Προς το περιεχόμενο

tablet 200-350e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο tablet απο 200-350ε με βασική προυπόθεση να έχει 3G και να παίρνει κάρτα sim...(το θέλω για τις διακοπές οπότε θέλω internet παντού)

η χρήση θα είναι απλή.internet και ταινίες... 

η αγορά θα γίνει απο ελληνικό κατάστημα....

ευχαριστώ....

Δημοσ.

καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.....θα ήθελα να σε ρωτήσω

1.παίρνει sim κάρτα ???

και

2.υπάρχει κάτι ανάλογο σε περίπου 10inch???

Δημοσ.

μπορεί να έχω θέσει και λάθος την 1η ερωτησή μου.

μπορώ να συνδεθώ σε internet 3G δίκτυο με αυτό το tablet??και αν ναί πως??(εκτός απο hotspot)

Δημοσ.

επομένως αυτό : http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/nexus-7-3g-from-google/prod3483998pp/

διάβασα οτι δέχεται micro-sim...μπορεί να μου δώσει ο πάροχος του δικτύου μου(vodafone) και αν ναι χρεώνομαι??

Σίγουρα μπορούν να σου δώσουν αλλά καλύτερα ρώτησε τους για τις χρεώσεις.

Δημοσ.

5ευρό τα 500mb αλλά έχω άλλες δύο ερωτήσεις

βάζοντας τηνmicro sim στο nexus πώς θα κάνω τις ανανεώσεις της κάρτας?

και

δεύτερον πώς θα στέλνω sms στον αριθμό αυτόν για να αγοράσω αυτά τα 500mb? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον καλύτερα να έχεις ξεχωριστή κάρτα sim για το tablet. Ότι κάνεις με το κινητό το κάνεις με το tablet όσον αφορά το 3g.

Tablet με ενσωματωμένο 3g 10.1 δεν υπάρχουν ακόμα μόνο 7inch. 10.1 tablet πας με stick usb για 3g εάν θές το οποίο στοιχίζει περίπου 40 ευρώ. 

Επεξ/σία από smartdigi
Δημοσ.

<p>Μάλλον καλύτερα να έχεις ξεχωριστή κάρτα sim για το tablet. Ότι κάνεις με το κινητό το κάνεις με το tablet όσον αφορά το 3g.</p>

<p>Tablet με ενσωματωμένο 3g 10.1 δεν υπάρχουν ακόμα μόνο 7inch. 10.1 tablet πας με stick usb για 3g εάν θές το οποίο στοιχίζει περίπου 40 ευρώ. </p>

Με mini-usb?οποιοδήποτε tablet με mini usb μπορει να δεχτει αυτο το στικακι?

Δημοσ.

Μάλλον καλύτερα να έχεις ξεχωριστή κάρτα sim για το tablet. Ότι κάνεις με το κινητό το κάνεις με το tablet όσον αφορά το 3g.

Tablet με ενσωματωμένο 3g 10.1 δεν υπάρχουν ακόμα μόνο 7inch. 10.1 tablet πας με stick usb για 3g εάν θές το οποίο στοιχίζει περίπου 40 ευρώ.

Εξαρταται τι υποδοχη εχει το καθε ταμπλετ και ποια στικ υποστηριζει. Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Εξαρταται τι υποδοχη εχει το καθε ταμπλετ και ποια στικ υποστηριζει. Sent from my iPhone using Insomnia
Τι tablet πρεπει να κοιταξω και πως θα ξερω αν κανει το στικακι?
Δημοσ.

Συνέχισε να κοιτάς το Nexus 7. Ψάξε στο google τι στικάκια υποστηρίζει η μη 3g έκδοση αλλιώς πάρε την 3g έκδοση και ξεμπέρδεψες.

Δημοσ.

ακριβώς αυτήν την ερώτηση θα έκανα....

απο οτι κατάλαβα και διάβασα αξίζει το nexus ετσι??οπότε καταλήγω σ αυτό??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...