Atallos1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δεν περιμενα κατι λιγοτερο Ποιος περιμενει τωρα μεχρι τον Μαρτη.. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ήταν καλό το mid season finale...
D4rkshadow Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ενταξει αυτο δεν το περιμενα με τιποτα... Ηταν οντως πολυ καλο
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μονο εγω στράβωσα που τον σκότωσε, το να τον αφήσει εκει δεν ηταν το ιδιο, και με το χερι τι παιζει και το αφησε πισω?
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μονο εγω στράβωσα που τον σκότωσε, το να τον αφήσει εκει δεν ηταν το ιδιο, και με το χερι τι παιζει και το αφησε πισω? μαλλον δεν ειδες την τελευταια σκηνη μετα το λογοτυπο ξανα δες τα τελευταια δευετερολεπτα. εμενα με ξενερωσε το συγκεκριμενο τελος παντως! 1
viper2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 True αλλα θυμάστε που άλλαξε η νύχτα σε μερα και πάλι νύχτα μερικά επεισόδια πριν; Ειναι πολυ πιθανόν να εχει ξεκινήσει ήδη η μετάβαση. =] I told you so... #ελληνικά =]
tidus666 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά έκανε άλλον possess Nαι ρε γαμώτο, δεν το πέτυχα. Δεν υπολόγισα καλά το πόσο θέλουν να κρατήσουν τον "Γουόρντ" στη σειρά. Close πάντως.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Nαι ρε γαμώτο, δεν το πέτυχα. Δεν υπολόγισα καλά το πόσο θέλουν να κρατήσουν τον "Γουόρντ" στη σειρά. Close πάντως. Δεν επαιζε, σταμάταγα την σειρα αν τον έκοβαν, επισης και με τον Λας δεν μας έδειξαν τι εγινε
vsl Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ωραίο ms finale Δε θα γλυτώσουμε ποτέ από τον Γουόρντ 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ωραίο ms finale Δε θα γλυτώσουμε ποτέ από τον Γουόρντ Εμένα αυτό με χάλασε στο τελευταίο επεισόδιο. Άσε που λογικά δεν θα προλάβαινε αν θυμηθούμε τι έγινε ακριβώς πριν
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Βασικά όλα καλά και ωραία, αλλά προς το τέλος, εκεί που μέτραγε το τι θα γίνει, έγινε ένας αχταρμάς στο editing (σκόπιμος ή επειδή έπρεπε να κλείσει το επεισόδιο σε συγκεκριμένη διάρκεια). Αυτό με χάλασε και εμένα. Και ίσως λίγο απογοητεύτηκα που δεν "είδαμε" κάποιον νέο χαρακτήρα ως τον inhuman της Hydra αλλά (στην ουσία) ένα γυμνοσάλιαγκα που ψάχνει για hosts.
Kostasspil Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Σε ποιον πόλεμο αναφερόταν ο γυμνοσάλιαγκας? (έκλαψα )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Σε ποιον πόλεμο αναφερόταν ο γυμνοσάλιαγκας? (έκλαψα ) Αν είναι τελικά ο Unspoken, τότε λογικά ανάμεσα σε αυτόν και τον Black Bolt, αλλά δεν νομίζω ότι θα το πάνε εκεί...
Kostasspil Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 εκει πηγε τ μυαλο μου, αλλα οπως τα περιεγραφε, μου φανηκε σαν εμφυλιος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 εκει πηγε τ μυαλο μου, αλλα οπως τα περιεγραφε, μου φανηκε σαν εμφυλιος Κάποιοι λένε ότι είναι αυτό http://marvel.wikia.com/wiki/Hive_(Earth-616)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα