Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

που το θυμάσαι ρε τρελε  :-D  :-D  :-D  εδω εγώ το ξέχασα

για 15 Αυγούστου με βλέπω να έρχεται μιας κ ειναι πιο ογκώδης απ το ρουτερ

Δημοσ.

Μου ήρθε σήμερα (Αθήνα) ένα ανοιγμένο και χιλιοταλαιπωρημένο κουτί. Δεν παρέλαβα και το γύρισα πίσω. Έτυχε αυτό σε κάποιον άλλο ?

Δημοσ.

καλά έκανες.

Μενού αδιάφορο σε σχέση με LG που έχω δουλέψει , μέτρια ηχεία & τέλος σαν να έχει αδυναμο αναλογικό δεκτη.Περιμένουμε τα ψηφιακά να δουμε εκεί.

εβαλα mkv 1080p παρα πολυ καλη αποδοση στα χρωματα .Οσο για το τηλεκτροντρολ που ειπαν παραπάνω εμενα που το χάνω συχνά με βολεύει χιχιχ

Δημοσ.

Παρελαβα χθες κι εγω.Πατρα βρισκομαι...Δεν την ανοιξα ομως.Η συσκευασια ηταν οσο αθικτη θα μπορουσε να ειναι...

Δημοσ.

Ήρθε ο κούριερ στην μάνα μου και δεν παρέλαβε γιατί δεν την άρεσε η συσκευασία, δεν παρέλαβε θα πάω ο ίδιως να την δω.

Άσχετο άλλα ως συνήθος η speedex απαράδεκτη αν είχα επιλογή δεν θα την επέλεγα ποτέ!

Δημοσ.

Φαινεται τιμια για τα χρηματα της...Με το θεμα των 3d γυαλιων εχει βρει καποιος αλλα συμβατα εκτος της toshiba?κανουν ολα τα active γυαλια?η για οικονομικη λυση σε αυτα του κοτσοβολου με τα 21 ευρω...

:-( :-( thanks

Δημοσ.

Προσωπικά πηρα αυτα του κότσο για 21€ κ ειμαι φουλ ευχαριστημενος, οκ ο σκελετός ειναι λιγο λεπτός αλλα με κατάλληλη προσοχή κατι γίνεται (συν μπαταρίες χτύπησα με 1.5€ καμια 20αρια απο ebay κ ειμαι κομπλέ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...