.::NikoS::. Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 λέγε βρε, στην τελική το πολύ πολύ να κλείσουν το topic
domigr Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 ειναι λογικο η αξιολογηση των windows να μου βαθμολογει τον σκληρο με 5.9??αφου ειναι 1tb sata 3 64mb cache και 7200 στροφες...η cache και οι στροφες ειναι στο μεγιστο που υπαρχει οπως και το η συνδεση sata...βγαζω εκτος τους ssd..μηπως διαβαζει τον δευτερο σκληρο μου εκει??
.::NikoS::. Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ενημερωτικά: υπάρχουν και δίσκοι στις 10000 στροφές (και κάποτε είχα δει 15000). Αν και δε νομίζω πως παίζει μόνο αυτό ρόλο στην βαθμολογία. Επίσης μη δίνεις και σημασία σε αυτές τις μπούρδες των windows. Πάντως αν έχεις vista το 5,9 είναι το ανώτερο. (στα 7 και μετά το άλλαξαν σε 7,9 το μέγιστο) Από ότι ξέρω τον σκληρό που έχεις το λειτουργικό σύστημα βαθμολογεί και όχι τον άλλον αλλά δε βαθμολογεί με βάση τα χαρακτηριστικά που ξέρεις εσύ για τον δίσκο αλλά με βάση δοκιμών και μετρήσεων πχ για την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων από το ένα σημείο του δίσκου σε ένα άλλο και διάφορα άλλα (πχ πόσο χρόνο θέλει η κεφαλή να πάει σε ένα σημείο για διάβασμα/γράψιμο δεδομένων). Αυτά δεν εξαρτώνται μόνο από τις στροφές και την cache και προφανώς αφού το λειτουργικό σύστημα είναι φορτωμένο και μπορεί να τρέχει και κάποιο πρόγραμμα επιπλέον που να χρησιμοποιεί τον δίσκο, ποιος σου εγγυάτε ότι οι μετρήσεις αυτές είναι εντελώς αξιόπιστες;
domigr Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 απλως μου ακουγεται παραξενο με το συστημα της υπογραφης μου να μου βγαζει τετοιο σκορ στον σκληρο ενω σε ολα τα αλλα να εχω βαθμολογια 8.. windows 8 εχω..τεσπα δεν πειραζει εμεις να ειμαστε καλα
.::NikoS::. Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 εεε μάλλον πρέπει να αφήσουν και ένα περιθώριο για ανώτερες βαθμολογίες για τους SSD Edit: τώρα που το είπες είδα κι εγώ τις βαθμολογίες μου και έγραφε στην κάρτα γραφικών 3,7. Ξαναέτρεξα το τεστ και πήγε 6,8... Ότι να 'ναι
domigr Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 ναι μαλλον ετσι ειναι και κατι αλλο ασχετο με τον σκληρο...την gpu μου την πηρα πριν μια βδομαδα και ειναι αυτη http://www.skroutz.gr/s/2913779/Club3D-Radeon-HD7870XT-2GB-jokerCard.html εχει εναν ανεμιστηρα και εχω διαβασει και σε reviews αλλα το βλεπω και μονος μου οτι δεν εχει και την καλυτερη ψυξη για τον λογο οτι ειναι ενας ο ανεμιστηρας...γενικα βλεπω στα games οτι ακουγεται αρκετα(το ειχα διαβασει και εδω http://www.techpowerup.com/mobile/reviews/Club_3D/HD_7870_jokerCard_Tahiti_LE/33.html οπως και για τις θερμοκρασιες της http://www.techpowerup.com/mobile/reviews/Club_3D/HD_7870_jokerCard_Tahiti_LE/32.html)φανταζομαι δεν θα εχω θεματα ετσι??
.::NikoS::. Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Το ότι ακούγεται ο ανεμιστήρας όταν παίζεις παιχνίδια δε σημαίνει ότι δεν έχει καλή ψύξη. Είναι λογικό όσο ανεβάζει θερμοκρασία η κάρτα, να ανεβάζει και στροφές ο ανεμιστήρας για να μπορεί να διώξει την περισσότερη θερμότητα που βγάζει η κάρτα. Όπως και να χει μπορείς να δεις θερμοκρασίες με κάποιο πρόγραμα όπως Site: http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html">αυτό αλλά δε ξέρω ποιες είναι οι νορμάλ θερμοκρασίες για αυτή την κάρτα οπότε ας πει κάποιος άλλος. (Υποθέτω πως σε παιχνίδι δε θα πρέπει να ξεπεράσει τους 70 και χωρίς παιχνίδι περίπου στους 50 (?) ) δε νομίζω καινούρια κάρτα να έχει πρόβλημα, αλλά πρέπει πάντως στο κουτάκι σου να έχεις έναν ανεμιστήρα μπροστα να βάζει αέρα και έναν πίσω ψηλά να βγάζει αέρα, τακτοποιημένα καλώδια και όχι σκόνες ώστε να υπάρχει σωστή ροή και να μην βράζει μέσα το κουτί και χειροτερεύεις την ψύξη και της κάρτας και των άλλον εξαρτημάτων.
domigr Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 τις θερμοκρασιες της καρτας της ειδα μεσα απο το gpuz και ειναι σχεδον ακριβως σαν αυτες που δινει και το review που εδωσα...δηλαδη 35 idle και μεχρι 70 σε full load με full settings...ανεμιστηρες εχω 3 στο κουτι..εναν μπροστα να βαζει και ενα πισω να βγαζει..οπως τα ειπες δηλαδη..επισης εχω εναν πανω στην οροφη οπου και αυτος βγαζει προς τα εξω σαν τον πισω..σκονη δεν εχει μεσα το κουτι αλλα τα καλωδια δεν μπορω να πω οτι ειναι τακτοποιημενα και γινεται λιγο της που...ας
.::NikoS::. Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 εε εντάξει αν λες ότι είσαι στους 35 idle νομίζω πως είναι πάρα πολύ καλά. Νομίζω πως είσαι κομπλέ αλλά ας απαντήσει και κάνας άλλος αν εγώ λέω μπούρδες
domigr Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Και εγω οκ πιστευω οτι ειμαι απλως γενικα λεω αν εχω θεμα που πηρα μια τοσο δυνατη καρτα με εναν ανεμιστηρα ή αν θα επρεπε να παω στην εκδοση της sapphire πχ που εχει δυο ανεμιστηρες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα