Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 693
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αφού ο Fitz μπορεί να κάνει το iphone6 να λειτουργεί 3-4 μήνες χωρίς φόρτιση, γιατί δουλεύει για τον Coulson και όχι για τον Tim Cook?

:-D  :-D  :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Υποτιθεται οτι πηρε τον χρονο του κ αναρρωσε

Ειναι κ καλυτερος απο πριν , εκτος απο οτι του δινουν κ περισσοτερο χρονο στη σειρα

Γενικα η καινουρια σεζον εχει πολυ Fitz/Simmons με αποκορυφωμα το τελευταιο episode

• Moderators
Δημοσ.

Νομίζω ότι από την προηγούμενη season

τον έδειχναν να βελτιώνεται σιγά-σιγά (κάπου προς το τέλος το επιτάχυναν ίσως λίγο γιατί υπήρξαν και σχετικά σχόλια (πως οι σεναριογράφοι "ξέχασαν" το πρόβλημα του Fitz). Γενικότερα πάντως που και που οι άλλοι χαρακτήρες σχολίαζαν ότι έχει σημειώσει πρόοδο. Και στο προηγούμενο ή προπροηγούμενο πετάει και ο ίδιος ένα σχόλιο ότι μπόρεσε να πει έναν επιστημονικό όρο(; ) χωρίς να κομπιάσει.

Καλό το χθεσινό επεισόδιο. Λίγο

πιο υποτονικό από αυτό που περίμενα να έχουμε για το επεισόδιο που θα ασχολούνταν με το portal, τον εξωγήινο πλανήτη και τη σημασία του για τους inhumans, αλλά από ό,τι φαίνεται θα ασχοληθούν με αυτό και παρακάτω...

Δημοσ.

Γενικά μου αρέσει η εξέλιξη του χαρακτήρα του Fitz συν πως τον θεωρώ αρκετά καλό ηθοποιό (όχι πως τον έχω δει σε κάτι άλλο) όμως σε κάποιες σκηνές με εντυπωσίασε.

οκ το κινητό εγώ απλά υπέθεσα πως εκτός του πειράγματος του Fitz, απλά το έκλεινε και το χρησιμοποιούσε μόνο για log, κλπ

Δημοσ.

Εγω απλα να πω οτι δεν καταλαβα ποτε περασε η ωρα και τελειωσε το επεισοδειο,τοσο πολυ το απολαυσα.

Εννοειτε οτι συμφωνω με οτι εχετε γραψει πιο πανω.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά μου αρέσει η εξέλιξη του χαρακτήρα του Fitz συν πως τον θεωρώ αρκετά καλό ηθοποιό (όχι πως τον έχω δει σε κάτι άλλο) όμως σε κάποιες σκηνές με εντυπωσίασε.

Θα συμφωνήσω. Νομίζω δικαίως του δώσαν περισσότερο on screen χρόνο αυτό το season, η χημεία του με την Gemma (ακόμα και στο friendzone!) δουλεύει πολύ καλά και το story τους γίνεται πιο ενδιαφέρον με κάθε επεισόδιο. 

Speaking of, το τελευταίο ήταν...περίεργο. Το ένιωσα τελείως alien - ναι, pun intended! -  απ'τα υπόλοιπα και με πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Μου άρεσε που έκαναν ένα ολόκληρο επεισόδιο για να εξηγήσουν τι έγινε και επιτέλους να μας δείξει τι σκατά έτρωγε σε άλλο πλανήτη τόσους μήνες! Και φυσικά, λόγω επαγγέλματος, εκτίμησα το πειραγμένο logo με το διαφορετικό typeface :] 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...