Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Fujitsu Lifebook AH512 B960 No-Os @electroworld 299€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να το παραγγείλω για έναν φίλο...αλλά χωρίς λειτουργικό με προβληματίζει.

Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα περάσω το λειτουργικό...υπάρχει κάποιος οδηγός, κάποιο λινκ, και σε π.μ.

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θέλω να το παραγγείλω για έναν φίλο...αλλά χωρίς λειτουργικό με προβληματίζει.

Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα περάσω το λειτουργικό...υπάρχει κάποιος οδηγός, κάποιο λινκ, και σε π.μ.

Ευχαριστώ.

δεν χρειάζεται κανένας οδηγός, βάζεις μέσα το "γνήσιο" dvd των windows και σε πανε τα βήματα μόνα τους δεν έχει κάποιο μπέρδεμα.

Δημοσ.

Τα λάπτοπ του amazon, καλύπτεται από την ελληνική αντιπροσωπεία. Μπορεί να ρωτάω βλακεία...αλλά πραγματικά δεν ξέρω...

Επίσης αν γνωρίζει κάποιος, σε πόσες μέρες στέλνουν Ελλάδα και πόσο πάανε τα μεταφορικά;;;;

Μια διορθωση σε αυτα που γραφεις. Δεν εγραψε κανεις  λαθος τιμη, η τιμη ηταν τοσο οταν την εγραψε ο thrylos7, 280 λιρες ηταν (340€) μεχρι και χθες το πρωι συμφωνα με το camel, χθες μεσημερι ανεβηκε. Μαλιστα 3 εως 5 Μαιου ειχε 270 λιρες (330€).

Εγώ έχω αυτό το λάπτοπ, το πήρα απο το amazon.co.uk (με 6gb μνήμη, win8, 500 σκληρό), το έιχε προσφορά και μου βγήκε περίπου στα 327€ (Δωρεάν μεταφορικά με courier -DHL- με traking number, περίπου σε 2,5 μέρες το είχα στα χέρια μου!!).

Άν βάλεις το serial number στο site της fijitsu σου λέει οτι έχει 1 χρόνο "παγκόσμια" εγγύηση.

Επίσης όλα τα ηλεκτρονικά προϊόντα που αγοράζεις απο το amazon.co.uk έχουν ένα χρόνο εγγύηση (τους ρώτησα) και σε περίπτωση που δεν αναλαμβάνει η επίσημη αντιπροσωπεάι αναλαμβάνουν αυτοι της συνεννοήσεις με την εδώ αντιπροσωπεία ή τους το στέλνεις με δικά τους έξοδα για επισκευή.

Πάντος είναι σχετικά τίμιο λαπτοπ για τα λεφτά του.

Το μόνο αρνητικό, για εμένα, είναι τα ηχεία του, παρόλλο που έχει realtek κάρτα ήχου (μπορεί να θέλει κάποια ρύθμιση και να μην την έχω κάνει ακομα....)

Δημοσ.

Παρέλαβα χτες το laptopaki και η πρώτη εντύπωση είναι πολύ καλή...

έβαλα 2X4gb Mνήμη αντι των 2gb που είχε και του πέρασα Windows 7 Ultimate 64bit και όλους τους drivers.

Πετάει πραγματικά με τον Intel b960.... καμμία σχέση με ένα ανάλογο που έχω και φοράει AMD E-450, που με τα ίδια χαρακτηριστικά σέρνεται

Το μόνο θέμα που έχω και χρειάζομαι βοήθεια είναι ότι
κάθε φορά που ξεκινάει μου βγάζε το παρακάτω:
attachment.php?attachmentid=124302&d=136

τι είναι ετούτο;;; τι να κάνω να το διώξω;

Δημοσ.

Αυτό το εμφανίζει όταν παει να εγκατασταθεί ενα πρόγραμμα, για να σε προειδοποιήσει στην περίπτωση που δεν επίλεξες εσύ την εγκατάσταση του.

Αν θέλεις να βγάλεις αυτή την ειδοποίηση πηγαίνεις Πίνακας ελέγχου ( Μεγάλα εικονίδια ) - Λογαριασμοί χρηστών - Αλλαγή ελέγχου ρυθμίσεων λογαριασμού χρήστη και επιλέγεις " Να μην ειδοποιούμαι ποτέ "

Edit Τώρα κατάλαβα ότι ρωτάς για το συγκεκριμένο αρχείο..σόρρυ ζαλισμένη είμαι. Προσωπικά εγώ δεν ξέρω τι είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για τη θειτσα απεναντι και τη γκομενα του φεις μπουκ μια χαρα ειναι το λαπτοπ

είσαι τελείως άκυρος φίλε και τζάμπα τρολλάρεις....

αν δεν μπορείς να απαντήσεις στο συγκεκριμένο ερώτημα άστο...

επίσης αν είχες μπει στο κόπο να διαβάσεις το νήμα, θα έβλεπες ότι φίλος >50, ζήταγε butzet laptop για τα βασικά

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 4
Δημοσ.

Παρέλαβα χτες το laptopaki και η πρώτη εντύπωση είναι πολύ καλή...

έβαλα 2X4gb Mνήμη αντι των 2gb που είχε και του πέρασα Windows 7 Ultimate 64bit και όλους τους drivers.

Πετάει πραγματικά με τον Intel b960.... καμμία σχέση με ένα ανάλογο που έχω και φοράει AMD E-450, που με τα ίδια χαρακτηριστικά σέρνεται

Το μόνο θέμα που έχω και χρειάζομαι βοήθεια είναι ότι

κάθε φορά που ξεκινάει μου βγάζε το παρακάτω:

Από το πρώτο αποτέλεσμα στο google

""hkcmd.exe" is Intel's "extreme" grahics hot key interceptor. If you never use the Intel hotkeys, you can go to Control Panel > Intel Extreme Graphics > Hot Keys and turn them off."

Αλλιώς απλά ξετίκαρε το κουτάκι που λέει "Ερώτηση πριν απο κάθε..." και πάτα εκτέλεση.Δεν θα ξαναεμφανιστεί.Σε κάθε περίπτωση δεν είναι κάτι ανησυχητικό,μην σε απασχολεί.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τα μεταφορικα ειναι δωρεαν, γι'αυτο και αλλωστε ανεφερα σαν τιμη τα 340 ευρω, για να ειναι τελικη και αμεσα συγκρισιμη.

αυτό ισχύει μόνο για το συγκεκριμένο ή για όλες τις αγορές από Amazon?

Αυτό είναι το ίδιο με i3?

http://www.amazon.co.uk/Fujitsu-LIFEBOOK-i3-3120M-Processor-Bluetooth/dp/B00BQ9HY8U/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_nC?ie=UTF8&colid=2K3ZAFL1UEYLC&coliid=ICYV2URWLG0R5

Δημοσ.

Τα μεταφορικα ειναι δωρεαν, γι'αυτο και αλλωστε ανεφερα σαν τιμη τα 340 ευρω, για να ειναι τελικη και αμεσα συγκρισιμη.

αυτό ισχύει μόνο για το συγκεκριμένο ή για όλες τις αγορές από Amazon?

Αυτό είναι το ίδιο με i3?

http://www.amazon.co.uk/Fujitsu-LIFEBOOK-i3-3120M-Processor-Bluetooth/dp/B00BQ9HY8U/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_nC?ie=UTF8&colid=2K3ZAFL1UEYLC&coliid=ICYV2URWLG0R5

ΙΣΧΥΕ για ολες τις αγορες απο amazon , αλλα δεν ισχυει πια (απο 11 ιουνιου αλλαξε πολιτικη το amazon για αποστολες στην Ελλαδα). Παρ'ολ'αυτα τα μεταφορικα ειναι μολις 7.5 λιρες δηλαδη κατω απο 10 ευρω...και σε σχεση με το αρχικο ναι αυτο φαινεται το ιδιο απλα με τον i3 και 4gb ram αντι 6...

Δημοσ.

To πήρα και εγώ. Ευχαριστώ ΟΡ. Ελπίζω να μην μπλέξω με drivers. Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω transfer τα WIN7 από το παλιό μου DELL που κάηκε?

Δημοσ.

Να ρωτήσω τους συμφορουμίτες που το αγόρασαν την γνώμη τους περί ποιότητας κατασκευής και από ηχεία πως τα πάει;

Δημοσ.

πλαστικό το καπάκι, μένουν έυκολα σημάδια-δαχτυλιές. Απο θερμοκρασίες δεν έχω πρόβλημα, ακόμα και σε full load επεξεργαστή. Τα ηχεία δεν είναι και της καλύτερης ποιότητας. Για 270 ευρώ που το πήρα εγώ (απο Αγγλία) είμαι απόλυτα ευχαριστημένος πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...