viper2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Το νόημα το χάνεις όταν δεν έχεις μάστερ στα αγγλικά, όχι όταν μια-δυο προτάσεις δεν είναι μεταφρασμένες τέλεια (που μια χαρά δουλειά γίνεται και στα 2 site που μεταφράζουν). Μόνο στο SHIELD και στο Fargo έχουν καθυστέρηση. Σ' όλες τις άλλες -γνωστές- τους βγάζουν την ίδια μέρα ή την επόμενη. Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μήπως το θέμα είναι δικο σας? 1
Apoll Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Το νόημα το χάνεις όταν δεν έχεις μάστερ στα αγγλικά, όχι όταν μια-δυο προτάσεις δεν είναι μεταφρασμένες τέλεια (που μια χαρά δουλειά γίνεται και στα 2 site που μεταφράζουν). Μόνο στο SHIELD και στο Fargo έχουν καθυστέρηση. Σ' όλες τις άλλες -γνωστές- τους βγάζουν την ίδια μέρα ή την επόμενη. Δεν θέλει Master στα Αγγλικά. Εγώ όταν ήμουν Ελλάδα, ούτε καν Lower δεν έχω, και δεν συνάντησα ποτέ πρόβλημα χωρίς υπότιτλους, ή να διαβάζω Αγγλικά βιβλία.
D4rkshadow Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=S5CasJtLjfA Για το σημερινο επεισοδειο δεν θα μιλησω ακομα,γιατι ειμαι σοκαρισμενος απο την τελευταια σκηνη...
flyk Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Απο τις καλυτερες σκηνες κλεισίματος που μας εχει δωσει η σειρα αν οχι η καλυτερη.
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Εξαιρετικό το 3x08. Ενώσαν τις επιμέρους ιστορίες από όλους τους χαρακτήρες σε ένα ενιαίο story και το έκαναν αρκετά θεαματικά. Δύο επεισόδια ακόμα για το mid-season finale, νομίζω. 1
D4rkshadow Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ο Fitz ειναι πολυ μεγαλος ηρωας το παλικαρι η πολυ μεγαλος μλκ διαλεγετε και παιρνεται 1
_linuslost_ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Πόλη έχουν αργήσει οι υπότιτλοι αυτή είναι τη φορά... Άντε για ν δούμε άνετα τ επεισόδιο!
Kostasspil Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Εξαιρετικό το 3x08. Ενώσαν τις επιμέρους ιστορίες από όλους τους χαρακτήρες σε ένα ενιαίο story και το έκαναν αρκετά θεαματικά. Δύο επεισόδια ακόμα για το mid-season finale, νομίζω. Αυτος ο Inhuman που εξοριστηκε στον αλλο πλανητη, ξερουμε ποιος ειναι? αν υπαρχει στα κομιξ εννοω.
tidus666 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Αυτος ο Inhuman που εξοριστηκε στον αλλο πλανητη, ξερουμε ποιος ειναι? αν υπαρχει στα κομιξ εννοω. Ο Κθούλου. 1
D4rkshadow Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Αυτος ο Inhuman που εξοριστηκε στον αλλο πλανητη, ξερουμε ποιος ειναι? αν υπαρχει στα κομιξ εννοω. http://marvel.com/universe/Unspoken Λενε οτι μαλλον παιζει να ειναι αυτος 1
D4rkshadow Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=XFZCaw-y8WI
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Το είχα πάντα απορία, γιατί βγαίνει 2x το video? Δεν είναι πρώτη φορά που το βλέπω
Str Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 σου λέει, θα το βάλουν που θα το βάλουν 5-6 φορές να το δούνε, ας τους γλυτώσουμε τα μισά κλικς... anyhow... μου μπήκε η ιδέα πως είναι τόσο λαμάδες που θα κάνουν τον τύπο που συνάντησε η δικιά μας, να είναι ο κακός... big twist...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα