D4rkshadow Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Έτσι όπως έχουν κάνει τον Robbie, μπορώ να το αντέξω. Βιασμό του Blaze όπως έκανε ο Cage όμως, not again. Συμφωνω μαζι σου 100000%
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Είχαμε λοιπόν και λίγο Mack Ghost Rider. Θέλω να δω όταν τελειώσει η φάση με τον Eli, πώς θα βοηθήσει το Spirit of Vengeance ο Robbie. Να δούμε και τι σημαίνει το "Hope" χαρτί που κράταγε ο Mack. Θέλω πάλι μπουνίδια στον Director. 1
D4rkshadow Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 ghostrider Τι πιστευεις οτι εκανε στο τελος το lmd?Και καποια σκεψη για ποιον inhuman βοηθησε η simons?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Υπάρχει η θεωρία ότι θέλει να γίνει άνθρωπος. Τώρα...θα δούμε. Για τον inhuman, επίσης διάβασα κάποιους να λένε ότι μπορεί να είναι ο Grid. Αλλά δεν τον ξέρω τον χαρακτήρα, είναι πολύ καινούργιος.
D4rkshadow Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ναι εχεις δικιο για το 1 νομιζω,για το 2 μαλλον θα πρεπει να περιμενουμε να δουμε
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Πολύ καλό επεισόδιο Αν και θα μπορούσαν να κρατήσουν παραπάνω τον Mack ως Ghost Rider :/ Ο Radcliffe ήταν από τα highlights του επεισοδίου πάντως Το επόμενο πρέπει να είναι το mid-season finale αν κατάλαβα καλά.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Ναι, το επόμενο είναι το Winter Finale. Ναι, θα ήθελα κι εγώ να δω παραπάνω Ghost Rider Mack. Ήταν γενικά πολύ απότομο το host-hopping
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Laws of Inferno Dynamics O Robbie φαίνεται ότι δεν ξέρει την διαφορά μεταξύ balaclava και μπακλαβά. Αυτό το πράγμα με τους speedsters και πώς οι δυνάμεις τους αλλάζουν ανάλογα μου την δίνει. Την μία βλέπουμε την Υο-Υο ότι απλά εξαφανίζεται γιατί πάει τόσο γρήγορα και την άλλη δεν μπορεί να περάσει ανάφλεξη υγρού. Οκ, δεν θυμάμαι πολλά από Φυσική / Χημεία, αλλά δεν ήταν ανάφλεξη αερίου που θα ήταν πιο πιστευτή στην ταχύτητα. Πολύ στυλάκι η Ada... Guess she put her previous episode "brain" at work. Cool story/suit, Mace. Οκ, now Yo-Yo is fast enough that everyone is on time-stop. Fitz-Simmons gunning down someone, yay. Well, I wonder where Robbie and the Spirit of Vengeance went now. Maybe it's hot there. Τελικά είχε κι ένα όριο η Daisy στο τι μπορούσε να απορροφήσει, ευτυχώς που δεν διέλυσε τίποτα. "The last Ghost Rider" κατάφερε να επιστρέψει. Wink wink. "Face of SHIELD" η Daisy, "Yeah right, maybe in the comic book version". We almost broke the fourth wall (στα comics ήταν για κάποια περίοδο Director). Ωραία φάση που είναι πάλι με την ομάδα. Ada is evil. Never trust an AI, sigh... May is the LMD και είναι και το όνομα της συνέχειας "Agents of SHIELD: LMD", αφού έφυγε ο Ghost Rider. Αφήστε την May να αγιάσει, πρώτα είχαμε την πωςτηνλένε που είχε την μορφή της, τώρα LMD... 1
D4rkshadow Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Πιστευω οτι μαλλον παμε για solo σειρα για ghostrider,μιας και το αξισει 100%.
D4rkshadow Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Κατι ακουστηκε οτι μαλλον παει για κοψιμο,μιας και τα νουμερα δεν ειναι καλα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Καμιά πηγή;
D4rkshadow Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ειδα κατι επισημο ακομα,αλλα σε πολλα us site ολοι αυτο σχολιασουν,οτι δηλ ειναι ακριβη παραγωγη και οτι τα νουμερα δεν βγαινουν,βεβαια ολοι επισημαινουν οτι το abc ανηκει στην disney και οτι τον τελικο λογω θα τον εχει αυτη για την συγκεγκριμενη σειρα. Βεβαια οταν αρχισουν να γραφονται τετοια μονο καλο δεν μπορει να ειναι αυτο
D4rkshadow Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 [YOUTUBE] Ειναι 6 επεισοδεια γυρω στα 4-5 λεπτα το καθενα για οποιον ενδιαφερεται και ειναι ελεθευρα στο youtube 1
Kostasspil Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 http://www.tv.com/shows/marvels-agents-of-shield/community/post/marvel-abc-agents-of-shield-season-4-final-season-146358913298/
D4rkshadow Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μολις ειδα ο επεισοδειο και εχω μεινει μ@@@.Τι γαματο επεισοδειο ηταν αυτο. Φετος η σειρα πραγματικα ειχει παει σε αλλο επιπεδο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα