Grim Ripper Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Συνουσιάζεσαι. Αγαπάμε Skye, η οποία αν δεν κάνω λάθος είναι μόνη αυτή την περίοδο. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από Grim Ripper
Kostasspil Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Αν η Σκαϊ ειναι η Πριμερα, η Ρομπι ειναι το Τσαμπιονς Λιγκ Just now, Grim Ripper said: είναι μόνη αυτή την περίοδο. Ντρεπομαι ως αντρας 1
Heybro Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Grim Ripper είπε Συνουσιάζεσαι. Αγαπάμε ¨Skye, η οποία αν δεν κάνω λάθος είναι μόνη αυτή την περίοδο. Εχει φωτογραφια με κάποιον πάντως στο Instagram στο κρεβάτι τι παίζει δεν ξέρω θα μάθω όμως. 1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε Αν η Σκαϊ ειναι η Πριμερα, η Ρομπι ειναι το Τσαμπιονς Λιγκ Ντρεπομαι ως αντρας Η palicki παίζει σε άλλο επίπεδο αλλά τη σκαι τη παντρεύομαι. Η Jemma επίσης είναι πολύ γλυκιά κοπέλα αν και λίγο ξενέρωτη νομίζω. Η Mei εντάξει 50+ και φαίνεται σαν 30 άρα ασιατικο γονίδιο. Μαζί με Banshee σειρές με τα καλύτερα μωρά.
Grim Ripper Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Ξέρω ότι τα είχε με έναν youtuber ο οποίος κάτι έκανε σε ένα δάσος στην Ιαπωνία όπου συχνά πυκνά πηγαίνουν για να αυτοκτονήσουν και γενικά έγινε σάλος με το όλο θέμα οπότε τα έσπασαν. Να μας κρατήσεις ενήμερους. 1
Heybro Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δεν το ήξερα ευχαριστούμε για την πληροφορία πολύ ενδιαφέρον. Μόνη και ωραία λοιπόν ώρα να χτυπήσουμε
Heybro Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Kostasspil είπε Καλα το Banshee ειναι πασαρελα.. Άνετα το ξανά βλέπω από την αρχή. Ωραίες μέρες 10 επεισόδια τη μέρα έβγαζα. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Αν η Σκαϊ ειναι η Πριμερα, η Ρομπι ειναι το Τσαμπιονς Λιγκ This is Bobbi: This is Robbie: Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από GhostRiderLSOV 2
Dinos_12345 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Έχω παρατήσει τη σειρά από το... Spoiler Επεισόδιο που έγινε Hydra το μισό crew και ήταν η Μέι μέσα στον ψεύτικο κόσμο της Artificial Intelligence τύπισσας. Αν τα θυμάμαι καλά, ήταν absolute mindfuck και το παράτησα επειδή έβλεπα πολλά τότε, λέει να το πιάσω πάλι;
Dinos_12345 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/7/2018 στις 2:07 ΜΜ, najinblue3 είπε @Dinos_12345 να το πιασεις Μόλις είδα το πιο πρόσφατο επεισόδιο. Πολύ Savage, με άφησε να περιμένω το επόμενο... 2
Kostasspil Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Η Spoiler μεγαλη επιθεση που θα δεχτει η Γη, ειναι ο Thanos?
coffeex Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Στις 2/6/2018 στις 11:31 ΜΜ, Heybro είπε Άνετα το ξανά βλέπω από την αρχή. Ωραίες μέρες 10 επεισόδια τη μέρα έβγαζα. Βάλε και την Ινδιάνα και είμαστε κομπλέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα