Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Νομίζω ότι κι εδώ να τέλειωνε, μια χαρά θα ήταν. Δεν είχαμε το "snappening", αλλά μας πήραν τα ζουμιά... Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από GhostRiderLSOV 1
Kostasspil Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Νταξ δεν τρελαθηκα Spoiler Director o Mack? Τι παθαινουν καθε φορα και πρεπει ντε και καλα να κανουν μια εκπληξη?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Τι μαθαίνει κανείς. Άρεσε και στην May. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από GhostRiderLSOV
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δεν βγήκε η 6η σαιζόν ακόμα και ανανεώθηκε για 7η (!!). https://www.marvel.com/articles/tv-shows/marvel-s-agents-of-s-h-i-e-l-d-officially-renewed-for-season-7?linkId=59753426 Πάντως δεν ξέρω, ήταν καλά μέχρι την 5η σαιζόν και περιμένω η 6η να είναι κάπως..."περίεργη" μην έχοντας τον Coulson. Και περιμένω δράμα με τον "Previous Save Fitz". Για 7η ή έχουν πολύ καλό σενάριο στα σκαριά ή dunno... 1
seithan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 18 hours ago, GhostRiderLSOV said: Δεν βγήκε η 6η σαιζόν ακόμα και ανανεώθηκε για 7η (!!). https://www.marvel.com/articles/tv-shows/marvel-s-agents-of-s-h-i-e-l-d-officially-renewed-for-season-7?linkId=59753426 Πάντως δεν ξέρω, ήταν καλά μέχρι την 5η σαιζόν και περιμένω η 6η να είναι κάπως..."περίεργη" μην έχοντας Hide contents τον Coulson. Και περιμένω δράμα με τον "Previous Save Fitz". Για 7η ή έχουν πολύ καλό σενάριο στα σκαριά ή dunno... Coulson will be back! 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, seithan είπε Coulson will be back! Αν βγάλουν άλλο ένα Deus Ex Machina να σωθεί, αλλά δεν το βλέπω. Καλά τέλειωσε η 5η σαιζόν, μπορούσε η σειρά να κλείσει εκεί μια χαρά. (πλην ίσως με Fitz)
seithan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Γενικά περίμενα καλύτερα σεναρια και με τους εξωγήινους αλλά και το επομενο με την Ύδρα. Το σωσανε στα τελευταία 2 επεισόδια άλλα έπαιξαν ε κοιλιές και πατσάδες
Kostasspil Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Οι Spoiler Skrulls Θα βοηθήσουν πιστεύω. Ίσως σκάσουν και τπτ Inhumans
Grim Ripper Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Μόλις πέτυχα διαφήμιση στον ΑΝΤ1 ότι το m.tv (Μακεδονία TV) θα βάλει το Agents of S.H.I.E.L.D.😋
Em_Zed Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Η αλήθεια ειναι ότι το'χουν πάει τόσο μακριά - κυριολεκτικά! - που από το διάστημα και μετά έχω χάσει λίγο τη μπάλα και δε θυμάμαι πού είναι ποιος. Τουλάχιστον έχουμε μέχρι το καλοκαίρι για ανακεφαλαίωση
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μου "αρέσει" που σε non-official βάζουν το end of video / surprise thumbnail...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Κάτι που είχα ξεχάσει να βάλω: 2
Kostasspil Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Εχουμε snap, εχουμε Captain Marvel θα γίνει Spoiler
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Ξεκίνησε η νέα σαιζόν Πρώτο επεισόδιο και το σκηνοθετεί ο ίδιος ο Clark Gregg. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν Star Trek με τους εξωγήινους ξανά, μιας και το Zephyr φαίνεται ότι έχει μείνει φουλ διαστημόπλοιο και το space travel είναι απλά μεγάλο road trip. Καλή φάση ότι η Quake έχει τόσο έλεγχο των δυνάμεών της πια, ώστε να μπορεί να τις χρησιμοποιεί σε μικρή κλίμακα όπως εκεί που καταστρέφει με δονήσεις τα όπλα που κρατάνε οι εξωγήινοι. Κακή φάση ότι νέος χαρακτήρας που εμφανίζεται, δεν περνάνε 5 λεπτά και μας λέει ότι είχε άντρα σύντροφο. Ναι, έχουμε gays παντού πια, αλλά όταν στο πετάνε έτσι χύμα on the nose, μου την δίνει. Είναι σαν την φάση, "Γεια, είμαι ο τάδε, σας είπα ότι είμαι gay; Χάρηκα για την γνωριμία". Επίσης ότι ο Mack με την Yo-Yo μετά από τόσο καιρό, φαίνεται ότι θα το πάνε για σίγουρο break-up... H Simmons έχει πάθει και αυτή με την απώλεια του Fitz και τώρα που πρέπει να τον βρουν, μου χαλάει λίγο ότι μια από τις πιο αθώες υπάρξεις της σειράς, πρέπει να γίνει κρύα. Ελπίζω πώς όταν τον βρουν, να ηρεμίσει. Πάντως μου αρέσει που συνεχίζει να είναι η κλασσική science buff στις ατάκες της περί εξωγήινης γλώσσας και του ήχου στο κενό. Οι νέοι κακοί είναι σαν να βγήκα από το Division της Ubisoft. Ωραίο το jump effect. Μου κάνει εντύπωση ότι για να stealth, o Mack στέλνει την Μay, ενώ η Yo-Yo μπορεί να μπει, scout και να βγει, πριν προλάβουν να καταλάβουν ότι φύσηξε αέρας... Self-injection για να αλλάζουν χρώμα τα μάτια του Fitz ή και τίποτα άλλο; Θα δείξει. Anyways, πάμε για άλλη μια σαιζόν, να δούμε τι περίεργα θα γίνουν αυτή την φορά. [/spoiler] 1
godfather0991 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Spoiler Ωραίο το πρώτο επεισόδιο, ευχάριστο και σε αφήνει με την απορία τι παίρνει ο Φιντζ και δεν μας δίνει και ποιος είναι ο evil Coulson. Θέλω να δω φυσικά πως θα το πάνε φέτος με τόσα λίγα επεισόδια, πιστεύω ότι θα κάνουν καλύτερη δουλειά και λιγότερες κοιλιές αλλά μπορεί να τους γυρίσει και μπούμερανγκ. Πάντως η σειρά παρά τις όποιες αλλαγές έχουν γίνει σε ύφος κτλ. πιστεύω ότι έχει κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια σταθερή πορεία και ίσως και ανοδική. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από godfather0991 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα