Antypas_A Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Καλησπερα,ισως να μη κολλαει τοσο στην κατηγορια αλλα θα ηθελα την γνωμη -βοηθεια σας για ενα θεμα ! Μου εκαναν δωρο στις 20/4 ενα tablet turbo -x το οποιο ξεκινησε να μου βγαζει καποια προβληματα απο την αρχη , δεν το πηγα απευθειας πισω (λαθος μου) αλλα στην αρχη τα εκανε τοσο αραια που ηταν σχεδον ανυπαρκτα.Το πηγα πισω λιγο καθυστερημενα αφου λογω διακοπων Πασχα ελειπα απο Αθηνα και λογω αργιων το καταστημα πλαισιο ηταν κλειστο.ετσι στις 9 /5 το επεστρεψα και οταν ζητησα αντικατασταση μου την αρνηθηκαν αφου ειχαν περασει οι 7 εργασιμες οπου γινεται αμεση αντκατασταση. το ταμπλετ τελικα επισκευαστηκε και θα παραδοθει αυριο μετα απο ενημερωση τους!Το θεμα μου ειναι πως δεν ειναι καθολου αξιοπιστο το εν λογω ταμπλετ και θελω να το αλλαξω με καποιο αλλο πιο εμπιστο.Υπαρχει καποοιος τροπος να το καταφερω αυτο εχει τυχει σε καποιον !? Ουσιαστικα η διαφορα με την προθεσμια που δινει για εμφανιση βλαβης και αμεση αλλαγη ηταν 5 μερες και πρακτικα ειναι χαζο αυτο που εχουν κανει !ευχαριστω εκτων προταιρων !
veteranos123 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Καλησπερα,ισως να μη κολλαει τοσο στην κατηγορια αλλα θα ηθελα την γνωμη -βοηθεια σας για ενα θεμα ! Μου εκαναν δωρο στις 20/4 ενα tablet turbo -x το οποιο ξεκινησε να μου βγαζει καποια προβληματα απο την αρχη , δεν το πηγα απευθειας πισω (λαθος μου) αλλα στην αρχη τα εκανε τοσο αραια που ηταν σχεδον ανυπαρκτα.Το πηγα πισω λιγο καθυστερημενα αφου λογω διακοπων Πασχα ελειπα απο Αθηνα και λογω αργιων το καταστημα πλαισιο ηταν κλειστο.ετσι στις 9 /5 το επεστρεψα και οταν ζητησα αντικατασταση μου την αρνηθηκαν αφου ειχαν περασει οι 7 εργασιμες οπου γινεται αμεση αντκατασταση. το ταμπλετ τελικα επισκευαστηκε και θα παραδοθει αυριο μετα απο ενημερωση τους!Το θεμα μου ειναι πως δεν ειναι καθολου αξιοπιστο το εν λογω ταμπλετ και θελω να το αλλαξω με καποιο αλλο πιο εμπιστο.Υπαρχει καποοιος τροπος να το καταφερω αυτο εχει τυχει σε καποιον !? Ουσιαστικα η διαφορα με την προθεσμια που δινει για εμφανιση βλαβης και αμεση αλλαγη ηταν 5 μερες και πρακτικα ειναι χαζο αυτο που εχουν κανει !ευχαριστω εκτων προταιρων ! Αφούν έχουν περάσει οι 7 μέρες δεν μπορείς να κάνεις κάτι. πιο tablet είναι?
Antypas_A Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Το Turbo-x spice 4.Παντως ανευθυνη πολιτικη καταστηματος !Τους ακουμπαμε ενα σωρο λεφτα καθε χρονο και σε κρεμανε με τον χειροτερο τροπο.Γενικοτερα τα προιοντα turbo -x με μια επιφυλακτικη εξαιρεση στους υπολογιστες τους με εχουν απογοητευσει ξανα και ξανα!
veteranos123 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Σχεδόν όλα τα καταστήματα την ίδια πολιτική ακολουθούν. Και καλά και οι υπολογιστές τους δεν καλοί σε σχέση με την τιμή που τους πουλάει. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2013 από veteranos123
Antypas_A Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω εγω θα παω να βρω την υπευθυνη του καταστηματος μιας και οι υπαλληλοι δεν μου φταινε σε τιποτα και θα της τα πω, εστω και να μην εχει αποτελεσμα απλα να μην μας περνανε για ηλιθιους. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2013 από Antypas_A
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα