profitis Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Καλησπερίζω όλη τη κοινότητα! Ο δίσκος μου εδώ και λίγο καιρό παρουσιάζει μία τελείως αλλόκοτη συμπεριφορά, κατα 99% είναι νεκρός, όμως λέω να το προσπαθήσω μήπως σώσω τις (νομιμα κατεβασμενες ) ταινίες και τις σειρές που είχα μέσα.Επειδή έλειπα λιγο καιρο και είχα μετακομισει ενδιάμεσα, το βασικό PC έμεινε στην αδράνεια επι περίπου 2+ μήνες. Οταν το άνοιξα ο δίσκος ναι μεν εμφανιζότανε στο RAID Controller Overview κατά το Boot όπως επίσης και στην διαχείρηση δίσκων των Windows, όμως ΔΕΝ ειναι καθόλου προσπελάσιμος απο το λειτουργικό! Οταν πάω να τον ανοιξω βγάζει E:/ does not accessible . Επίσης κάποιες λίγες φορές και τα windows φαινεται σαν να έχουν λίγο περιέργη συμπεριφορα κυρίως στο boot που μου εχει συμβει παλιότερα όταν κάποιος δίσκος είχε τύχει να είναι ετοιμος να πεθάνει ή να έχει πεθάνει. Επίσης έχει πετάξει ενα SMART event.Στα διαγνωστικά του HD Tune Pro μου εμφανizει RAW Read Error Rate failed και Current Pending Sector warning.O δίσκος σχεδόν σίγουρα είναι νεκρός, το θέμα είναι πως θα μπορουσα να εξαντλήσω τις πιθανότητες μήπως σώσω τα data μου για να τον στείλω για RMA.Eυχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα