Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Είδα το 9ο (περασμένη εβδομάδα) και το 10ο (χτεσινό) μαζί, γιατί τα είχα ξεχάσει.

Μου την δίνει ο Radcliffe. :P

Πότε θα πάρει σύνταξη η May; Έχει περάσει τόσα πια. Επίσης είπαμε, δεν έχει κλωνοποιηθεί ακόμα ή να έρθει time-displaced self. Αλλά ήδη 2 (αν δεν κάνω λάθος) φορές, έχει πάρει άλλη την θέση της. :P

Ώστε ο Mace δεν είναι Inhuman. Too bad.

Coulson for the win as always.

Αναρωτιέμαι αν στο τέλος της σαιζόν θα έχουμε Aida vs Aida ή...όπως έλεγαν διάφοροι παλιότερα, Jocasta.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 693
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχει γίνει καλύτερη δουλειά από κάθε άλλη χρονιά φέτος.

+για όσους παρακολουθούν από άλλες σειρές παίζουν ο Tex/Soloff και ο Captain Charles Vane  :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα.Η σειρα αυτη (και οι αλλες της μαρβελ) εχει κυκλοφορησει σε ελληνικο dvd ?

Δημοσ.

Έχει γίνει καλύτερη δουλειά από κάθε άλλη χρονιά φέτος.

+για όσους παρακολουθούν από άλλες σειρές παίζουν ο Tex/Soloff και ο Captain Charles Vane  :P

Vane? δεν εχω δει ακομα, μολις ξεκινησα τη 4η κ ειμαι στο 4ο :P

Δημοσ.

Μα αυτος ειναι ο λογος υπαρξεις του lmd,αμα εσεις καταλαβενατε αμεσως τι ειναι τι,τοτε ποιο ειναι το νοημα,μην τρελαθουμε και ολας...

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Μα αυτος ειναι ο λογος υπαρξεις του lmd,αμα εσεις καταλαβενατε αμεσως τι ειναι τι,τοτε ποιο ειναι το νοημα,μην τρελαθουμε και ολας...

Μωρε ναι αλλα χανει το νοημα γιατι δεν ξερεις ποιος ειναι τι και στο τελος δεν θα καταλαβεις πως εβγαλαν ακρη.

Παντως ο φιτζ θα σωσει την κατασταση

Δημοσ.

Τελικά αντί για ταινία θα έχουμε σειρά Inhumans που θα αντικαταστήσει ο AoS.Ακούγεται πως πρωταγωνιστής θα είναι ο Iwan Rheon (aka Ramsay Bolton απο GoT)

• Like 1
Δημοσ.

Διαβαζω αυτον τον καιρο all new ghostrider, ειδα και το πρωτο μισο του κυκλου, μπορουσαν να το κανουν καλυτερο τον Robbie, αν και μου αρεσε που διαλεξαν αυτο το συγκεκριμενο στορυ, τα comic ειναι παρα πολυ ωραια και οποιος δε τα εχει διαβασει να το κανει

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι ήταν αυτό το σημερινό ρε;

Χόλυ φακ. :shock:

I couldn't have said it better myself! Έχω χάσει λίγο τη μπάλα, κυρίως με το

πως/πότε πρόλαβαν να κάνουν scan and replace τον Κόλσον και τους άλλους

και να σου πω ότι έχω καταλάβει πώς δουλεύει το framework θα σου πω ψέμματα, αλλά τουλάχιστον ξανάρχισε να'χει ενδιαφέρον η σειρά. 

Το'χω ξαναπεί για τον Φιτζ είναι πολλά λεφτά αυτό το παιδί και η σκηνή στο εργαστήριο νομίζω το απέδειξε. 'Ανετα θα'βλεπα ένα σπιν οφ με αυτούς τους δύο. Επίσης, μπορώ να βλέπω την Ντειζυ σε battle mode όλη μέρα. Άνετα όμως!

Δε ξέρω αν εξερευνήσουν περισσότερο το framework/alternate reality story αλλά τα τελευταία 2-3 επεισόδια μου θύμισαν γιατί τη γουστάρω αυτή τη σειρά κι αν ακυρωθεί τελικά, τουλάχιστον να go with a bang. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...