Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

[..] αυτή τη φορά είναι dark, εκτός από κάτι φάσεις "this is the coolest we've ever looked". :P

Πόσο γέλασα μ'αυτό! Και η Daisy είχε 1-2 τέτοιες ατάκες και μου θύμισε γιατί γουστάρω αυτή τη σειρά: γιατί ναι οκ, πολύ bleak πράγμα γενικά αλλά έχει κάτι στιγμές με χιούμορ και fun που ειδικά σε dark καταστάσεις, δε ξέρω...μου βγάζει κατί πολύ ανθρώπινο και endearing. 

It's not easy being a Fitz-Simmons shipper.

It really isn't, is it?  :huh:

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 693
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Ti absolute mindfuck ειναι αυτο...

Απ'το στόμα μου το πήρες! Ντάξει, μετά και το 8 νομιζω ότι έχω χάσει την μπάλα τελείως. Μέχρι τώρα είχα καταλάβει ότι

Spoiler

είχαμε πάει από το μπάρ που έτρωγαν όλοι μαζί και την απαγωγή, στο δωμάτιο με τον μονόλιθο και από'κει τσουπ στο μέλλον. Μετά ο Fitz με τη βοήθεια του Enoch ταξίδεψε στο μέλλον για να τους βρει (που δημιουργεί από μόνο του άλλο παράδοξο γιατί στα 70+ χρόνια που πέρασαν μέχρι να φτάσει, οι άλλοι που ήδη ήταν στο μέλλον α) δε θα'χαν 'φύγει μπροστά' χρονολογικά άλλα 70 χρόνια; και β) δε θα'χαν γεράσει 70+ χρόνια;) και έτσι κατέληξαν όλοι μαζί. 

Επίσης αυτή τη στιγμή έχω πάρα πολλές ερωτήσεις, που ξεκινάνε και καταλήγουν στο  Zephyr και έχουν να κάνουν με αυτό τον διάλογο: 

Spoiler

Daisy: It's crazy the Zephyr ended up on the last remaining chunk of Earth.
Mae: Yeah. Must've been en route to the Lighthouse before it crashed.
Coulson: Wonder if that means some of us survived the end of the world?
Daisy: I doubt I made it.

ΟΚ, η Daisy μπορεί να μην ήταν στο Zephyr αλλά η Mae δε θυμάται ότι αυτή 'οδηγούσε', δε θυμάται ότι πήγαιναν προς τον Φάρο; Καλά, για τον Coulson δεν έχω λόγια...αν δεν είχαν επιζήσει θα ήταν τώρα στο μέλλον;  Μιλάνε λες και όλα αυτά γίνονται σε άλλους εαυτούς τους, λες και το όλο πράγμα είναι περισσότερο parallel universes παρά time travel, το οποίο μέχρι τώρα  αυτό ήξερα ότι ήταν. Πήγαν από κάπου στο παρόν, κάπου στο μέλλον. Η τελευταία ερώτηση - γίατι όσο το σκέφτομαι μου'ρχονται κι άλλες - το Zephyr 1 2018  έγινε πριν ή μετά την απαγωγή στο diner; Γιατί αν έγινε μετά, πότε; Δεν είχαν πάει στο μέλλον;!

Όπως καταλαβαίνεις το mindfuck έχει περάσει σε άλλο επίπεδο οπότε θα σταματήσω εδώ και θα περιμένω το επόμενο μπας και ξεκαθαρίσει λίγο το πράμα.

• Moderators
Δημοσ.

Είναι γενικά περίεργο γιατί

οι "δικοί μας" πήγαν στο μέλλον λόγω της "πρώτης" (χωρίς μονόλιθο) ομάδας που έφτιαξε την μηχανή και ένας ένας πέθαιναν αλλά έκαναν και την συνεργασία με τους Kree στο παρελθόν, οπότε αυτά έχουν γίνει, αλλά όχι για τους "δικούς μας" αφού τους πήραν πριν γίνουν αυτά και γι'αυτό δεν θυμούνται κάτι, αφού δεν το έζησαν. Από την άλλη, όταν ο Fitz ήταν στην "κατάψυξη", πώς έγινε η καταστροφή του κόσμου αφού έλειπαν όλοι και αν θα έχουν γυρίσει στο παρελθόν οι "δικοί μας", γιατί δεν ήξεραν τι έπρεπε να αποφύγουν ή να αλλάξουν για να μην γίνει time loop;

