Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τίποτα μέχρι στιγμής, το στάτους στην electroworld πότε αλλάζει από υπο εκτέλεση ? όταν παραδοθεί ?

Δημοσ.

Μπορει και να παραδοθει και να περασουν και μερικα χρονια και ακομα ετσι να μεινει, μην βασιζεστε σε αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι ακριβός όπως το λέει ο Γιώργος (εγώ πιστεύω ότι δεν το αλλάζουν ποτέ!!!)

Είτε το αγοράσεις είτε το ακυρώσεις υπό εκτέλεση θα λέει.

Δημοσ.

πηρα τηλ. αύριο φεύγουν με speedex οπότε τετάρτη πέμπτη θα έχουμε λογικα τις περισσότερες παραδώσεις εκτός αθηνων!

Δημοσ.

Κατάσταση Παραγγελίας: Έχει αποσταλλεί

τωρα δε ξερω πως θα ερθει ουτε εχω κάποιο τράκινγκ

edit

ήρθε και σμς αλλα δε το χα δει με τράκινγ απο speedex.Λογικά αύριο ή μεθαύριο θα είναι Χανιά.Επόμενο βήμα ειναι η εύρεση γυαλλιών

Δημοσ.

και εμένα σήμερα άλλαξε το στατους, λογικά αύριο θα παραλάβω. tracking δεν έλαβα , τα στέλνουν με κούριερ ή με δικά τους μέσα?

Που είναι οι παλιές καλές εποχές e-shop ? Σήμερα παραγγέλνες , αύριο το είχες......

Δημοσ.

Μπορει και να παραδοθει και να περασουν και μερικα χρονια και ακομα ετσι να μεινει, μην βασιζεστε σε αυτο.

ακριβως αυτο, εχω μια παραγγελια απο το 2009 κι ακομα δειχνει προς εκτελεση!  :-D

να τους ζητησω να την εκτελεσουν μηπως;! :devil:

Δημοσ.

ηρθαν οι δικές μου.Είναι στην Speedex και επειδη ειμουν στην δουλειά θα παω να τις παρω αργοτερα να πως εντυπώσεις

Δημοσ.

Εμενα μου ήρθε σήμερα!

Σαν εικόνα είναι πολύ καλή! Το τηλεκοντρολ είναι λίγο απαράδεχτο..και με το menu της δεν τρελάθηκα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...