Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 693
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

μα δεν ειναι λαθος η μεταφραση.

Δεν είπα ότι είναι λάθος, υπονόησα ότι θα γλυτώνουμε την ελληνική μετάφραση...

Δημοσ.

Πολυ δυνατο το ξεκινημα της 3 σεζον.Αντε να δουμε και τον ward  στο επομενο επεισοδειο.Ευτυχως δεν χρειαζομαι υποτιτλους και γλιτωσα τα ματια μου απο το

απανθρωποι

• Moderators
Δημοσ.

Είναι μια συμβατική μετάφραση. Συνήθως αν την μετάφραση την κάνει μια ομάδα ατόμων αυτοί οι όροι συζητιούνται, παρουσιάζονται οι εναλλακτικές και μετά ακολουθείται ο πιο αποδεκτός για να υπάρχει συνέπεια μεταξύ των επιμέρους μεταφράσεων και των επεισοδίων. Αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι "όμορφο" πάντα το αποτέλεσμα - χώρια που τυπικά η ακριβής ελληνική μετάφραση σε ονόματα ηρώων και ορολογία των comics ακούγεται λιγότερο ... cool :P από την αγγλική ονομασία.

Πέρσι πώς το είχαν μεταφράσει το inhumans;

Καλό το ξεκίνημα της 3ης season. Εκανε εισαγωγή σε διάφορες ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Λίγο το σκηνικό με τον Lash με χάλασε.

Ο Fritz ήταν πολύ καλός ειδικά προς το τέλος του επεισοδίου - το Indiana Jones κομμάτι ήταν λίγο περίεργο για τον χαρακτήρα.

Δημοσ.

H μετάφραση του inhumans πάντως, είναι η επίσημη που είχαν ακολουθήσει αυτοί που έκαναν τις μεταφράσεις των κόμικ της Marvel...

Ap_zpswrnsxkpo.jpg

Ap2_zps3mhfrv51.jpg

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Για ποιο λόγο? Εγώ το θεωρώ αρκετά ενδιαφέρον.

Ναι, ίσως παρακάτω να εκτιμήσω καλύτερα την υπόθεση που τον αφορά

Για την ώρα μου φάνηκε περίεργο πως πέρασε απαρατήρητος (όταν τον βλέπουμε να μπαίνει σαν κύριος σε κλινική) με τόσες μυστικές υπηρεσίες να ψάχνουν για inhumans και για όσους τους απειλούν.

Δημοσ.

Kυκλοφορεί μια θεωρία που λέει ότι

Η πέτρα υγροποιείται όταν πλησιάζει κάποιος Inhuman. Παρατήρησα ότι όσο ήταν ο Φιτζ δεν έκανε τίποτα, αλλά μόλις μπούκαραν οι άλλοι (μαζί με την Σκάι/Νταίζι, συνέβη

Επίσης δική μου θεωρία

Το μέρος που βρίσκεται η Τζέμμα,θα μπορούσε να χει κάποια σχέση με τον Thanos, για να μας προετοιμάζουν και για την ταινία?

Δημοσ.

Πολυ καλο και το 2 επεισοδειο με τον φιτζ να κλεβει την παρασταση.Νομιζω οτι  εχει αναβει πολυ η σειρα καθως και οτι τα καλυτερα ερχονται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...