Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μένα (καθαρά προσωπική άποψη) η σειρά είναι μια απογοήτευση, και αυτός είναι ο λόγος που την εγκατέλειψα.

Και δεν είναι τόσο τα κλισέ όσο το ότι παραείναι παιδιάστικη και safe. Τουλάχιστον τα 4 πρώτα επεισόδια που είδα εγώ. Νομίζω αν δεν ήταν του Whedon θα την είχαν κατακρεουργήσει πολλοί από αυτούς που την υμνούν.

Βέβαια αυτά είναι πολύ υποκειμενικά, κι απόδειξη αυτού είναι ο χαώδης αριθμός των σειρών που υπάρχουν πια. Έχει πράγμα για όλα τα γούστα :-)

• Like 1
  • Απαντ. 693
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλο ηταν αλλα..

Ο Asgardian μαχητης με 1000 χρονια εμπειρια ετσι ευκολα αιφνιδιαστηκε απο εναν ανθρωπο ο οποιος ειχε και την δυναμη να τον καρφώσει?? Μου φανηκε μεγαλο ψεμμα αυτο με δεδομενο το durability και τα reflexes των asgardians..

Δημοσ.

Καλο ηταν αλλα..

Ο Asgardian μαχητης με 1000 χρονια εμπειρια ετσι ευκολα αιφνιδιαστηκε απο εναν ανθρωπο ο οποιος ειχε και την δυναμη να τον καρφώσει?? Μου φανηκε μεγαλο ψεμμα αυτο με δεδομενο το durability και τα reflexes των asgardians..

Ο asgardian κολοβαρούσε εδώ και 500 χρόνια ενώ ο τυπάς είχε την ράβδο που του έδινε την υπέρ δύναμη που χρειάστηκε για να τον καρφώσει αφού ήταν υπό την επιρροή της μαγείας της.

(άλλωστε το είπε και ο ίδιος ότι και καλά ήταν χωριάτης παλιά και ότι είναι πλέον (και πάλι;; ) pacifist.... για αυτό και δεν αμύνθηκε την πρώτη φορά που του την πέσανε για να πάρουν το κομμάτι που είχε πάρει από της κρύπτες )

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

To βλεπει κανεις αλλος? Εχει ενδιαφεροντα επεισοδια και στο τελευταιο ειχαμε μια μεγαλη Μορφη της Marvel να εμφανιζεται για λιγο....Ωραια προχωραει η σειρα παντως με αρκετα "origins" κακων χαρακτηρων!

Δημοσ.

Την παρακολουθω γιατι ειναι αναλαφρυ, αλλα τα δυο τελευταια επεισοδια ηταν απλα απιστευτα η μονο εμενα μου φανηκε αυτο;

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...