TheELF Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Κι εγώ ρε γαμώτο... αλλά όσο σκέφτομαι τι έκανε στον Fitz... Για να λέμε την αλήθεια,έπρεπε να τους είχε ρίξει στο δόξα πατρί αλλά τους έδωσε ένα fighting chance,ξέρει της ικανότητες που έχουν και τους είχε εμπιστοσύνη ότι θα βρουν τρόπο να σωθούν. Νομίζω ότι ακόμα και τώρα θα συνεχίζει να τους δίνει πληροφορίες με κάποιον τρόπο.
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 πολυ καλο το επεισοδιο!! πιστευω οτι στα επομενα επεισοδια θα χρησιμοποιησουν το μηχανημα στο οποιο εβαλαν τον Κολσον ωστε να επαναφερουν το μπακ απ του φιτζ και να γινει παλι νορμαλ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δεν είδα το πιο πρόσφατο ακόμα, αλλά Ο περισσότερος κόσμος λέει ότι η πόλη είναι η Attilan (των Inhumans, μιας και δεν μπορεί η Marvel να βάλει X-Men λόγω των rights που έχει η Fox για τα κινηματογραφικά και θα έχει τους Inhumans σαν αντίστοιχους mutants) και αρχίζουν θεωρίες ότι μπορεί να μην γίνει η Skye Quake αλλά Spider-Woman.
TheELF Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δεν είδα το πιο πρόσφατο ακόμα, αλλά Ο περισσότερος κόσμος λέει ότι η πόλη είναι η Attilan (των Inhumans, μιας και δεν μπορεί η Marvel να βάλει X-Men λόγω των rights που έχει η Fox για τα κινηματογραφικά και θα έχει τους Inhumans σαν αντίστοιχους mutants) και αρχίζουν θεωρίες ότι μπορεί να μην γίνει η Skye Quake αλλά Spider-Woman. Χλομό μιας και δεν παίζει σε μελλοντικές ταινίες, από όσες γίνανε γνωστές ,μάλλον πρέπει να είναι η wakanda μιας και black panther και ο ant-man,που βγαίνουν τώρα, αλλά ακόμα και ο cap amerika και τόσοι άλλοι έχουν σχέση με αυτήν. inhumans θα ήταν πολύ καλή φάση αλλά δεν νομίζω να έχουν δώσουν τόσα λεφτά στην ανάπτυξη καινούργιων χαρακτήρων.
xavier Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 λογικα ειναι η atillan, η wakanda τι σχεση εχει με εξωγηινους?ενω αν η skye και ο πατερας της ειναι inhumans εξηγουνται πολλα πραγματα...
Kostasspil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δεν είναι πιο λογικό όμως να μιλάμε για Hala , μιας και ήδη μας έδειξε έναν Kree ? inhumans θα ήταν πολύ καλή φάση αλλά δεν νομίζω να έχουν δώσουν τόσα λεφτά στην ανάπτυξη καινούργιων χαρακτήρων. Μην το λες. Με την αντίστοιχη ταινία να ναι στα σκαριά, δεν είναι και τόσο απίθανο.
xavier Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 ε δεν νομιζω οτι μπορουν να ξεφυγουν απο τη γη στο AOS. και οι kree εχουν αμεση συνδεση με τους inhumans, επισης αν χρησιμοποιησουν τους inhumans ως υποκαταστατο των μεταλλαγμενων xmen , θα δικαιολογουσε και το origin των δυναμεων της skarlett witch και του quicksilver 1
Kostasspil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Αυτό για Scarlet Witch-Quicksilver, είναι δεδομένο. Αν θυμάσαι από την post credits scene του Captain America τους αποκαλούν εθελοντές , οπότε ακολούθησαν το σενάριο Inhumans πειράματα Απο κει και πέρα όντως το να φύγουν απ τη Γη είναι απαγορευτικό για το μπάτζετ, αλλά όπως ξαναγράφτηκε το cosmic στοιχείο, είναι έντονο στη σειρά
linuslost Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μα καμια σχεση αυτος ο κυκλος με τον 1ο... εχει ανεβει σε τρομερα επιπεδα!
linuslost Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 <p>δεν εχει ανεβει ομως στο tv rating.</p> Άλλο αυτό... Πολλοί την άφησαν την σειρά στα πρώτα 10-15 επεισόδια, πριν ανέβει αρκετά, και δύσκολα θα την ξεκινήσουν ξανά..
xavier Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 αν και μετα απο αυτο το επεισοδειο δεν οδηγηθουμε σε inhumans αποκαλυψεις, πραγματικα θα εκπλαγω
Kostasspil Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Ο τρόπος που συνδέονται πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντυπωσιακός. 1
Atallos1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Απο τα μισα της περσινης σεζον δεν εχει σταματησει να βγαζει εξαιρετικα επεισοδια Απο τις καλυτερες σειρες easily atm Also Sky σχεδον confirmed για Daisy Jones με τοσα teases? Απλα πειτε Inhumans ομως ! Τουλαχιστον ειπαν Kree
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Sky σχεδον confirmed για Daisy Jones με τοσα teases? Απλα πειτε Inhumans ομως ! Τουλαχιστον ειπαν Kree Daisy Johnson, εννοείς; Αλλιώς πάμε Jessica Jones, αλλά είναι άλλη εκεί. Δεν έχω δει τα 3 τελευταία (φτου μου), αλλά διαβάζω όλα τα spoilers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα