Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Kυκλοφορεί μια θεωρία που λέει ότι

Η πέτρα υγροποιείται όταν πλησιάζει κάποιος Inhuman. Παρατήρησα ότι όσο ήταν ο Φιτζ δεν έκανε τίποτα, αλλά μόλις μπούκαραν οι άλλοι (μαζί με την Σκάι/Νταίζι, συνέβη

Επίσης δική μου θεωρία

Το μέρος που βρίσκεται η Τζέμμα,θα μπορούσε να χει κάποια σχέση με τον Thanos, για να μας προετοιμάζουν και για την ταινία?

αυτο ισχυει και νομιζω καπου ειχε αναφερθει στα προηγουμενα επεισοδια

• Απαντ. 693
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αυτο ισχυει και νομιζω καπου ειχε αναφερθει στα προηγουμενα επεισοδια

Δε νομίζω. Θυμάσαι σε ποιο περίπου?

Αλλά αμφιβάλλω ότι το χουν αναφέρει

• Moderators
Δημοσ.

δεν ειμαι και σιγουρος αλλα νομιζω οτι ειχε αναφερθει σε καποιο απο τα τελευταια αλλα μπορει και να λεω μαλακιες και απλα να νομιζω οτι το ανεφεραν!

Δημοσ.

δεν ειμαι και σιγουρος αλλα νομιζω οτι ειχε αναφερθει σε καποιο απο τα τελευταια αλλα μπορει και να λεω μαλακιες και απλα να νομιζω οτι το ανεφεραν!

Δεν εχει αναφερθει τιποτα στην σειρα μεχρι τωρα και απο οτι εχω διαβασει ουτε προκειται

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δεν πιστευω οτι ο γιατρος μας αφησε γιατι ο αλλος βγηκε τρεχοντας πολυ τρομαγμενος,μαλλον κατι αλλο εγινε εκει μεσα.

Υποθεση δικη μου ειναι οτι ο καλος γιατρος μαλλον κρυβει καμια εκπληξη....

Δημοσ.

Απο οσο ειμαι σε θεση να γνωρισω δεν μπορει,αλλα εδω ειναι tv.. Να σου πω την αληθεια σχεδον οι μισοι πλεον λενε οτι ο γιατρος ειναι ο lash μετα απο το 4 επεισοδειο.

Δημοσ.

Πολυ δυνατο και το 3  επεισοδειο, με τρελλα διδυμα να κλεβουν την παρασταση.

Για'μένα προσωπικά, την παράσταση μέχρι στιγμής την έχει κλέψει ο Φιτζ. Έχει ένα τρόπο που παίζει αυτό το παιδί, οπότε τον βλέπω με το λυπημένο βλέμμα, μου σπαράζει τη καρδιά! Λες και μια έτσι να του κάνεις θα σπάσει. Γενικά το όλο στόρυ Φιτζ-Σιμμονς είναι πολύ καλά δουλεμένο μέχρι τώρα, ελπίζω να γίνει καλύτερο και πιο δυνατό.

Όσο για

γιατρό, δε ξέρω αν ειναι ο Λας, πάντως νεκρός δεν είναι.

This is TV. Αν δε δω full πλάνο με το πτώμα, δε το πιστεύω!

Δημοσ.

This is TV. Αν δε δω full πλάνο με το πτώμα, δε το πιστεύω!

Μπαα, αυτοί και νεκρούς ανασταίνουν αν το θέλουν (πχ ο Coulson που πέθανε στους Avengers). :)
Δημοσ.

Μπαα, αυτοί και νεκρούς ανασταίνουν αν το θέλουν (πχ ο Coulson που πέθανε στους Avengers). :)

Απαιτηση του κοινου να αναστηθει ο coulson και να γινει σειρα γυρω απο αυτον :D

Και ειχαν απολυτο δικιο οπως φαινεται

• Like 1
Δημοσ.

Το agents of shield ειναι μεσα στις 5 καλύτερες σειρές για φέτος. Όλα τα επεισόδια εξαιρετικά έχει ανέβει το budget αρκετά και έχει ζουμί με πολλά ανοιχτά μέτωπα. 100 φορές καλύτερα από τα αθλια Avengers και γενικά το 90% των ταινιων της marvel.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...