achillevs72 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 δηλαδη δεν υπαρχει αλλος τροπος να πεξει 3D ταινια με υποτιτλους? (χωρις ενσωματωση υποτιτλων στην ταινια απο προγραμμα) Σε 3D ταινια παιζει κανονικα τους srt υποτιτλους κωδικοποιημενους σε utf-8.(αυτο ειναι ευκολο να γινει ακομα και αν οι υποτιτλοι δεν ειναι σε utf-8, με ενα προγραμμα notepad). Το srt ειναι αρχειο κειμενου. Οταν οι υποτιτλοι ειναι και αυτοι σε 3d (χρησιμοποιηται αυτος ο δοκιμος ορος για συντομια) - προκειται για 2 αρχεια sub και idx-, γινεται λογος για αρχειο "εικονας" και οχι κειμενου. Αυτο το αρχειο εικονας δεν μπορει να το αποκρυπτογραφησει σωστα ο media player. Το κακο ειναι οτι τα προγραμματα που χρησιμοποιουνται για να μετατραπει αυτο το αρχειο σε srt, ειναι δυσχρηστα και χρονοβορα, δεν κανουν αυτοματη μετατροπη. Χρειαζεται η αναμιξη του χρηστη για να μαθει στο προγραμμα πως να μετατρεπει καθε γραμμα-εικονα που βλεπει σε γραμμα-συμβολο. Αυτη ειναι η εμπειρια που ειχα, και την περιγραφω με απλους ορους και οχι ειδικους-τεχνικους, για να γινει κατανοητη σε απλους χρηστες οπως ειμαι και εγω.
petros4 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 μαγκες την εχω παραγγειλει και'γω με μοναδικο σκοπο το 3d gaming με το ps3..δεν βλεπω και πολυ ενθαρρυντικα μηνυματα σε αυτο τον τομεα..λετε να την ακυρωσω?
kallair Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 δηλαδη δεν υπαρχει αλλος τροπος να πεξει 3D ταινια με υποτιτλους? (χωρις ενσωματωση υποτιτλων στην ταινια απο προγραμμα) Παίζει απλά δεν είναι 3d οι υπότιτλοι και είναι χωρίς περίγραμμα οπου θα σε δυσκολέψει σε μερικές σκηνές στην ανάγνωση. Γενικά το έχει αυτό το θέμα ο ενσωματομένος media player.
achillevs72 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Απο το μενου της αν κρινω δεν εχει καθολου ρυθμiσεις για gaming. Η αποκριση ειναι 0,08 sec. Σχετικα μεγαλη για gaming. Αρα η τβ δεν ειναι σχεδιασμενη γι'αυτο. Αλλα αν κανει για gaming μπορει να απαντησει καποιος που το κανει.
GeorgT. Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Τους εστειλα μαιλ με ερώτηση ποτε περιπου θα ερθει αποσταλεί, η TV να κανονίσω καποιες δουλείες κ με γείωσαν απο δω μεχρι την αυστραλια! Τα λεφτα ξέρουν ομως να τα χρεώσουν μολις ρήξεις τη παραγγελία σε χρόνο dt αλλα ενα σε 1-2-3 βδομάδες δεν μπορουν να πουν!
vasman15 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 επικοινωνησα μαζι τους ,εκαναν παραλαβη απο δευτερα αρχιζουν οι παραδοσεις.... 1
diafana99 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Αν καποιος αλλαξει γνωμη θα ηθελα να την επαιρνα εγω πριν φυγει απο την εταιρεια σας δινω τα δικα μ στοιχεια κ μου τη στελνουν δυστυχως δεν την προλαβα την προσφορα
HERTHAN Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Παραλαβα σημερα το πρωι Ειμαι σιγουρος οτι παρελαβες. 1
aGka8l Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Παραλαβα σημερα το πρωι τι τροπο ειχες επιλεξει για την παραλαβη?
john654321 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 τι τροπο ειχες επιλεξει για την παραλαβη? ειχα επιλεξει εντος 7ημερων. για πες μας εντυπωσεις... Εχω εδω και ενα χρονο το ιδιο μοντελο σε 40αρα και δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα. Eχει πολυ ωραιο desing αλλα το μενου της ειναι λιγο αργο. Αλλο ενα μειονέκτημα ειναι οτι δεν εχει broswer αλλα για τα λεφτα της μια χαρα ειναι. σχετικο για την 40αρα Site: http://www.insomnia.gr/topic/449868-toshiba-40tl838g-%CE%B7-toshiba-40tl933g/">εδω
lm555 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 εγώ ακόμη περιμένω, την Δευτέρα βλέπω να έρχεται , στο στατους της παραγγελίας λέει ακόμη υπο εκτέλεση....
GeorgT. Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δευτερα μπορει να ξεκινησουν οι αποστολες αλλα λογικα θα χρειαστούν καμια 1-2 μερες να τις παρουμε οι πιο πολλοι! Απο ενημέρωση θα μπορουσαν να ειναι λιγο πιο σωστοι, ποσο δουλεια θα ηθελε να κανουν μια αλλαγη στο στατους της παραγγελίας ωστε να ξερουμε πανω κατω τη γινεται 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα