KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) θελω να εγκαταστησω τα xp σε ενα hp pavilion dv6-2040ev (ξερω ειναι με 7 απλα θελω να δοκιμασω και με xp) και εχω ενα θεματακι..οταν ειναι να μου βγαλει την οθονη για την ρυθμιση του σκληρου για εγκατασταση μου βγαζει blue screen...αντε λεω θα λειπουν οι drivers...τους εκανα ενσωματωση με το driverpack και το nlite...το οποιο driverpack εχει σχεδον ολους τους drivers μεσα...και εκανα και τους sata και τους chipset ενσωματωση...παλι τα ιδια ομως...το laptop το εκανα stress test cpu ram κτλ κτλ και βγηκε οκ...και ο σκληρος επισης υγειεστατος...τι να φταιει? μηπως δεν υποστηριζει xp? το μηνυμα ειναι STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0xF73B8D66, 0xF78C1EA0, 0xF78C1B9C) Επεξ/σία 13 Μαΐου 2013 από KoKoPsOpSaRoS
kataramenos32 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Φιλε μου δεν βρισκω κατι για το προβλημα σου αλλα θα σου προτεινα να μην περασεις τα XP καλυτερα.Ενα φιλαρακι μου που επιχειρησε να περασει XP σε λαπτοπ που αρχικα ειχε 7 δεν μπορεσε να τα λειτουργησει καθολου(προβληματα με drivers,εφαρμογες κτλ)
lexmark Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 AMD δεν φοράει αυτό; XP με τι SP πήγες να βάλεις; Δοκίμασε με SP2 και χωρίς τους drivers που προσθέτεις (βασικά μην προσθέσεις τίποτα - καθαρό δισκάκι δηλαδή). Αν δεν κάνεις δουλειά, πας για bios update. Αυτή η σειρά είχε πρόβλημα με τα XP, αν θυμάμαι καλά.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 ναι με amd ειναι...με sp3 πηγα να το βαλω (ηταν ενσωματωμενο απτην αρχη το sp καθαρο δισκακι δηλαδη) εγω μονο τους drivers εκανα intergrate...εκανα και bios update παλι τα ιδια...το δοκιμασα και στο δικο μου pc και σε αλλο laptop και ολα πηγαν ρολοι...οποτε κατι παιζεται με το λαπτοπ.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 αφου not recommended καλυτερα να το αφησω ετσι...αλλα θα δω πρωτα αν θα λειτουργησει ετσι
kataramenos32 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Όπως είπε κ ο lexmark πιθανόν με ενα bios update να μπορέσεις να τα περάσεις.είχα παρόμοιο θέμα με ενα pc.όταν πήγαινα να του περάσω πρωτα τα vista όταν βγήκαν κ αργότερα τα 7 πετούσε bluescreen αλλά μετα το update εστρωσε
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 εκανα update το bios και παλι δεν καταφερα τιποτα...εχω δοκιμασει αρκετες διαδικασιες...anyway το παρατησα το εγχειρημα μονο με 7 τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα