Thrylos7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ψαχνω tablet μεχρι 200 ευρω για τις διακοπες. Τα 200 ευρω τα εχω βαλει σαν οριο σε καινουρια συσκευη....ειμαι ανοικτος και σε μεταχειρησμενα αρκει να ειναι πιο φτηνα. Και μπορω να παω και στα 220-230 ξερωγω αλλα α αξιζει πραγματικα! Η χρηση ειναι για internet και ταινιες στις διακοπες. Ειναι πολυ βασικο το να μπορω να συνδεσω ενα usb stick με ταινιες και να τις αναπαραγω και σε μεγεθος θα ηθελα κατι γυρω στις 10 ιντσες. Να πω την αληθεια 11-12" θα ηταν το ιδανικο, αλλα βλεπω οτι δε κυκλοφορουν τετοια οποτε θα με καλυψουν και οι 9-10" αλλα οχι πχ τα 7αρια, ειναι πολυ μικρα για αυτο που θελω! Σε οθονη δεν εχω απαιτησεις σε αναλυση (σε αυτα τα λεφτα προφανως...) μια 1280χ800 θα ηταν μια χαρα,. Θα με ενδιεφερε να ειναι IPS αλλα σε αυτα τα λεφτα ειμαι διατεθημενος να συμβιβαστω σε αυτο το θεμα... Αποκει και περα, να εχει καλη συνδεσιμοτητα, να εχει το usb για τη χρηση που θελω και να εχει και mini hdmi αν γινεται για να μπορω να το συνδεσω και στην τηλεοραση του εξοχικου... 3G ευπροσδεκτο αλλα για λογους κειωης κοστους δε χρειαζεται, θα κανω wifi hotspot το nexus4... Επισης δε θα ηθελα να ειναι κινεζια, γιατι παροτι ξερω οτι μπορω να παρω πολυ καλα specs σε αυτα τα λεφτα (βλεπε ainol 9 spark), δε θελω να μπλεξω με τα προβληματα τους που θα το μετατρεψουν σε paperweight αργα η γρηγορα (πχ αχρηστο wifi που πρεπει να εισαι διπλα στο Modem για να πιασει) Με βαση τα παραπανω εχω καταληξει στο Lenovo A2109 που το βρισκω καινουριο στα 202 ευρω. Εχει οσα θελω απο πλευρας specs με μονο ελλατωμα οτι ειανι 9" η οθονη και με κακες γωνιες θεασης. Αλλα ειναι οτι φτηνοτερο εχω βρει σε αυτα που θελω. Μετα υπαρχει το acer A210 που ειναι παρομοιο στις 10" αλλα παει ενα 50ρικο παραπανω και με εξισου κακη οθονη... Το ιδανικο θα ηταν το Asus Memopad 10 αλλα ειναι ~100 ευρω παραπανω, και δε δινω +50% μονο για την οθονη...αφου δε το θελω σαν επενδυση αυτο το tablet, ειναι για τις φετινες διακοπες ουσιαστικα αντε και λιγη χρηση στο σαλονι το χειμωνα, οχι για παραπανω... Καμια αλλη προταση εχετε να κανετε? Μου διαφευγει καποιο μοντελο/προσφορα? Κυριως με εμφαση στην οθονη γιατι στα υπολοιπα με καλυπτει απολυτα το lenovo (tegra3, 720p, GPS, USB, miniHDMI)
evmenis Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Πηγαινε να το δεις φιλε μου γιατι οντος λενε οτι εχει πολυ κακη οθονη αλλα δεν την εχω δει με τα ματια μου οποτε ... Δοκιμασε το ο ιδιος "παιξε" μαζι του για αρκετη ωρα να δεις αν η οθονη σου δημιουργει θεμα.Δεν υπαρχει κατι αλλο με μεγαλη οθονη και επωνυμο στην τιμη αυτη. Παρεπιπτωντος το λενοβο οχι μονο ειναι φτιαγμενο στην κινα αλλα και η μαρκα ειναι κινεζικη
Thrylos7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Το ειδα στο Mediamarkt σημερα.... οντως ειναι λιγο μαπα η οθονη και μου φανηκε και σχετικα μικρο. Η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα κατι στις 12" και οι 10 ειναι συμβιβασμος ποσο μαλλον οι 9"...οποτε αφου εχει και μαπα οθονη απορριπτεται. Καλα στα 289ε που το ειχε το Media δε το συζηταμε οτι δεν αξιζει....στα 200 του amazon αν καποιος του κανει το μεγεθος ειναι μια ΟΚ περιπτωση. Κατεληξα οτι ή πρεπει να παρω memopad 10" ή να κινηθω σε κανενα μικρο λαπτοπ 12-13" για να μου κανει και το μεγεθος της οθονης καλυτερα... Επεξ/σία 14 Μαΐου 2013 από Thrylos7
evmenis Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Παρε κανενα νετμπουκ φιλε ,νομιζω οτι ειναι ιδανικο για αυτο που θελεις και ειναι και αρκετα μικρο για να το βγαζεις απο το σπιτι με καποιους μικρους συμβιβασμους. Δες στο αμαζον και στο warehouse που κατα καιρους εχει καλα μεταχειρο με ολο το σερβις τις αμαζον απο πισω. 1
Thrylos7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Παρε κανενα νετμπουκ φιλε ,νομιζω οτι ειναι ιδανικο για αυτο που θελεις και ειναι και αρκετα μικρο για να το βγαζεις απο το σπιτι με καποιους μικρους συμβιβασμους. Δες στο αμαζον και στο warehouse που κατα καιρους εχει καλα μεταχειρο με ολο το σερβις τις αμαζον απο πισω. τα warehouse προϊοντα δε τα στελνει Ελλαδα δυστυχως οσες φορες εχω προσπαθησει στο παρελθον... Netbook το ειχα σκεφτει αλλα ειναι πολυ αδυναμα ρε γμτ, αυτοι οι atom σερνονται σε οτιδηποτε αλλο εκτος tablet χρηση οποτε δεν εχει πολυ νοημα.... Αποκει και περα, ειχα καταληξει σε κατι σαν το Asus Vivobook S200...πιο ακριβο μεν αλλα δυνατοτητες-ισχυς laptop και touch οθονη για πιο ευκολη χρηση στο κρεβατι σε στυλ tablet. Φρεναρα ομως καθαρα λογω haswell που βγαινουν σε 15 μερες...θα κανω λιγη υπομονη, αλλωστε για τελος Ιιουλιου το θελω για διακοπες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα