Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα πρώτα επεισόδια της σειράς τολμώ να πω ότι είναι ότι χειρότερο έχω δει στα 30 χρόνια της ζωής μου. 

Δες το Believe τότε, νομιζω θα σε κάνει να επαναπροσδιορίσεις. Άνετα!

Κάπως έτσι την πάτησα κι εγώ, εκεί, από το 15 και μετά... λες και είναι άλλη σειρά. Ειδικά σε 1-2 επεισόδια που ασχολούνται με paranormal, έχει κάτι από X-files που σε κάνει να ξεχνάς ότι βλέπεις Marvel.

Όντως, μακάρι να συνεχιστεί η πόρωση μέχρι το τέλος. 

• Like 1
  • Απαντ. 693
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ανανεωθηκε η σειρα για δευτερη σεζον τελικα yay :D

Eπισης θα φτιαξουν μια καινουρια σειρα το Agent Carter , που θα δειχνει το ξεκινημα της Shield μετα τον δευτερο παγκοσμιο πολεμο

• Like 2
Δημοσ.

Κανονικα ο Wheddon πρεπει να παιζει με 2+3 year contract

Φτιαχνει πραγματα που βγαζουν 5 σεζον σουπερ (μετα κουραζει οπως η Μπαφι)

Το ολο θεμα ειναι να βγαλει τις πρωτες 2, ηδη τη μια την βγαλαμε

Δημοσ.

Ε δεν την λες και σειρά του Whedon, δεν συμμετέχει καθόλου μετά τον πιλότο επί της ουσίας... κάπου και σε άλλο thread τα λέγαμε και με έναν άλλο συνφορουμίτη.

Από την μέση και μετά ανεβαίνει διαρκώς  πάντως (αρχικά πράγματι δεν βλεπόταν...).

Δημοσ.

Τι εννοεις?

Σε ολα τα επεισοδια αυτος και η γυναικα του ειναι παραγωγοι

Αν μιλας για συγγραφη/σκηνοθεσια σπανια την εκανε ο ιδιος

Δημοσ.

Αναφέρεσαι στον Jed Whedon, όχι στον Joss.

Σε αυτή την σειρά showrunner είναι η Maurissa Tancharoen, γυναίκα του Jed Whedon (αδερφού του Joss). Οι δυο τους, μαζί με τους Jeph Loeb και Jeffrey Bell τρέχουν όλη την σειρά.

O Joss, πέρα από την αρχική του ανάμειξη (η οποία προέκυψε καθώς ουσιαστικά συντονίζει όλα το MCU τώρα πια), δεν ασχολείται καθόλου με την σειρά (οκ, θα ασχολείται σε κάποιον μικρό βαθμό αλλά σίγουρα άλλα τον απασχολούν από το MCU εδώ και καιρό - Avengers 2!).

Παρεμπιπτόντως, ξέρεις ότι γενικά παραγωγοί σε μια σειρά μπορεί να είναι πολλοί, δεν σημαίνει κάτι αυτό για το ποιος αναμειγνύεται πραγματικά (βλέπε την μηδενική ανάμειξη του JJ στις τόσες και τόσες σειρές που φέρουν το όνομά του ως παραγωγό).

Δημοσ.
Jeph Loeb

ΩΧ!

Ανανεωθηκε η σειρα για δευτερη σεζον τελικα yay :D

Eπισης θα φτιαξουν μια καινουρια σειρα το Agent Carter , που θα δειχνει το ξεκινημα της Shield μετα τον δευτερο παγκοσμιο πολεμο

με πρωταγωνιστες, τα δυο κουταβακια της Hayley Atwell.  :wub:

Δημοσ.

Κανονικα ο Wheddon πρεπει να παιζει με 2+3 year contract<br>Φτιαχνει πραγματα που βγαζουν 5 σεζον σουπερ (μετα κουραζει οπως η Μπαφι)<br>Το ολο θεμα ειναι να βγαλει τις πρωτες 2, ηδη τη μια την βγαλαμε

Η Μπαφυ δεν κουρασε καθολου μετα την 5η σεζον αντιθετως εβγαλε μια εκπληκτικη dark 6η σεζον με επεισοδια διαμαντια. Μονο για την 7η σεζον μπορεις να το πεις κ παλι κινηθηκε σε πολυ αξιοπρεπη επιπεδα και δεν επεσε ποτε σε μανιερες Supernatural

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μόλις είδα το τελευταίο!!! Έσπειρε!! Το απόλαυσα σε κάθε του σκηνή, φοβεροί διάλογοι κ έκλεισε ωραία ο κύκλος! Το σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσει καλά κ ο επόμενος κύκλος!

Δημοσ.

Συμφωνώ. Μακάρι να συνεχίσει να γίνεται καλύτερο, με τέτοια 'πρόοδο' και εξέλιξη από τα πρώτα επεισόδια, το αξίζει. One thing though:

μόνο εγώ λυπάμαι για τον Ward? :( Δε λέω, σκατά τα'κανε, αλλά κι αυτοί πια τόσο μίσος; Είμαι πολύ περίεργος να δω αν θα είναι στο καινούριο storyline και να δούμε επιτέλους wtf συμβαίνει με τους γονείς της Sky.  

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...