Apoll Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 14 ώρες πριν, Mozzie είπε Season 7 Premiere @ 27/05 Heil Hydra!!!!!!!!!
Arkin Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Ωρε φίλε shield και the 100 τους επόμενους μήνες. Αγαπάμε Skye
Πέτρος Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Αν και λίγο meh το concept, μου άρεσε το Terminator theme.
Arkin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Ξεκινησα πρωτο επεισοδιο 7μης σεζον. Μας πηγαν στο 1931. Τελειως διαφορετικο background απο το διαστημα και το μελλον που ειμασταν στις προηγουμενες. Νομιζω θα ειναι η τελευταια σεζον απο οτι εχουν πει σιγουρα θα μου λειψει και αυτη οπως και το the 100. Οχι σειρες επιπεδου HBO αλλα ουτε επιπεδου arrow/flash. Ενα καλο επιπεδο κρατανε το ενδιαφερον του θεατη και σε κανουν να νοιαζεσαι για τους χαρακτηρες με οσα γινονται. Αρκετα mindfuck αμφοτερες σε σημεια οποτε σε κρατανε και σε αυτο το κομματι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Μέλος Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι, είναι η τελευταία σαιζόν. Αν και έχει κάποια πράγματα "των καιρών μας" που οκ, μια φορά, δυο φορές, σε κάθε επεισόδιο μας τα ρίχνουν στην μούρη, κατά τ' άλλα οι συγγραφείς πρέπει να είχαν πολύ κέφι όταν τα έγραφαν τα σενάρια με το time travel, έχει φάση. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2020 από GhostRiderLSOV 1
Arkin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Ναι, είναι η τελευταία σαιζόν. Αν και έχει κάποια πράγματα "των καιρών μας" που οκ, μια φορά, δυο φορές, σε κάθε επεισόδιο μας τα ρίχνουν στην μούρη, κατά τ' άλλα οι συγγραφείς πρέπει να είχαν πολύ κέφι όταν τα έγραφαν τα σενάρια με το time travel, έχει φάση. Το ευχαριστιεμαι το ολο time travel concept γιατι μας πανε σε διαφορετικο background σε καθε σεζον με ωραιες σκεψεις για το σεναριο και δεν βαριεμαι λεπτο. Απο τις σειρες που ξεκινησε κακα στην πρωτη σεζον μεχρι το 12-13 επεισοδιο και μετα μπηκε στο ψητο και απο τοτε καθε σεζον ειναι σε πολυ καλο επιπεδο. Επισης τι γονιδια εχει αυτη η Μει? Ειναι 57 χρονων ειναι κρατιεται οσο λιγες στην ηλικια της. Αγαπαμε Σκαι-Κουεικ εννοειται και πολυ καλη προσθηκη ηταν και η διμετρη Palicki σε προηγουμενες σεζον. 1
Arkin Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ενα καθαρα noir επεισοδιο το 4 σχεδον ολο ασπρομαυρο με εξαιρετικη σκηνοθεσια θυμιζει παλια noir ταινια εποχης με ωραια συνεχεια του σεναριου απο το 1931. Αν συνεχισει ετσι θα ειναι μια εκπληκτικη σεζον και θα κλεισει οπως πρεπει. Δεν λειπει και το ποιοτικο χιουμορ σε οσα σημεια σηκωνει χωρις να χαλαει την σοβαροτητα της καταστασης. Το προτιμω χιλιες φορες απο το χαζο χιουμορ των avengers. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2020 από Arkin 5
HateMe Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Αυτή η σειρά ποτέ δεν με άφησε δυσαρεστημένο. Την έχω λατρέψει απ το πρώτο επεισόδιο μέχρι το τελευταίο (τώρα το είδα και το 4) 1
Apoll Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Στις 21/6/2020 στις 8:56 ΜΜ, Arkin είπε Επισης τι γονιδια εχει αυτη η Μει? Ειναι 57 χρονων ειναι κρατιεται οσο λιγες στην ηλικια της. Όταν στα 30ά της γυρνούσε το Street Fighter και έδειχνε έτσι λες και ήταν έφηβη, φυσικό επόμενο στα 57-60 να δείχνει καλύτερα και από 30άρες Ελληνίδες που πίνουν με το κιλό το οινόπνευμα, και καπνίζουν σαν φουγάρα. Αλκοόλ & τσιγάρο φταίνε για όλες ανεξάρτητα αν είσαι άνδρας ή γυναίκα. Δες τον Tom Cruise που είναι μια ηλικία με την Ming-Na Wen σε σχέση με άλλους 57άρηδες. 1
