Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δηλαδη δεν υπαρχει αλλος τροπος να πεξει 3D ταινια  με υποτιτλους? (χωρις ενσωματωση υποτιτλων στην ταινια απο προγραμμα)

Σε 3D ταινια παιζει κανονικα τους srt υποτιτλους κωδικοποιημενους σε utf-8.(αυτο ειναι ευκολο να γινει ακομα και αν οι υποτιτλοι δεν ειναι σε utf-8, με ενα προγραμμα notepad). Το srt ειναι αρχειο κειμενου.

Οταν οι υποτιτλοι ειναι και αυτοι σε 3d (χρησιμοποιηται αυτος ο δοκιμος ορος για συντομια) - προκειται για 2 αρχεια sub και idx-, γινεται λογος για αρχειο "εικονας" και οχι κειμενου. Αυτο το αρχειο εικονας δεν μπορει να το αποκρυπτογραφησει σωστα ο media player.

Το κακο ειναι οτι τα προγραμματα που χρησιμοποιουνται για να μετατραπει αυτο το αρχειο σε srt, ειναι δυσχρηστα και χρονοβορα,  δεν κανουν αυτοματη μετατροπη. Χρειαζεται η αναμιξη του χρηστη για να μαθει στο προγραμμα πως να μετατρεπει καθε γραμμα-εικονα που βλεπει σε γραμμα-συμβολο.

Αυτη ειναι η εμπειρια που ειχα, και την περιγραφω με απλους ορους και οχι ειδικους-τεχνικους, για να γινει κατανοητη σε απλους χρηστες οπως ειμαι και εγω.

Δημοσ.

μαγκες την εχω παραγγειλει και'γω με μοναδικο σκοπο το 3d gaming με το ps3..δεν βλεπω και πολυ ενθαρρυντικα μηνυματα σε αυτο τον τομεα..λετε να την ακυρωσω?

Δημοσ.

δηλαδη δεν υπαρχει αλλος τροπος να πεξει 3D ταινια  με υποτιτλους? (χωρις ενσωματωση υποτιτλων στην ταινια απο προγραμμα)

Παίζει απλά δεν είναι 3d οι υπότιτλοι και είναι χωρίς περίγραμμα οπου θα σε δυσκολέψει σε μερικές σκηνές στην ανάγνωση. Γενικά το έχει αυτό το θέμα ο ενσωματομένος media player.

Δημοσ.

Απο το μενου της αν κρινω δεν εχει καθολου ρυθμiσεις για gaming.

Η αποκριση ειναι 0,08 sec. Σχετικα μεγαλη για gaming.

Αρα η τβ δεν ειναι σχεδιασμενη γι'αυτο.

Αλλα αν κανει για gaming μπορει να απαντησει καποιος που το κανει.

Δημοσ.

Τους εστειλα μαιλ με ερώτηση ποτε περιπου θα ερθει αποσταλεί, η TV να κανονίσω καποιες δουλείες κ με γείωσαν απο δω μεχρι την αυστραλια!

Τα λεφτα ξέρουν ομως να τα χρεώσουν μολις ρήξεις τη παραγγελία σε χρόνο dt αλλα ενα σε 1-2-3 βδομάδες δεν μπορουν να πουν!

Δημοσ.

επικοινωνησα μαζι τους ,εκαναν παραλαβη απο δευτερα αρχιζουν οι παραδοσεις....

• Like 1
Δημοσ.

Αν καποιος αλλαξει γνωμη θα ηθελα να την επαιρνα εγω πριν φυγει απο την εταιρεια σας δινω τα δικα μ στοιχεια κ μου τη στελνουν δυστυχως δεν την προλαβα την προσφορα

Δημοσ.

τι τροπο ειχες επιλεξει για την παραλαβη?

ειχα επιλεξει εντος 7ημερων.

για πες μας εντυπωσεις...

Εχω εδω και ενα χρονο το ιδιο μοντελο σε 40αρα και δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα.

Eχει πολυ ωραιο desing αλλα το μενου της ειναι λιγο αργο. 

Αλλο ενα μειονέκτημα ειναι οτι δεν εχει broswer  αλλα για τα λεφτα της μια χαρα ειναι.

σχετικο για την 40αρα Link.png Site: http://www.insomnia.gr/topic/449868-toshiba-40tl838g-%CE%B7-toshiba-40tl933g/">εδω

Δημοσ.

εγώ ακόμη περιμένω, την Δευτέρα βλέπω να έρχεται , στο στατους της παραγγελίας λέει ακόμη υπο εκτέλεση....

Δημοσ.

Δευτερα μπορει να ξεκινησουν οι αποστολες αλλα λογικα θα χρειαστούν καμια 1-2 μερες να τις παρουμε οι πιο πολλοι!

Απο ενημέρωση θα μπορουσαν να ειναι λιγο πιο σωστοι, ποσο δουλεια θα ηθελε να κανουν μια αλλαγη στο στατους της παραγγελίας ωστε να ξερουμε πανω κατω τη γινεται

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...