Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Είναι λίγο αχρείαστο μπέρδεμα αυτό

με την "real" shield. Ίσως αν μας τους γνώριζαν υπό διαφορετικές συνθήκες να είχε νόημα κάποια συζήτηση για το αν οι της "real" shield έχουν κάποιο δίκιο με το μέρος τους.Όπως έχει η κατάσταση τώρα λένε το ένα και έχουν κάνει 2-3 άλλα αντίθετα με αυτό. 

Τουλάχιστον υπάρχουν τα guest του "Adama" (με μπόλικες ατάκες-αναφορές στο BSG) και του "Joe Toy" (αυτός βασικά μάλλον τον ρόλο του στο Dawn of the Planet of the Apes παίζει) .

• Απαντ. 693
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ούτε εμένα μου αρέσει αυτή η αντιπαράθεση... Και δεν πιστεύω να το τραβήξουν για ολα τα επόμενα επεισόδια μέχρι το τέλος της σεζόν. Λογικά θα στραφούν κ προς την ομάδα του αοματου!

Δημοσ.

τα ίδια κι από μένα, εξηγεί πολλά πράγματα όπως πχ ότι τόσο καιρό δείχνουν πως η ψευτοομάδα του coulson που ασχολείται με μικροεπιχειρήσεις είναι η shield πια αλλά όπως και να χει, η εξήγηση real shield και ψευτοαντιπαράθεση με τον coulson είναι απαίσιο σενάριo, και στο κάτω κάτω θα χρειαζόταν περισσότερο buildup κατά του coulson στα προηγούμενα επεισόδια

αλλά τώρα πάνε να κάνουν ένα twist ότι τον βλέπουν σαν επικίνδυνο χωρίς κανένα σοβαρό κίνητρο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Πάντως και το προηγούμενο (Μ. εβδομάδα για μας) αλλά ειδικά αυτής της εβδομάδας το επεισόδιο είναι και πάλι σε πολύ καλά επίπεδα, παρά ή ίσως και υποβοηθούμενο λίγο από την ιστορία με την Real Shield (όσον αφορά τον Fitz).

Το επόμενο θα είναι και το τελευταίο edit: προτελευταίο πριν την ταινία, οπότε τα υπόλοιπα 3-4 που ακολουθούν μετά ίσως να έχουν πάλι aftermath της ταινίας.

Δημοσ.

Το όλο θέμα με την Real Shield έχει να κάνει με το επερχόμενο " Captain America : Civil War " (ή αλλιώς Avengers 2.5  :P ), δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με το Age of Ultron.

Δημοσ.

Το όλο θέμα με την Real Shield έχει να κάνει με το επερχόμενο " Captain America : Civil War " (ή αλλιώς Avengers 2.5   :P ), δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με το Age of Ultron.

Έχει δεν έχει να κάνει,θα γίνει της συντέλειας στο ultron οπότε δεν γίνεται στην σειρά να το παίζουν ότι όλα είναι μέλη γάλα,θα τους επηρεάσει.

Δημοσ.

δεν θελουμε να δουμε αλλες σκηνες απο τους αβεντζερς...αρκετα...

Εγω ειμαι ετοιμος να το δω cam στα ρωσικα, seriously ομως... :P :P

Δημοσ.

Έπρεπε να περάσει σχεδόν ολόκληρη season για να αρχίσει ν'αποκτάει ενδιαφέρον το πράγμα. Το Age of Ultron έχω την εντύπωση δεν βοήθησε, τουλάχιστον από θέμα timing και αναγκάστηκαν να το τραβήξουν αρκετά για να γεμίσουν επεισόδια. Μέχρι και το επεισόδιο με το Cavalry ξέθαψαν, που δε λέω, ωραίο ήταν που μάθαμε τι και πώς, αλλά τώρα προέχουν άλλα! 

Το χθεσινό επεισόδιο το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον, αφενός γιατί ήταν ωραίο που

ενώθηκε ξανά η αρχική ομάδα

έστω και για λίγο και αφετέρου γιατί γίνονται πλέον σαφείς αναφορές στο υπόλοιπο universe και συγεκριμένα στους Avengers. Το κόλλημα της Simmons με τον Ward δε το έχω πιάσει αλλά έχει αρχίσει να μου τη δινει λίγο. Ένα δυο σκηνές μου φάνηκαν πολύ κινηματογραφικά τηλεοπτικές και εντυπωσιάστηκα από την extended και χωρίς edits σκηνή μάχης της Skye. Περιμένω πώς και πώς να δω πια τι μπορεί να κάνει με τις δυνάμεις της όπως ανυπομονώ να γνωρίσω επιτέλους τους περιβόητους Inhumans στο 2ωρο τελευταίο την άλλη βδομάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...