Apoll Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 24/6/2020 στις 1:29 ΠΜ, HateMe είπε Αυτή η σειρά ποτέ δεν με άφησε δυσαρεστημένο. Την έχω λατρέψει απ το πρώτο επεισόδιο μέχρι το τελευταίο (τώρα το είδα και το 4) Εγώ πάντως γελούσα μισή ώρα στο τέλος του 3ου επεισοδίου όταν ο Μακ αναγκάστηκε να πει ένα κλισέ. 🤣🤣 Στις 24/6/2020 στις 12:22 ΠΜ, Arkin είπε Ενα καθαρα noir επεισοδιο το 4 σχεδον ολο ασπρομαυρο με εξαιρετικη σκηνοθεσια θυμιζει παλια noir ταινια εποχης με ωραια συνεχεια του σεναριου απο το 1931. Αν συνεχισει ετσι θα ειναι μια εκπληκτικη σεζον και θα κλεισει οπως πρεπει. Δεν λειπει και το ποιοτικο χιουμορ σε οσα σημεια σηκωνει χωρις να χαλαει την σοβαροτητα της καταστασης. Το προτιμω χιλιες φορες απο το χαζο χιουμορ των avengers. Το πρόβλημα με το 4ο επεισόδιο είναι το τρένο που μου την έσπασε λίγο. Δείχνει ατμομηχανή ενώ ήδη από την δεκαετία του 1940 η Southern Pacific χρησιμοποιούσε για επιβάτες diesel μηχανές και την συγκεκριμένη περίοδο (μέσα του 1950) EMD E7 & E8 και Alco PA. (έκανε το δρομολόγιο Νεβάδα - Καλιφόρνια). Η MCR εκείνη την περίοδο έκανε μόνο cargo κυρίως ξυλεία χρησιμοποιώντας deisel μηχανές. (Τελη του 1970 είχε επιβατικό τρένο με desiel φυσικά). Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2020 από Apoll
Grim Ripper Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, Apoll είπε Όταν στα 30ά της γυρνούσε το Street Fighter και έδειχνε έτσι λες και ήταν έφηβη, φυσικό επόμενο στα 57-60 να δείχνει καλύτερα και από 30άρες Ελληνίδες που πίνουν με το κιλό το οινόπνευμα, και καπνίζουν σαν φουγάρα. Αλκοόλ & τσιγάρο φταίνε για όλες ανεξάρτητα αν είσαι άνδρας ή γυναίκα. Δες τον Tom Cruise που είναι μια ηλικία με την Ming-Na Wen σε σχέση με άλλους 57άρηδες. Πλάκα κάνεις στα 30 έκανε το Street Fighter; wtf.
HateMe Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 10 ώρες πριν, Apoll είπε Όταν στα 30ά της γυρνούσε το Street Fighter και έδειχνε έτσι λες και ήταν έφηβη, φυσικό επόμενο στα 57-60 να δείχνει καλύτερα και από 30άρες Ελληνίδες που πίνουν με το κιλό το οινόπνευμα, και καπνίζουν σαν φουγάρα. Αλκοόλ & τσιγάρο φταίνε για όλες ανεξάρτητα αν είσαι άνδρας ή γυναίκα. Δες τον Tom Cruise που είναι μια ηλικία με την Ming-Na Wen σε σχέση με άλλους 57άρηδες. Ισχύει παιδιά. Εγώ που δεν πίνω, είμαι 33-34 και μοιάζω 24-25 μαξ Με έχουν ζαλίσει έξω όπου και να πάω. 1
Apoll Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Πλάκα κάνεις στα 30 έκανε το Street Fighter; wtf. Καθόλου, το γύρισε το 1993, η ταινία βγήκε το 94 και είναι του 1963 γεννημένη. 13 λεπτά πριν, HateMe είπε Ισχύει παιδιά. Εγώ που δεν πίνω, είμαι 33-34 και μοιάζω 24-25 μαξ Με έχουν ζαλίσει έξω όπου και να πάω. Σε κατανοώ απόλυτα. O αδελφός μου είναι ένα χρόνο μικρότερος, fast forward στην ηλικία τον 44 αυτός, και μου ρίχνει μια 15ετία εμφανισιακά. Το ίδιο και οι συμμαθητές μου κλπ που είδα όταν κατέβηκα Ελλάδα τα Χριστούγεννα μετά από πολλά χρόνια. Η διαφορά μας, αυτός πίνει και καπνίζει (και "φυσικά φυτά") εδώ και 27 χρόνια. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2020 από Apoll 2
Grim Ripper Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Πάλι καλά που δεν πίνω δηλαδή, βασικά εδώ που τα λέμε ούτε καν τον καφέ δεν γουστάρω. 😛
Apoll Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, Grim Ripper είπε Πάλι καλά που δεν πίνω δηλαδή, βασικά εδώ που τα λέμε ούτε καν τον καφέ δεν γουστάρω. 😛 Καφές άστα. Με την κολυμπήθρα κάθε πρωί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα