Atallos1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Καλουτσικο το καινουριο με multiple θεματα ανοιχτα που δινουν περιθωριο για ακομα καλυτερα επεισοδια
viper2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Λιγότερο personal drama να ειχε αυτη η σειρα και ολα καλα θα ηταν...
xavier Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 παντως αγαπαω ποσσο καλα κολαει η σειρα στο mcu. και ενταξει το σημαντικοτερο για μια σειρα και αυτο εχει το AOS ειναι οτι με εχει κανει να ενδιαφερομαι για τους χαρακτηρες...με ολους κατι παιζει και αυτο το κανει πολυ ενδιαφερον... 1
xavier Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 s.w.o.r.d? μπορει να ειναι κατι αλλο το μακ/μπομπι θινγκ?
viper2005 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Αυτο το επεισόδιο ηταν the agents of κλαψα...
ADHD Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 s.w.o.r.d? μπορει να ειναι κατι αλλο το μακ/μπομπι θινγκ? Κάτι σαν πρόλογο του Civil War φανταζομαι εγω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 too soon πιστεύω... 1
Linus_Lost Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Τι φαση παιζει με Μακ/Μπομπι μετα το επεισοδιο 13? Ποια ειναι η αληθινη Shield και ποιο ειναι οι αοματοι που εμφανιζονται απο το πουθενα? Παντως τα επεισοδια περνανε νερακι και ολο μεγαλωνει το μυστηριο!
Linus_Lost Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ψιλοβαρεμαρα το καινουριο επεισοδιο.. καμια ουσιαστικη εξελιξη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 σχεδόν ναι... ελπίζω τα 3 τελευταία επεισόδια να έχουν σχέση με το Age of Ultron...
TheELF Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Λίγο χλομό,θα έχουμε «πόλεμο» μεταξύ των δύο shield είναι και η sky με την μυστηριώδη νέα ομάδα δύσκολα χωράει ultron,το πολύ σαν σπόντα ότι π.χ. δεν βρίσκουμε κάποιον ήρωα επειδή είναι πλεγμένος εκεί.
xavier Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 παντως αν και μου αρεσει πολυ η σειρα, αυτη η υποθεση με την real shield δεν μου αρεσει καθολου και ελπιζω να ξεμπερδευουν συντομα... 1
ADHD Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μπα δεν το βλεπω, οπως ειχα πει και πιο παλια παει προς προετοιμασία για civil war το πραγμα αν και αργει η ταινια, δηλαδη δεν νομιζω να λυθει το ζητημα η να τα "βρουνε" πιο πριν. Εμενα δεν μου αρεσει γενικα αυτο το concept παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα