OMGA Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Αλλα απο οτι φαινεται η Marvel θελει να την βγαλει φτηνα, πουλωντας τη σειρα μεσω της επιτυχιας του Avengers και οχι με τα ιδια της τα IP. Δεν πιστεύω ότι είναι αυτό. Νομίζω ότι η Disney (η Μarvel ανήκει στην Disney) εκτιμά ότι τα έσοδα από τις ταινίες θα πέσουν αν βάλει κύριους χαρακτήρες στη σειρά, εκφυλίζοντας τους σε φθήνια. Η σειρά είναι κάτι έξτρα, που θα είναι έτσι κι αλλιώς επικερδής χωρίς να χρειάζεται κόψει λάμψη από τις ταινίες.
KilliK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 δεν μιλαμε για τους κυριους χαρακτηρες, αλλα για τους δευτερευοντες.
OMGA Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δηλαδή εκτιμάς ότι υπάρχει κάποιο κόστος στο να βάλει δευτερεύοντες χαρακτήρες κι για αυτό δεν το κάνει; Τι θα την εμποδίσει να το κάνει στο μέλλον;
ADHD Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Για το budget διάβασα αυτό: http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=48325 Εχει minor spoiler στον τιτλο για το episode 2.. Another interesting challenge of the series is that there must be the desire to have the show consistent with the look and feel of the Marvel Studios movies, but at the same time, those are movies made with some of the biggest budgets imaginable. While surely "Agents of S.H.I.E.L.D." has a good budget for a TV show, it's still a TV show. How do you approach that challenge? Is it something of an ongoing learning curve on how to best meet expectations? Both ABC and Marvel have been very generous with our budget. For a network TV show, I can't complain. We want more money so we can tell a bigger show, but it's not like they're being cheap or stingy. And yet, even a show like "Game of Thrones" is more than double our budget, so even on TV, we're competing against shows with giant effects, and they're doing 10 or 13 episodes.
nicoc89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 έχω δει το 1ο επεισόδιο αλλα το 2ρο το έχω απο τότε που βγήκε και απλά δε μου κάνει αίσθηση να το βάλω να το δωέβαλα το promo μηπως δω κάτι που θα με κάνει να θέλω να το δω αλλα τζίφος θα περιμένω 2-3 επεισόδια ακόμα να διαβάσω αν φτιάχνει και θα το δω , αλλιώς no thanks 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 origin story και καλά το σημερινό, του... ...Graviton
porco_rosso21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 παίδες είναι σειρά στην οποία εμπλεκεται ο Whedon... όσοι δεν έχετε ιδέα τί εστί και τον μάθατε στο Avengers μόνο, μην ακουμπήσετε καν, θέλει 1+ σεζόν για να στροφάρει και να δώσει... επίσης με τέτοιους κλισέ χαρακτήρες παίζει ο Whedon και τους γαμάει τη μάνα μετά από λίγο καιρό, όσοι δεν αντέχεται την cheesy κλισεδούρα που σκάει στην αρχή, ξανά, προσπεράστε... όσοι γνωρίζεται, τότε λογικά ξέρετε τί να αναμένετε... εναλλακτικά μην σπάτε @@, έχει άπειρες σειρές ακόμα να κάψετε κύτταρα θα δώ τα επόμενα 5-6 μαζεμένα ελπίζωντας να πάει και 2η σεζόν ώστε να ξεκινήσει ουσιαστικά η σειρά...
KilliK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 επίσης με τέτοιους κλισέ χαρακτήρες παίζει ο Whedon και τους γαμάει τη μάνα μετά από λίγο καιρό τους σκοτωνει θες να πεις. θέλει 1+ σεζόν για να στροφάρει και να δώσει. αν σπασει η γκαντεμια του Whedon. τουλαχιστον δεν εχει την Glau.
Merdock Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Πολύ καλό το 3ο επεισόδιο,το καλύτερο από τα 3 θα έλεγα μέχρι τώρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 πήρε έγκριση για full season 1
Zaknafein Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Καλούτσικα τα πρώτα 3, ναι οκ ήταν λίγο τίγκα στο κλισέ αλλά τα είδα ευχάριστα. Ποιες είναι οι σχετικές ταινίες, πχ η μάχη της Νέας Υόρκης που αναφέρουν υπάρχει σε ταινία;
xavier Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Καλούτσικα τα πρώτα 3, ναι οκ ήταν λίγο τίγκα στο κλισέ αλλά τα είδα ευχάριστα. Ποιες είναι οι σχετικές ταινίες, πχ η μάχη της Νέας Υόρκης που αναφέρουν υπάρχει σε ταινία; avengers 1
OMGA Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Καλούτσικα τα πρώτα 3, ναι οκ ήταν λίγο τίγκα στο κλισέ αλλά τα είδα ευχάριστα. Ποιες είναι οι σχετικές ταινίες, πχ η μάχη της Νέας Υόρκης που αναφέρουν υπάρχει σε ταινία; Γενικά, αυτό με το «κλισέ» το έχω δει σε πολλά σχόλια για σειρές. Μπορείς να μου εξηγήσεις τι είναι αυτό το «κλισέ» και γιατί είναι κακό; Έχω την εντύπωση ότι βαφτίζεται ως «κλισέ», οτιδήποτε φυσιολογικό και μη πυροβολημένο.
KilliK Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Γενικά, αυτό με το «κλισέ» το έχω δει σε πολλά σχόλια για σειρές. Μπορείς να μου εξηγήσεις τι είναι αυτό το «κλισέ» και γιατί είναι κακό; Έχω την εντύπωση ότι βαφτίζεται ως «κλισέ», οτιδήποτε φυσιολογικό και μη πυροβολημένο. http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/HomePage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα