρακι του κοολερ το συνδεω στην μητρικη και τα υπολοιπα στου κουτιου που εχει και φαν κοντρολ η ολα στην μητρικη?

Δημοσ.

Χρειαζομαι βοηθεια,το τροφοδοτικο που εχω απο μονο του εχω 2 καλωδια (τα υπολοιπα ειναι στην θηκη) ενα 24πινο κ ακομα διπλο 4πινο συνδεω το 24πινο στην μητρικη και το διπλο 4πινο επανω απο τον επεξεργαστη η οχι?

Δημοσ.

Εχω προβλημα,τα συνδεσα ολα οπως επρεπε,οταν ανοιγω το pc ολα τα λαμπακια αναβουν κανονικα ανεμιστιρες δουλευουν αλλα η οθονη ειναι κενη δεν δειχνει τπτ,δοκιμασα και σε hdmi και vga.Αλλαξα 3 κιτ μνημων μπας και φταινε αυτες αλλα τπτ.Εκανα και clear cmos οπως μουπε ενας,παλι τπτ.Το μυαλο μου παει στην καρτα γραφικων.Μηπως να κανω το bios flashback με το κουμπι που εχει πισω η μητρικη?Αποσο διαβασα πρεπει να περασω σε στικακι τα bios και μολις το συνδεσω να πατησω το κουμπι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...