Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 693
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μολις ειδα το 1 επεισοδειο της 4 σεζον και εχω να πω οτι ηταν πολυ καλο.Φαινεται οτι αποφασισαν,μιας και τωρα θα μας προετοιμασουν για το ''mystical part''  της marvel,οτι μπορουν να το κανουν πιο σκοτεινο.

Ειχα τους φοβους μου για το πως παιξουν το χαρτι του GR,αλλα πρεπει να ομολογησω οτι,κατα εμενα,το κερδισαν το στοιχημα αυτο.

Αναμενω μια πολυ δυναη σεζον,πολυ καλυτερη απο της προηγουμενες μαλιστα.

Μπορει να του πηρε 4 σεζον του  fitz,αλλα τελικα τα καταφερε να''σκοραρει'' :-D

Δημοσ.

Όταν είδα τον GR:

giphy.gif

Πέρα της πλάκας καλά ξεκίνησε, τον πρόσεξαν τον GR και παρόλο που είχα τις αμφιβολίες μου για το πως θα είναι τα εφέ έκαναν καλή δουλειά νομίζω.

Δημοσ.

Λίγο help , αρχικά να πω οτι προσπάθησα να δω τη σειρά long ago αλλα βαρέθηκα στα πρώτα 3-4 επ και είχα άλλες σειρές να δω οπότε την άφησα στο περίμενε.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω καθώς μου αρέσει η θεματολογία είναι πόσα επ παίρνει για να αρχίσει να γίνεται καλή? 

Δημοσ.

Λίγο help , αρχικά να πω οτι προσπάθησα να δω τη σειρά long ago αλλα βαρέθηκα στα πρώτα 3-4 επ και είχα άλλες σειρές να δω οπότε την άφησα στο περίμενε.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω καθώς μου αρέσει η θεματολογία είναι πόσα επ παίρνει για να αρχίσει να γίνεται καλή?

Μετά το 12 13 της πρώτης σεζον αρχίζει να ξετυλιγετε και εγώ στην αρχή είχα βαρεθεί αλλά μετά μου άρεσε πολύ.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Καλά, αυτό με το Ghost Rider control και τα "dark voices" είναι ανάλογα τον host. 

O Johnny Blaze είχε ξεκινήσει με control, μετά τον έχανε από τον Zarathos (το Spirit of Vengeance του) και ύστερα ήταν κοινή συνεννόηση νομίζω. Στα πιο πρόσφατα που έχει πάλι τον Zarathos μέσα, ο Blaze έχει πάλι τον έλεγχο, αλλά μερικές φορές μπορούσε να τον χάσει (όπως π.χ. όταν τον έδειρε ο Hulk στο WW Hulk) και να πάρει τον έλεγχο ο Zarathos που απλά. Σημείωση ότι ο Blaze είναι ολίγον failsafe, ο Zarathos μπορούσε να κερδίσει τον Hulk αλλά Hulk was innocent και ο GR έφυγε.

O Dan Ketch, όταν γινόταν Ghost Rider, δεν είχε ποτέ έλεγχο. Εκείνος πήγαινε στο Void και την θέση του έπαιρνε ο Noble Kale (το Spirit of Vengeance του) σαν Ghost Rider και όταν γύρναγε ο Ketch στο σώμα του, πήγαινε ο Kale στο Void. Σε μια φάση είχαν χωριστεί, αλλά είχε πρόβλημα ελέγχου των δυνάμεών του ο Kale και ενώθηκαν ξανά. Πιο πρόσφατα είχε άλλο Spirit of Vengeance (άγνωστο ποιο), αλλά είχε συνέχεια τον έλεγχο ο Ketch.

Η Alejandra από την άλλη, είχε φουλ κοντρόλ. Νομίζω πάλι Zarathos είχε, αλλά επειδή αυτή γούσταρε να punish τους πάντες και ότι όλοι είναι αμαρτωλοί, δεν είχε χάσει ποτέ τον έλεγχο (απλά λίγο τρελή ήταν :P).

O Reyes είναι ήδη διαφορετικός σε κάποια πράγματα από τα comics, οπότε θα δούμε.

Δημοσ.

Μετά το 12 13 της πρώτης σεζον αρχίζει να ξετυλιγετε και εγώ στην αρχή είχα βαρεθεί αλλά μετά μου άρεσε πολύ.

είμαι στο 7ο κ ήδη άρχισε να μου αρέσει , το κόβω απ το 12-13 και μετά να τα βλέπω 5-5 ή 10-10 χαχαχαχα 

Δημοσ.

Απλα καταπληκτικο,δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο.

ΕΙχαμε και την αναφορα για το civil war,για να ξερουμε που βρισκομαστε χρονικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...