Skia11 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Είχα το απλό και το LTE, με rom και όλα, συγκριτικά μπορώ να πω ότι το LTE είναι το τηλέφωνο που έπρεπε να είναι το Galaxy s3 απο την αρχή. Στα λεφτά αυτά και κουτάτο είναι must buy. Edit: Τώρα είδα το παραπάνω post. Πάντως παίζουν πολλά LTE καινούργια σχεδόν στις αγγελίες (και το δικό μου το πούλησα καταραμένη κατανάλωση) σε γαμάτες τιμές.
mertaghon Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Είχα το απλό και το LTE, με rom και όλα, συγκριτικά μπορώ να πω ότι το LTE είναι το τηλέφωνο που έπρεπε να είναι το Galaxy s3 απο την αρχή. Στα λεφτά αυτά και κουτάτο είναι must buy. Edit: Τώρα είδα το παραπάνω post. Πάντως παίζουν πολλά LTE καινούργια σχεδόν στις αγγελίες (και το δικό μου το πούλησα καταραμένη κατανάλωση) σε γαμάτες τιμές. σωστοτατος ο skia,ε κλασσικα να μας αρμεξει η σαμμυ,κ να υποτιμησει το δηθεν παλιο s3,να παρουμε το νεο.. αλλα εδω με desire hd , με jellytime καταλαβαινουμε ευκολα πως πια μας αρμεγουν με την πιπιλα του νεου hardware, αντι να γραψουν καναν κωδικα της προκοπης.. φιλε skia που τοδωσες τοs3 κι εγω μαχη εσωτερικη βιωνω να μην το δωσω το s3,αντικαταναλωτικη μαχη,χε!
jimcat Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 οποιος προλαβε προλαβε...το ανεβασανε στα 442..!καθε φορα τα ιδια κ τα ιδια...βαζουν μια προσφορα που κανει μπαμ τραβαει τα βλεμματα στο σαιτ...κ μετα καπουτ..!!!ρε δε μπα να κλεισετε ολοι κ να βαλετε λουκετο απατεωνες....να'ναι καλα το ιντερνετ που μας ανοιξε τα ματια κ μπορουμε να δουμε τι γινεται εξω να συγκρινουμε κ να αγορασουμε οτι γουσταρουμε...τοσα χρονια ειδικα στο θεμα τεχνολογιας απο το πιο μικρο πραγμα μεχρι το πιο μεγαλο το πληρωναμε χρυσο..κ αυτοι κολυμπαγανε στο χρημα..!!φατε το δντ τωρα στη μαπα κ κυνηγατε πελατες με το τουφεκι λαμογια....
Aprosarmostos7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 http://www.ebw.gr/el/product/50697/Samsung-Galaxy-S-III-I9305-16GB-LTE-Sapphire-Black-Mayro-Smartphone-Single-SIM-Diktyo-Syndesi%CF%82-3G-4G-LTE 397..
drdedus Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Αυτό το +1GB RAM κάνει μεγάλη διαφορά βέβαια από το απλό S3. Διαθέσιμα για χρήση είναι τα 1.75GB ενώ στο απλό S3 είναι μόνο 780MB. Άνοιξε 3-4 παράθυρα στον browser και 2-3 εφαρμογές και το απλό S3 μένει από μνήμη, αρχίζει λοιπόν να αδειάζει τα πιο παλιά. Στο i9305 έχεις 15 παράθυρα στον browser και 3-4 εφαρμογές και τα κρατάει όλα ανοικτά... Έτσι ειναι η ram το κάνει άλλο κινητό. Ειδικά αν θέλεις να τρέχουν viber,skype,κλπ είναι μονόδρομος 1
xpapias Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 http://www.ebw.gr/el/product/50697/Samsung-Galaxy-S-III-I9305-16GB-LTE-Sapphire-Black-Mayro-Smartphone-Single-SIM-Diktyo-Syndesi%CF%82-3G-4G-LTE 397.. Το συγκεκριμένο κατάστημα μην περιμένεις να στο φέρει ποτέ... Περίμενα μήνες για ένα Samsung και μου το πηγαίναν από εβδομάδα σε εβδομάδα. Εχουν φάει πολύ κράξιμο ...
fotis 65 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Το συγκεκριμένο κατάστημα μην περιμένεις να στο φέρει ποτέ... Περίμενα μήνες για ένα Samsung και μου το πηγαίναν από εβδομάδα σε εβδομάδα. Εχουν φάει πολύ κράξιμο ... μια χαρά κατάστημα είναι, σε μένα δεν υπήρξε πρόβλημα ...το πήρα και με 16% φπα.
spyrossss Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 μια χαρά κατάστημα είναι, σε μένα δεν υπήρξε πρόβλημα ...το πήρα και με 16% φπα. 16% φπα πως?
spook Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 δεν έχω κάνει αγορά από το συγκεκριμένο, αλλά και μόνο το γεγονός ότι αναφέρει κατόπιν παραγγελίας συμματοδοτεί ότι "ζήσε Μάι μου να φας τριφύλλι"
newtech Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 16% φπα πως? NΟΜΟΣ 2859 Aρθρο 21 Συντελεστές. Υπολογισμός του φόρου προστιθεμένης αξίας (Φ.Π.Α) 4. Για τα νησιά των νομών Λέσβου, Χίου, Σάμου, Δωδεκανήσου, Κυκλάδων και τα νησιά του Αιγαίου Θάσο, Σαμοθράκη, Βόρειες Σποράδες και Σκύρο, οι συντελεστές του φόρου μειώνονται κατά τριάντα τοις εκατό (30%), εφόσον πρόκειται για αγαθά, τα οποία κατά το χρόνο που ο φόρος γίνεται απαιτητός: α) βρίσκονται στα νησιά αυτά και παραδίδονται από υποκείμενο στο φόρο που είναι εγκαταστημένος στα νησιά αυτά, β) πωλούνται με προορισμό τα νησιά αυτά από υποκείμενο στο φόρο, εγκαταστημένο σε οποιοδήποτε μέρος του εσωτερικού της χώρας, προς αγοραστή υποκείμενο ή προς μη υποκείμενο στο φόρο νομικό πρόσωπο, εγκαταστημένο στα νησιά αυτά, γ) αποστέλλονται ή μεταφέρονται προς υποκείμενο στο φόρο ή προς μη υποκείμενο στο φόρο νομικό πρόσωπο που είναι εγκαταστημένο στα νησιά αυτά, στα πλαίσια της ενδοκοινοτικής απόκτησης αγαθών, δ) εισάγονται στα νησιά αυτά. Η πιό πάνω μείωση των συντελεστών δεν ισχύει για τα καπνοβιομηχανικά προϊόντα και τα μεταφορικά μέσα. Σύμφωνα με τον παραπάνω νόμο όλα τα είδη που αποστέλονται στα παραπάνω νησιά προς νομικά πρόσωπα (επιχειρήσεις) επιβαρύνονται με ΦΠΑ 16% αντί για 23%. Για πελάτες που είναι εγκατεστημένοι στα νησιά αυτά ο υπολογισμός του φόρου γίνεται αυτόματα από το πρόγραμμα με βάση την διεύθυνση που δηλώνετε στα σχετικά πεδία.
Judgeman Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Οντως....αν ψαξεις λίγο μετρησεις στο ίντερνετ το Nexus 4 είναι Πολύ καλυτερο!!! To έχεις πιάσει από κοντά να το δεις το Ν4? Εγώ προσωπικά απογοητεύτηκα. Δείχνει πολύ φτηνό...Αφού το ξανακοίταζα να δω μήπως έπιανα λάθος κινητό...
fsbmaniac Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 To έχεις πιάσει από κοντά να το δεις το Ν4? Εγώ προσωπικά απογοητεύτηκα. Δείχνει πολύ φτηνό...Αφού το ξανακοίταζα να δω μήπως έπιανα λάθος κινητό... Ενω το s3 ειναι ο ορισμος της ποιοτητας ? μονο και μονο για το αθλιο interface και την κακη οθονη...NEXUS 4 !
mpokwsths Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Κακή οθόνη το S3; Ε, όχι. Πλαστικούρα ναι, κακή οθόνη σε καμία περίπτωση...
tsakonass Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Κακή όχι αλλα συκριτικα με του Ν4 ειναι υποδεεστερη.Οχι ειδικα, γενικα δηλαδη! amoled < ips
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα