plpapadopoulos Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Η τιμή για μηχάνημα κάτω των 300 ευρώ είναι μια χαρά. Για δουλειές γραφείου και καθημερινές εφαρμογές, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στην αγορά αυτή τη στιγμή με κάτω από 300 ευρώ. Σε αυτές τις τιμές παίζουν καινούρια Netbook στα μαγαζιά και κάτι μετάχειρα σαπίδια σε αγγελίες. Για όσους ισχυρίζονται πως η μνήμη δε φτάνει για τις απλές καθημερινές εφαρμογές, ποτέ δεν είναι αργά να μάθουν να χρησιμοποιούν και το Linuxaki. Υπάρχουν και πλήρως εξελληνισμένες διανομές. Σαφώς οσο ανεβαίνει το κασέ, ανεβαίνουν και οι επιλογές, όμως για κάτω από 300 ευρώ η λύση είναι μονόδρομος και είναι μια χαρά. Όσοι διαφωνούν, ας παραθέσουν αντίστοιχα links με κάτω από 300 ευρώ. υποψην οτι στα ~340ε τελικη βγαινει το ιδιο laptop απο amazon αλλα με 6gb ram (αντι 2), 500gb hdd (αντι 320) και windows 8 (αντι του τιποτα). Φυσικα και αξιζουν τα 40 ευρω ολα τα παραπανω, αλλα για καποιον που ψαχνει τη φτηνοτερη δυνατη επιλογη δεν ειναι ασχημη και η προσφορα του electro με την προυποθεση να βρει αλλα 2gb ram μεταχειρο να του προσθεσει (και θεωρωντας οτι δεν εχει προβλημα με windows απο το θειο...) http://www.amazon.co.uk/Fujitsu-Lifebook-AH512-15-6-inch-Laptop/dp/B00BQ9HY3U Θα συμφωνήσω και με αυτό. Τα 40 ευρώ επί του συνόλου για όποιον θέλει να τα διαθέσει για να πάρει κάτι πιο πλήρες, τα αξίζει με το παραπάνω (για HDD, RAM και Genuine Windows OS).
spirosd2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μεγάλο + η θύρα hdmi και οι 18 άτοκες δόσεις μιας και είναι οικονομική λύση έτσι είναι ακόμα καλύτερα δεν θα φανεί και ότι αγορασες κάτι. 1
corpse_grinder Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ο cpu μάλλον ο Celeron διπύρηνος δεν είναι? σε ποιο λαπτοπ αναφερεσαι?
magdalhnh Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Για όποιον έχει ενδοιασμούς. Εγώ αυτή τη στιγμή γράφω από laptop με intel pentium B960, 3gb ram, windows 7 64bit και έχω να πω πως το μηχάνημα πετάει. Σερφάρισμα με πολλές καρτέλες ανοιχτές και παράλληλα ανοιχτά το μtorrent και skype και δεν καθυστερεί πουθενά. Τώρα θα του βάλω μια ram 4gb όχι όμως γιατί την χρειάζεται, αλλά γιατί ανεβαίνουν καθημερινά οι τιμές, για να είμαι καλυμμένη μελλοντικά. Για όποιον δεν έχει παραπάνω χρήματα να διαθέσει, κατα την γνώμη μου, είναι σούπερ. 2
kingdragon Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 σε ποιο λαπτοπ αναφερεσαι? Lifebook AH512 B960 No-Os 299€
spirosd2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Lifebook AH512 B960 No-Os 299€ είναι pentium με 2 πυρήνες και όχι celeron.
lostresam Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 η προσφορα τελειωσε για οποιον ενδιαφερεται..πηρε τηλ. φιλος που ενδιαφεροταν...
Green Dragon Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 βαζεις αλλα 80 κ παιρνεις asus με αρκετα καλυτερα specs http://www.e-shop.gr/product?id=PER.908799&sid=1 Καλό χρυσό το asus που αναφέρει ο φίλος παραπάνω, αλλά πάει σε άλλη κατηγορία τιμής - όπως σωστά - αναφέρατε αρκετοί. Επίσης ένα μείον - για πολύ κόσμο - ότι δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο.... υποψην οτι στα ~340ε τελικη βγαινει το ιδιο laptop απο amazon αλλα με 6gb ram (αντι 2), 500gb hdd (αντι 320) και windows 8 (αντι του τιποτα). Φυσικα και αξιζουν τα 40 ευρω ολα τα παραπανω, αλλα για καποιον που ψαχνει τη φτηνοτερη δυνατη επιλογη δεν ειναι ασχημη και η προσφορα του electro με την προυποθεση να βρει αλλα 2gb ram μεταχειρο να του προσθεσει (και θεωρωντας οτι δεν εχει προβλημα με windows απο το θειο...) http://www.amazon.co.uk/Fujitsu-Lifebook-AH512-15-6-inch-Laptop/dp/B00BQ9HY3U Τα λάπτοπ του amazon, καλύπτεται από την ελληνική αντιπροσωπεία. Μπορεί να ρωτάω βλακεία...αλλά πραγματικά δεν ξέρω... Επίσης αν γνωρίζει κάποιος, σε πόσες μέρες στέλνουν Ελλάδα και πόσο πάανε τα μεταφορικά;;;; η προσφορα τελειωσε για οποιον ενδιαφερεται..πηρε τηλ. φιλος που ενδιαφεροταν... Πάντως στο site το έχει ακόμη...
Thrylos7 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Τα λάπτοπ του amazon, καλύπτεται από την ελληνική αντιπροσωπεία. Μπορεί να ρωτάω βλακεία...αλλά πραγματικά δεν ξέρω... Επίσης αν γνωρίζει κάποιος, σε πόσες μέρες στέλνουν Ελλάδα και πόσο πάανε τα μεταφορικά;;;; Τα μεταφορικα ειναι δωρεαν, γι'αυτο και αλλωστε ανεφερα σαν τιμη τα 340 ευρω, για να ειναι τελικη και αμεσα συγκρισιμη. Αποκει και περα το αν καλυπτεται απο την εδω αντιπροσωπια αφορα καθαρα τη Fujitsu. Παρτους ενα τηλ, προσποιησου οτι εχεις αγορασει σαν φοιτητης στην Αγγλια ενα laptop και ρωτα αν καλυπτεσαι. Πχ η Dell θα σε καλυπτε... Αν βαριεσαι να παρεις τηλ, ψαξε στο net αν παρεχει η Fujitsu πανευρωπαϊκη εγγυηση, και αν εδω εχουμε τη μητρικη εταιρεια ή καποιο αντιιπροσωπο...αν ισχυουν τα πρωτα τοτε θα εχεις εγγυηση κανονικα... Επεξ/σία 21 Μαΐου 2013 από Thrylos7
lostresam Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 μη το ψειριζεις αλλο φιλος! τσιμπα το εφοσον υπαρχει ακομα...λαπτοπ με τα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα βρισκεις με 340 κ πανω! παρτο ,βαλτου κ λειτουργικο και αλλη μια 2αρα μνημη και εισαι κομπλε
Green Dragon Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Παιδιά το παράγγειλα ήδη απο electroworld στα 299 με 18 άτοκες δόσεις των 16.62. Εχω έτοιμες μνημούλες 2x4g, απο άλλο λάπτοπ και πιστεύω θσ είναι οκ. Αυτο απο Amazon στις 330 λιρες έχει 390E και όχι 340Ε, που γραψαμε κατά λλάθος. Επίσης αγγλικό πληκτρολογιο, οποτε δεν πσιζει με την κσμμία...
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Αυτο απο Amazon στις 330 λιρες έχει 390E και όχι 340Ε, που γραψαμε κατά λλάθος. Μια διορθωση σε αυτα που γραφεις. Δεν εγραψε κανεις λαθος τιμη, η τιμη ηταν τοσο οταν την εγραψε ο thrylos7, 280 λιρες ηταν (340€) μεχρι και χθες το πρωι συμφωνα με το camel, χθες μεσημερι ανεβηκε. Μαλιστα 3 εως 5 Μαιου ειχε 270 λιρες (330€). 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Αλανια εκανα παραγγελια το συγκεκριμενο φορητο τελικα λογω του καλυτερου επεξεργαστη απο τα υπολοιπα. Ευχαριστω τους μαγκες που βαζουν τις προσφορες εδω γιατι δεν παιζουν λεφτα για πεταμα. Επιβεβαιωνω οτι υπαρχουν ελαχιστα κομματια ακομα απο οτι μου ειπε ο υπαλληλος.
Green Dragon Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Αλανια εκανα παραγγελια το συγκεκριμενο φορητο τελικα λογω του καλυτερου επεξεργαστη απο τα υπολοιπα. Ευχαριστω τους μαγκες που βαζουν τις προσφορες εδω γιατι δεν παιζουν λεφτα για πεταμα. Επιβεβαιωνω οτι υπαρχουν ελαχιστα κομματια ακομα απο οτι μου ειπε ο υπαλληλος.Καλορίζικο και καλοδούλευτο το μηχανάκι σου, όπως και το δικό μου...Να ευχαριστήσω και εγώ όλα τα παιδιά που βρίσκουν τις προσφορές και τις μοιράζονται με όλους εμάς! !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα