Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι κι εδώ να τέλειωνε, μια χαρά θα ήταν.

Δεν είχαμε το "snappening", αλλά μας πήραν τα ζουμιά...

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 1
  • Απαντ. 693
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 5 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν βγήκε η 6η σαιζόν ακόμα και ανανεώθηκε για 7η (!!).

https://www.marvel.com/articles/tv-shows/marvel-s-agents-of-s-h-i-e-l-d-officially-renewed-for-season-7?linkId=59753426

Πάντως δεν ξέρω, ήταν καλά μέχρι την 5η σαιζόν και περιμένω η 6η να είναι κάπως..."περίεργη" μην έχοντας

τον Coulson. Και περιμένω δράμα με τον "Previous Save Fitz". Για 7η ή έχουν πολύ καλό σενάριο στα σκαριά ή dunno...

• Like 1
Δημοσ.
18 hours ago, GhostRiderLSOV said:

Δεν βγήκε η 6η σαιζόν ακόμα και ανανεώθηκε για 7η (!!).

https://www.marvel.com/articles/tv-shows/marvel-s-agents-of-s-h-i-e-l-d-officially-renewed-for-season-7?linkId=59753426

Πάντως δεν ξέρω, ήταν καλά μέχρι την 5η σαιζόν και περιμένω η 6η να είναι κάπως..."περίεργη" μην έχοντας

Hide contents

τον Coulson. Και περιμένω δράμα με τον "Previous Save Fitz". Για 7η ή έχουν πολύ καλό σενάριο στα σκαριά ή dunno...

Coulson will be back!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
5 ώρες πριν, seithan είπε

Coulson will be back!

Αν βγάλουν άλλο ένα Deus Ex Machina να σωθεί, αλλά δεν το βλέπω. Καλά τέλειωσε η 5η σαιζόν, μπορούσε η σειρά να κλείσει εκεί μια χαρά. (πλην ίσως με Fitz)

Δημοσ.

Γενικά περίμενα καλύτερα σεναρια και με τους εξωγήινους αλλά και το επομενο με την Ύδρα. Το σωσανε στα τελευταία 2 επεισόδια άλλα έπαιξαν ε κοιλιές και πατσάδες 

• 2 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η αλήθεια ειναι ότι το'χουν πάει τόσο μακριά - κυριολεκτικά! - που από το διάστημα και μετά έχω χάσει λίγο τη μπάλα και δε θυμάμαι πού είναι ποιος. Τουλάχιστον έχουμε μέχρι το καλοκαίρι για ανακεφαλαίωση :)

• 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Ξεκίνησε η νέα σαιζόν

Πρώτο επεισόδιο και το σκηνοθετεί ο ίδιος ο Clark Gregg.

^_^

Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν Star Trek με τους εξωγήινους ξανά, μιας και το Zephyr φαίνεται ότι έχει μείνει φουλ διαστημόπλοιο και το space travel είναι απλά μεγάλο road trip.
Καλή φάση ότι η Quake έχει τόσο έλεγχο των δυνάμεών της πια, ώστε να μπορεί να τις χρησιμοποιεί σε μικρή κλίμακα όπως εκεί που καταστρέφει με δονήσεις τα όπλα που κρατάνε οι εξωγήινοι.
Κακή φάση ότι νέος χαρακτήρας που εμφανίζεται, δεν περνάνε 5 λεπτά και μας λέει ότι είχε άντρα σύντροφο. Ναι, έχουμε gays παντού πια, αλλά όταν στο πετάνε έτσι χύμα on the nose, μου την δίνει. Είναι σαν την φάση, "Γεια, είμαι ο τάδε, σας είπα ότι είμαι gay; Χάρηκα για την γνωριμία". -_-
Επίσης ότι ο Mack με την Yo-Yo μετά από τόσο καιρό, φαίνεται ότι θα το πάνε για σίγουρο break-up...
H Simmons έχει πάθει και αυτή με την απώλεια του Fitz και τώρα που πρ
έπει να τον βρουν, μου χαλάει λίγο ότι μια από τις πιο αθώες υπάρξεις της σειράς, πρέπει να γίνει κρύα. Ελπίζω πώς όταν τον βρουν, να ηρεμίσει. Πάντως μου αρέσει που συνεχίζει να είναι η κλασσική science buff στις ατάκες της περί εξωγήινης γλώσσας και του ήχου στο κενό. :P

Οι νέοι κακοί είναι σαν να βγήκα από το Division της Ubisoft. :P
Ωραίο το jump effect.
Μου κάνει εντύπωση ότι για να stealth, o Mack στέλνει την Μay, ενώ η Yo-Yo μπορεί να μπει, scout και να βγει, πριν προλάβουν να καταλάβουν ότι φύσηξε αέρας...
Self-injection για να αλλάζουν χρώμα τα μάτια του Fitz ή και τίποτα άλλο; Θα δείξει.

Anyways, πάμε για άλλη μια σαιζόν, να δούμε τι περίεργα θα γίνουν αυτή την φορά. ^_^

[/spoiler]

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Ωραίο το πρώτο επεισόδιο, ευχάριστο και σε αφήνει με την απορία τι παίρνει ο Φιντζ και δεν μας δίνει και ποιος είναι ο evil Coulson.

Θέλω να δω φυσικά πως θα το πάνε φέτος με τόσα λίγα επεισόδια, πιστεύω ότι θα κάνουν καλύτερη δουλειά και λιγότερες κοιλιές αλλά μπορεί να τους γυρίσει και μπούμερανγκ.

Πάντως η σειρά παρά τις όποιες αλλαγές έχουν γίνει σε ύφος κτλ. πιστεύω ότι έχει κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια σταθερή πορεία και ίσως και ανοδική.

Επεξ/σία από godfather0991
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...