Μάλλον θα το εξηγήσουν στα υπόλοιπα, αλλά γενικά time travel and time paradoxes are weird. :P

Δημοσ.
Στις 22/1/2018 στις 10:26 ΠΜ, GhostRiderLSOV είπε

Είναι γενικά περίεργο γιατί

Απόκρυψη περιεχομένων

οι "δικοί μας" πήγαν στο μέλλον λόγω της "πρώτης" (χωρίς μονόλιθο) ομάδας που έφτιαξε την μηχανή και ένας ένας πέθαιναν αλλά έκαναν και την συνεργασία με τους Kree στο παρελθόν, οπότε αυτά έχουν γίνει, αλλά όχι για τους "δικούς μας" αφού τους πήραν πριν γίνουν αυτά και γι'αυτό δεν θυμούνται κάτι, αφού δεν το έζησαν. Από την άλλη, όταν ο Fitz ήταν στην "κατάψυξη", πώς έγινε η καταστροφή του κόσμου αφού έλειπαν όλοι και αν θα έχουν γυρίσει στο παρελθόν οι "δικοί μας", γιατί δεν ήξεραν τι έπρεπε να αποφύγουν ή να αλλάξουν για να μην γίνει time loop;

Μάλλον θα το εξηγήσουν στα υπόλοιπα, αλλά γενικά time travel and time paradoxes are weird. :P

Θα προσπαθησω να το εξηγησω, οσο το καταλαβα.

Spoiler

Πρωτον, στα κομικ της marvel οταν παιζει time travel και γινονται αλλαγες, τοτε δημιουργειται καινουριο timeline. Δηλαδη αν γυρισεις πισω 70 χρονια και σκοτωσεις τον παππου σου πριν γεννηθει ο πατερας σου και επιστρεψεις στον δικο σου χρονο ΔΕΝ θα εχει αλλαξει τιποτα (ο παππους δεν σκοτωθηκε απο εσενα και ολα καλα) ΑΛΛΑ θα δημιουργηθει ενα αλλο χρονικο συνεχες στο οποιο ο πατερας σου και εσυ δεν εχετε γεννηθει ποτε. Υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα αυτος ειναι ο γενικος κανονας (3ος νομος του Khan αν θυμαμαι καλα). Βεβαια δεν ξερουμε αν αυτος ο κανονας ισχυει στο MCU ή οχι.

Στο ζουμι τωρα, ειναι ενα παραδοξο, στην αρχικη γραμμη εχουμε την ομαδα να ειναι στο εστιατοριο και τους πιανει η κυβερνηση (αυτους που ειδαμε στην σειρα να φτανουν λιγη ωρα μετα και να βρισκουν μονο τον fitz στο εστιατοριο), καπους τους ξεφευγουν ή τους πειθουν για το τι εγινε στην αληθεια, περναει καποιος χρονος και σε καποια φαση σπαει η γη, η ομαδα τοτε αποφασιζει να χρησημοποιησει την μικρη inhuman* για να αλλαξει την ιστορια και στηνουν το σχεδιο, να φερουν την ομαδα απο το παρελθον (πριν σπασει η γη) να δουνε την μαλακια που εγινε, να μαθουνε τι εγινε, να παρουνε το πιτσιρικα inhuman που ειναι ο uber earth bender ("πετρο κινητικος" στην ουσια) και η ομαδα μαζι τον πιτσιρικα να γυρισουν πισω στον κανονικο τους χρονο μαζι με την γνωση του τι εγινε και να αποτρεψουν το σπαραλιασμα της γης.
Δεν ειναι ομως σιγουροι πως λειτουργει η αλλαγη του χρονου και για αυτο δεν ξερουν αν θα αλλαξει η δικια τους ιστορια, αν πετυχανε ή οχι, αν εχουν μπλεξει σε χρονικο βρογχο ή τι γινεται τελος παντων (εκει που ο fitz στο flashback της γιαγιας inhuman λεει "μπορει να εχουμε ηδη αποτυχει, μπορει να προσπαθουμε ξανα και ξανα και να μην πετυχαινουμε, μπορει να ειμαστε μια κολλημενη κασετα, α record that keeps skipping a bit"), προσπαθουνε και ελπιζουν για το καλυτερο.

Αυτο που πιστευω οτι θα γινει ειναι οτι θα παρουν τον καινουριο πιτσιρικα inhuman και θα γυρισουν πισω ετσι ωστε ακομα και αν παει η daisy να σπασει την γη, ο πιτσιρικας να την κρατησει, αν αυτο λειτουργησει θα υπαρχουν δυο αποτελεσματα:
α) Ο κανονας που ανεφερα παραπανω ισχυει, οποτε ολα καλα για την ομαδα που εμεις παρακολοθουμε και η σπαραλιασμενη γη που ειδαμε εχει μεινει κομματια καθως και αυτα που ειδαμε να γινονται τα πρωτα χρονια στον φαρο (π.χ. ο θανατος του Mack) συνεβησαν σε μια αλλη χρονικη γραμμη, γιατι πλεον υπαρχουν 2 γραμμες.
β) Ο κανονας που ανεφερα παραπανω ΔΕΝ ισχυει οποτε εχουμε ενα μεγαλο παραδοξο, επειδη η ομαδα (στην ουσια) ειπε στον παρελθοντικο ευατο της να κανει κατι και οταν το εκανε αυτο ακυρωσε την αιτια επικοινωνιας με τον παρελθοντικο εαυτο της.

*της οποιας η δυναμη, πιστευω, οτι ειναι να εχει προσβαση στις αναμνησεις ολης της ζωης καθολη την διαρκεια της ζωης της (δηλαδη "θυμαται" το μελλον) και για την μικρη ολη της η ζωη ειναι ενα μεγαλο συνεχομενο παρον. 

Δυστυχως δεν εχουμε ολα τα στοιχεια, επειδη δεν ξερουμε αρκετα για το setting αλλα δεν ειναι και πολυ περιπλοκο, δεν ειναι και Moffat run Doctor Who που θες διαγραμματα ροης πανω σε διαγραμματα ροης (αφου ξεχωρισεις τις αληθειες απο τα ψεματα) για να καταλαβεις τι βλεπεις με τον ενδεκατο και δωδεκατο γιατρο.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά μη το ψάχνετε και πολύ.Η ιστορία και ο main villain θα καταλήξουν να είναι

ο επιστήμονας απο τη πρώτη σεζόν που έπεσε στο gravitonium.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκίνησα την Τεταρτη σεζόν πριν 3 βδομάδες και είμαι ήδη στο 19 επεισόδιο. Επική όλη η σεζόν ghost rider παράλληλη πραγματικοτητα φέτος ανέβασαν πολύ το επίπεδο. Και η υποκριτική ικανότητα των 6 πρωταγωνιστων κορυφαία. Εννοείται έχω έτοιμα και τα 10 επεισόδια της Πέμπτης να τα βάλω στο καπάκι. 

Γενικά η σειρά ανέβηκε από το 14 15 επεισόδιο της πρώτης σεζόν και μετά πάει τρένο μέχρι στιγμής. Πάντα θα βρίσκουν κάτι για να κρατάνε το ενδιαφέρον και μπραβο τους. Αγαπάμε Σκάι 

Screenshot_20180206-164413_01.png
Screenshot_20180206-164449_01.png
Ycx_Mj_RB.jpg

tumblr_n6ibn07brv1sl6w0so5_250.gif

Επεξ/σία από Heybro
  • Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Grim Ripper είπε

Τώρα αυτό το πράγμα γιατί το κάνεις βραδιάτικα; :P

Μα είναι μια γλυκα δεν είναι? Αν και μου λείπει και η παρακάτω 

adrianne-palicki-hot.jpg?quality=100&w=6

agents-of-shield-02-1.jpg

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...