alexmm Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Για μένα (καθαρά προσωπική άποψη) η σειρά είναι μια απογοήτευση, και αυτός είναι ο λόγος που την εγκατέλειψα. Και δεν είναι τόσο τα κλισέ όσο το ότι παραείναι παιδιάστικη και safe. Τουλάχιστον τα 4 πρώτα επεισόδια που είδα εγώ. Νομίζω αν δεν ήταν του Whedon θα την είχαν κατακρεουργήσει πολλοί από αυτούς που την υμνούν. Βέβαια αυτά είναι πολύ υποκειμενικά, κι απόδειξη αυτού είναι ο χαώδης αριθμός των σειρών που υπάρχουν πια. Έχει πράγμα για όλα τα γούστα 1
Timour21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 το σημερινό πάντως ήταν μια χαρά... Και σκηνοθετημένο απο τον μέγιστο Jonathan Frakes. 1
ADHD Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Καλο ηταν αλλα.. Ο Asgardian μαχητης με 1000 χρονια εμπειρια ετσι ευκολα αιφνιδιαστηκε απο εναν ανθρωπο ο οποιος ειχε και την δυναμη να τον καρφώσει?? Μου φανηκε μεγαλο ψεμμα αυτο με δεδομενο το durability και τα reflexes των asgardians..
TheELF Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Καλο ηταν αλλα.. Ο Asgardian μαχητης με 1000 χρονια εμπειρια ετσι ευκολα αιφνιδιαστηκε απο εναν ανθρωπο ο οποιος ειχε και την δυναμη να τον καρφώσει?? Μου φανηκε μεγαλο ψεμμα αυτο με δεδομενο το durability και τα reflexes των asgardians.. Ο asgardian κολοβαρούσε εδώ και 500 χρόνια ενώ ο τυπάς είχε την ράβδο που του έδινε την υπέρ δύναμη που χρειάστηκε για να τον καρφώσει αφού ήταν υπό την επιρροή της μαγείας της. (άλλωστε το είπε και ο ίδιος ότι και καλά ήταν χωριάτης παλιά και ότι είναι πλέον (και πάλι;; ) pacifist.... για αυτό και δεν αμύνθηκε την πρώτη φορά που του την πέσανε για να πάρουν το κομμάτι που είχε πάρει από της κρύπτες ) 1
linuslost Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Ωραίο το 8ο επεισόδιο!!! νομίζω γίνεται όλο κ καλύτερη η σειρά!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Διαβάζω creepy πράγματα για το πιο πρόσφατο επεισόδιο, ε; Μάλλον πρέπει να ασχοληθώ να τα δω.
free@last Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δεύτερο συνεχόμενο καλό επεισόδιο.Το χα παρατήσει από τέλη Νοέμβρη και ξανάδα 4 μαζεμένα επισόδια. 1
linuslost Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 To βλεπει κανεις αλλος? Εχει ενδιαφεροντα επεισοδια και στο τελευταιο ειχαμε μια μεγαλη Μορφη της Marvel να εμφανιζεται για λιγο....Ωραια προχωραει η σειρα παντως με αρκετα "origins" κακων χαρακτηρων!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 το επόμενο έχει potential...
vlachaquito Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Την παρακολουθω γιατι ειναι αναλαφρυ, αλλα τα δυο τελευταια επεισοδια ηταν απλα απιστευτα η μονο εμενα μου φανηκε αυτο;
Atallos1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Οντως ηταν κ γινεται καλυτερη η σειρα οσο περναει ο καιρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα