Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 693
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολύ καλά τα τελευταία επεισόδια, ανέβηκε αρκετά σε αυτή την σεζόν.

Άντε να δούμε πώς θα είναι και η επόμενη.

• 4 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κι εγώ μόλις τελείωσα το τρίτο και ακόμα είμαι σε wtf mode. Χωρίς να έχω comic book background, δε μπορώ να καταλήξω στο

αν η μεταφορά στο διάστημα έγινε γιατί μετά απο τέσσερις κύκλους άρχισαν να στερεύουν από πλοτς βασισμένα στη Γη ή γιατί όντως κάπου πάει το όλο πράμα.

Λίγο με χάλασε στην αρχή που όλοι το πήραν τόσο ψύχραιμα αλλά οκ, this is SHIELD.

Επίσης παρατηρώ αρκετά στοιχεία από άλλα 'universes' - η μουσική στην αρχή του πρώτου επεισοδίου μου θύμισε Guardians of the Galaxy, ενώ έπιασα και μερικές νότες από Stranger Things στο τρίτο. Από θέμα χαρακτήρων, θεωρώ ότι η Daisy και η Simmons παραμένουν τα πιο δυνατά χαρτιά, κυρίως γιατί είναι απ'τους λίγους ηθοποιούς που μπορείς να διακρίνεις κάποιο συναίσθημα στην ερμηνεία τους. ΟΚ, και κυρίως γιατί μπορώ να βλέπω την Daisy να ρίχνει ξύλο all day! Κυρίως στην τύπισσα με τις μπάλες αν γίνεται.

Έχω μεγάλη περιέργεια να δω πώς θα εξελιχθεί αυτός ο κύκλος, γιατί οκ όσο silly κι αν είναι το ολο premise, είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Τέλος, έχω μια και μόνο ερώτηση: where on Earth - literally! - is Fitz? :)

Δημοσ.

Τι έχει γίνει φέτος,η σειρά έχει 3 επεισόδια και από υπότιτλους γιοκ......σταμάτησε η ομάδα να μεταφράζει το agents of shield?!

• Moderators
Δημοσ.

η μουσική στην αρχή του πρώτου επεισοδίου μου θύμισε Guardians of the Galaxy, ενώ έπιασα και μερικές νότες από Stranger Things στο τρίτο.

Eγώ κοίταξα μήπως είχε Jack Wall γιατί σε ένα σημείο πραγματικά νόμιζα ότι άκουγα μουσική από κάποιο Mass Effect.

Πάντως καλά διαβάζω ότι σε μερικά πράγματα είναι ολίγον ό,τι νά 'ναι οι δικοί μας. Τους λέει να "blend in" και κάνουν ακριβώς το αντίθετο -αχ βρε Jemma-. Επίσης τον τύπο που δεν τον πέταξαν από το σκάφος, αν δεν είχαν την Yo-Yo να τον κάνει frame, θα τους είχε γ@μήσει...

Πάντως πολύ bleak πράγμα γενικά, οκ, και παλιότερα δεν ήταν 100% χαρούμενες καταστάσεις στο AoS όταν τα πράγματα σοβάρευαν, αλλά αυτή τη φορά είναι dark, εκτός από κάτι φάσεις "this is the coolest we've ever looked". :P

Edit: Όσο για τον Fitz

90 χρόνια μετά...ή θα έχει βάλει την νοημοσύνη του σε ανδροειδές, ρομπότ, computer (αλλά μετά την προηγούμενη σαιζόν, μπααα) ή θα βρουν το μέρος που έκανε τα όποια πειράματα με το πτώμα του μέσα και recordings του ενώ ζούσε (too cliche). It's not easy being a Fitz-Simmons shipper.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...