coffeex Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Γενικά με το hail hydra meme γίνεται Site: χαμός 1
free@last Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Έχει ένα σερί 4-5 επεισοδίων τώρα ,που η σειρά έχει στρώσει.Τα 2 τελευταία δε, εκμεταλλευόμενα το Hydra Story Arc έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες μου ,σε σχέση με το πως πήγαινε μέχρι το χειμώνα.. 2
Atallos1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Έχει ένα σερί 4-5 επεισοδίων τώρα ,που η σειρά έχει στρώσει.Τα 2 τελευταία δε, εκμεταλλευόμενα το Hydra Story Arc έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες μου ,σε σχέση με το πως πήγαινε μέχρι το χειμώνα.. Aκριβως αυτο 1
vlachaquito Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Τώρα είδα το τελευταίο, φοβερό. Στα τελευταία 5 επεισόδια η σειρά αρχίζει να δικαιολογεί το όνομα της. Ελπίζω να πηγαίνει καλά σε θεαματικοτητες, γιατί είναι ακριβή.
DKNI Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Πραγματικα, πολυ δυνατα τα τελευταια αλλα θελει σερι γιατι τα ratings εχουν πέσει πολυ, λογικο αφου τα πρωτα δεν ηταν εξισου καλα Θέλει και αλλα σερι για να γινει κουτσομπολιο οτι ανεβηκε και να ανεβουν τα ratings. Ευτυχως εχει ηδη ανανεωθει για 2η Ειναι το μειονεκτημα και το πλεονεκτημα των σειρων του Wheddon Μπορει η προφαση να ειναι εως γραφικη - δλδ οκ, και η Μπαφι και ο Ειντζελ ουσιαστικα αν σου λεγανε την υποθεση θα ελεγες οτι ειναι για 10χρονα - αλλα ειναι απιστευτος σε χαρακτηρες και δεσιμο και εξελιξη Το κακο ομως γι'αυτο ειναι οτι για να χτισεις μια ιστορια πρεπει να εχεις ξεκινησει απο βασικα συστατικα ωστε οταν κανεις το μπαμ, να βγαζει νοημα. Καποιες σειρες ειναι σαν μπαλονι. Φουσκωνουν ή ξεφουσκωνουν αλλα παντα μοιαζουν μπαλονι Οι σειρες του Wheddon ειναι σαν ενα σπιτι, οταν ξεκιναει ειναι μια τρυπα στο χωμα και κατι μπαζα και μονο στο τελος καταλαβαινεις οτι ειναι σπιτι 2
Atallos1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Αλλο ενα πολυ καλο επεισοδιο κ παμε κ για καλυτερα Graviton incoming Promo 19 https://www.youtube.com/watch?v=9IZ8EsyUKTY
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Έχει βγει κάποια φήμη;
xavier Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Έχει βγει κάποια φήμη; o ward ειναι ο punisher και ο καινουριος μαυρος, ειναι ο black panther ολοι το ξερουν...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 εννοώ για το ότι θα το δείξουν... Antoine Triplett=T'Challa? Grant Ward=Frank Castle?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Στο Marvel Heroes forum πάντως υπάρχει μια θεωρία ότι η Skye είναι η Daisy "Quake" Johnson (φυσικά, το bio είναι για Earth-616 - mainstream comic universe).
linuslost Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Λιγο πιο κατω το 19 επεισοδιο σε σχεση με τα προηγουμε 3... Αναμενουμε για τα τελευταια επεισοδια!!!
TheELF Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Πάντως πολύ «καλλιτεχνική ελευθερία» έπεσε στα τελευταία επεισόδια ,αυτά με την hydra,έχουμε το fridge που και καλά υποτίθεται ότι είναι μυστική βάση και είναι τελικά ένα τεράστιο κτίριο στην μέση του πουθενά,πόσα δευτερόλεπτα χρειάζεσαι για να την βρεις με εικόνες από δορυφόρο,άστο αυτό ας πούμε ότι είχαν καβατζώσει stealth τεχνολογία από τους εξωγήινους, που έχει μόνο δυο τυπάδες να φυλάνε την μοναδική είσοδο;;;; Εδώ μια τρύπα στην μέση του πουθενά και είχε αυτόματο turret αλλά το ποιο σημαντικό κτίριο που κρατάει όλα τα μυστικά το φυλάνε δυο άσχετοι;;; Δεν χρειαζόταν καν να ρίξουν όλο αυτό το παραμύθι ο ward και ο άλλος ας ανατίναζαν την πόρτα από το ελικόπτερο. WTF αισθάνθηκα πίσω στην δεκαετία του '70
Em_Zed Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 WTF αισθάνθηκα πίσω στην δεκαετία του '70 Βασικά, αν αρχίσεις να σκέφτεσαι έτσι δε θα βγάλεις άκρη... από ένα σημείο και μετά, έχω την εντύπωση ότι αυτή την ελευθερία που λες, την κάνουν λίγο self-granted τέτοιες σειρές. Που οκ, μπορεί να γίνεται λίγο ενοχλητικό, αλλά δε νομίζω ότι θα'πρεπε να take away the entertainment. Πόσο χαίρομαι που έκανα stick μ'αυτό το show. Το τι βρισίδι είχε φάει στα πρώτα επεισόδια δε λέγεται, αλλά εκεί κάπου στη μέση δε ξέρω τι έγινε, αλλά όπως έχουν πει και τόσοι προηγούμενοι, πήρε πολύ τα πάνω της. Ειδικά από το #15 και μετά, δε μπορούσα να ξεκολλήσω, γίνεται της τρελής! Μ'αρέσει πολύ το πως έχει εξελιχθεί το story μεταξύ Ward και Sky, η εμφάνιση της Hydra σε κάνει λίγο mental και τους κοιτάς όλους μ'άλλο μάτι γιατί έχω την εντύπωση πως κάθε Shield agent κρύβει τουλάχιστον καμιά 10αριά μυστικά. Ανυπομονώ για το δύο τελευταία επεισόδια και απ'ότι διαβάζω παίζει να'ναι και τα τελευταία ever, αφού το δεύτερο season δεν είναι ακόμα σίγουρο. Αλλά!: Whedon also says that if ABC cancels the show they’ll try and get a Kickstarter going for a special movie to wrap things up. 2
atonioz Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Τα πρώτα επεισόδια της σειράς τολμώ να πω ότι είναι ότι χειρότερο έχω δει στα 30 χρόνια της ζωής μου. Δηλαδή οκ να ξέρουμε των Whedon οτι θέλει να χτίσει κλπ. Πραγματικά όμως τα περίπου 5 πρώτα επεισόδια είναι τραγικά Συνέχισα μόνο και μόνο απο τα σχόλιο εδώ και γενικά στο Net. Πίστεψα σε εσάς και αποζημιώθηκα. Έκανα το λάθος χθες το βράδυ στις 12 περίπου να βάλω το 14ο επεισόδιο. Τί το θέλα ?!!?! Είδα όσα έχουνε βγει σερί και κοιμήθηκα 6:30 το πρώι και είμαι δουλειά απο τις 9:00. Τέτοια αγωνία και ενδιαφέρον θα τολμήσω να πω οτι δεν έχω νιώσει ούτε απο breaking bad , game of thrones, sons of anarchy κλπ. Δεν λέω οτι είναι καλύτερη αλλά απλά χθες το βράδυ ήταν πόρωση χαχα Την προτείνω ανεπιφύλακτα - φαστ forward τα πρώτα επεισόδια - ειλικρινά κρατηθείτε αξίζει (προς το παρόν ελπίζω και προς το μέλλον) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα