Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπράβο στο electro που επανέφερε την προσφορά. την έχω την τηλεόραση και είναι άπαιχτη υπάρχει και αντίστοιχο θέμα στο forum των τηλεοράσεων. αν μας πει και κάποιος αν δίνει και γυαλιά όπως έκανε και το mediamarkt πριν 1 μήνα.

Δημοσ.

active 3d έχει. γυαλιά έδινε δώρο το media markt όταν πριν ένα μήνα είχε βγει στην ίδια τιμή, τώρα το electro δεν γνωρίζω. πάντως είναι στην ευχέρεια του καταστήματος αν θα δίνει δώτο τα γυαλιά ή όχι.

Δημοσ.

για monitor την χρησιμοποιώ κυρίος προσωπικά και για το ps3. άψογη είναι και με μικρές διαστάσεις.

Δημοσ.

ναι ποιοτικη οθονη..δηλωνω ευχαριστημενος κι εγωωω :-)

δεν εχει καποια χτυπητη αδυναμια,σαν media player που

ολο την χρησιμοποιω.

Δημοσ.

Κάτι που δεν είπαν τα παιδιά.... Την πήρα και εγώ από electro world, χωρίς γυαλιά, τα γυαλιά που έχω όμως για την Panasonic plasma, δουλεύουν άψογα και μάλιστα με πολύ καλά αποτελέσματα. Βέβαια τα ένα λόγω είναι αρκετά ακριβά, για να τα προτείνω για αγορά, αλλά αν κάποιος έχει κάποια έχει active γυαλια δεν χάνει τίποτα να κάνει μια δοκιμή με την tv....

Δημοσ.

Κάτι που δεν είπαν τα παιδιά.... Την πήρα και εγώ από electro world, χωρίς γυαλιά, τα γυαλιά που έχω όμως για την Panasonic plasma, δουλεύουν άψογα και μάλιστα με πολύ καλά αποτελέσματα. Βέβαια τα ένα λόγω είναι αρκετά ακριβά, για να τα προτείνω για αγορά, αλλά αν κάποιος έχει κάποια έχει active γυαλια δεν χάνει τίποτα να κάνει μια δοκιμή με την tv....

Ποια γυαλιά φίλε μου; μπορείς να δώσεις μοντέλο;

Δημοσ.

gia μονιτορ τι λέει ρε παιδιά;  27αρι έχω τώρα....

Δεν κάνει για monitor, μεγάλο lag ακόμη και σε game mode και μέτρια εικόνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...