Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 693
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το νόημα το χάνεις όταν δεν έχεις μάστερ στα αγγλικά, όχι όταν μια-δυο προτάσεις δεν είναι μεταφρασμένες τέλεια (που μια χαρά δουλειά γίνεται και στα 2 site που μεταφράζουν).

Μόνο στο SHIELD και στο Fargo έχουν καθυστέρηση. Σ' όλες τις άλλες -γνωστές- τους βγάζουν την ίδια μέρα ή την επόμενη.

Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μήπως το θέμα είναι δικο σας?

• Like 1
Δημοσ.

Το νόημα το χάνεις όταν δεν έχεις μάστερ στα αγγλικά, όχι όταν μια-δυο προτάσεις δεν είναι μεταφρασμένες τέλεια (που μια χαρά δουλειά γίνεται και στα 2 site που μεταφράζουν).

Μόνο στο SHIELD και στο Fargo έχουν καθυστέρηση. Σ' όλες τις άλλες -γνωστές- τους βγάζουν την ίδια μέρα ή την επόμενη.

Δεν θέλει Master στα Αγγλικά. Εγώ όταν ήμουν Ελλάδα, ούτε καν Lower δεν έχω, και δεν συνάντησα ποτέ πρόβλημα χωρίς υπότιτλους, ή να διαβάζω Αγγλικά βιβλία.

Δημοσ.

Απο τις καλυτερες σκηνες κλεισίματος που μας εχει δωσει η σειρα αν οχι η καλυτερη.

• Moderators
Δημοσ.

Εξαιρετικό το 3x08.

Ενώσαν τις επιμέρους ιστορίες από όλους τους χαρακτήρες σε ένα ενιαίο story και το έκαναν αρκετά θεαματικά. 

Δύο επεισόδια ακόμα για το mid-season finale, νομίζω. 

• Like 1
Δημοσ.

Εξαιρετικό το 3x08.

Ενώσαν τις επιμέρους ιστορίες από όλους τους χαρακτήρες σε ένα ενιαίο story και το έκαναν αρκετά θεαματικά. 

Δύο επεισόδια ακόμα για το mid-season finale, νομίζω. 

Αυτος ο Inhuman που εξοριστηκε στον αλλο πλανητη, ξερουμε ποιος ειναι? αν υπαρχει στα κομιξ εννοω.

Δημοσ.

Αυτος ο Inhuman που εξοριστηκε στον αλλο πλανητη, ξερουμε ποιος ειναι? αν υπαρχει στα κομιξ εννοω.

Ο Κθούλου.

:P

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το είχα πάντα απορία, γιατί βγαίνει 2x το video? Δεν είναι πρώτη φορά που το βλέπω :P

Δημοσ.

σου λέει, θα το βάλουν που θα το βάλουν 5-6 φορές να το δούνε, ας τους γλυτώσουμε τα μισά κλικς...

anyhow... μου μπήκε η ιδέα πως είναι τόσο λαμάδες που θα κάνουν τον τύπο που συνάντησε η δικιά μας, να είναι ο κακός...

big twist...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...