aGka8l Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 τους πηρα τηλεφωνο.Δεν εχει γυαλιά μεσα η συσκευασία
Questioner Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Η συσκευασία δεν έχει ούτως ή άλλως γυαλιά. Τα γυαλιά τα έδινε το mm ως δώρο. 1
paylidis Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 κριμα αν ειχε γυαλια θα ηταν οτι καλυτερο (αν και προτιμώ κατι >40")...
aGka8l Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 με 270 ευρώ που εχει ειναι σαν να παίρνεις μια απλη 32αρα οποτε οκ! με 40ευρώ αργοτερα παιρνει καποιος 2 γυαλακια και ειναι comple ετσι και αλλιώς ποσες φορές θα δει κάποιος κατι 3d?
achillevs72 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Εχουν κυκλοφορησει και φτηνα γυαλια απο την Toshiba τα FTP-AG03, 21€ πριν το πασχα τα πηρα απο τον Κωτσο. Το μοντελο αυτο ειναι με μπαταρια και δεν φορτιζουν. Να πω μονο οτι οσοι ενδιαφερονται για το media player 1. δεν παιζει DTS ηχο. 2. δεν παιζει 3d (sub/idx διπλο αρχειο) υποτιτλους. και 3. εγγραφες μεσω PVR αναπαραγονται μονο απο την ιδια τβ, μεσα απο το μενου βιβλιοθηκη. Κατα τα αλλα αψογη για τα λεφτα της.
The__Blade Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δεν κάνει για monitor, μεγάλο lag ακόμη και σε game mode και μέτρια εικόνα. την έχεις δουλέψει; έχει 100 πραγματικά Hz; Το active 3d αντέχεται για gaming ή με τίποτα; To passive Που έχω παίξει είναι μια χαρά.
lm555 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Την παρήγγειλα από το electroworld , την δεχθηκε την παραγγελία , ας ελπίσω ότι θα την στείλουν , ( λεει αναμένεται συντομα, και παραδοση σε 7 εργασημες ημέρες....) Καμία πρόταση για γυαλιά απο ebay επαναφορτιζόμενα?
kostiger Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Eγω σημερα το πρωι την παρηγγειλα.Η παραγγελια μου εγινε δεκτη,ενω στη σελιδα του προιοντος ανεφεροταν οτι αναμενεται νεα παραλαβη πολυ συντομα...Μου εσταλη και σχετικο mail επιβεβαιωσης της παραγγελιας.Για να δουμε.Η προσφορα ειναι πολυ καλη παντως.Αν λειτουργουν και τα γυαλια της Panasonic ST30,την πετυχα...
kmarios Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Τελος μπαινω στο site κ δεν μου τη βγαζει Μόλις την παρηγγειλα. Αν σε ενδιαφέρει ξαναδοκίμασε ...
diafana99 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Στειλε λινκ ρε φιλε δε τη βγαζει καθολου τους πηρα κ τηλ κ μου λεει δεν υπαρχει
kmarios Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 ναι τώρα δεν την βγάζει. παίζει να γίνονται ακυρώσεις και να ενεργοποιείται για ένα - δύο κομμάτια.
john654321 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Εχουν κυκλοφορησει και φτηνα γυαλια απο την Toshiba τα FTP-AG03, 21€ πριν το πασχα τα πηρα απο τον Κωτσο. Το μοντελο αυτο ειναι με μπαταρια και δεν φορτιζουν. Να πω μονο οτι οσοι ενδιαφερονται για το media player 1. δεν παιζει DTS ηχο. 2. δεν παιζει 3d (sub/idx διπλο αρχειο) υποτιτλους. και 3. εγγραφες μεσω PVR αναπαραγονται μονο απο την ιδια τβ, μεσα απο το μενου βιβλιοθηκη. Κατα τα αλλα αψογη για τα λεφτα της. δηλαδη δεν υπαρχει αλλος τροπος να πεξει 3D ταινια με υποτιτλους? (χωρις ενσωματωση υποτιτλων στην ταινια απο προγραμμα)
ChrisN.S. Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 την έχεις δουλέψει; έχει 100 πραγματικά Hz; Το active 3d αντέχεται για gaming ή με τίποτα; To passive Που έχω παίξει είναι μια χαρά. ναι την έχω αρκετό καιρό τώρα, έχει 100hz panel το active 3d δεν είναι για gaming, δεν θα στην πρότεινα για οθόνη υπολογιστή λόγω και του clouding και των αλλοιώσεων στα χρώματα ακόμα και υπό μικρή γωνία καθώς και το μικρό ppi για 32΄΄ σε σχέση με μικρότερο full hd μόνιτορ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα