Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ ρε γαμώτο... αλλά όσο σκέφτομαι τι έκανε στον Fitz...

Για να λέμε την αλήθεια,έπρεπε να τους είχε ρίξει στο δόξα πατρί αλλά τους έδωσε ένα fighting chance,ξέρει της ικανότητες που έχουν και τους είχε εμπιστοσύνη ότι θα βρουν τρόπο να σωθούν.

Νομίζω ότι ακόμα και τώρα θα συνεχίζει να τους δίνει πληροφορίες με κάποιον τρόπο. 

• Απαντ. 693
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

πολυ καλο το επεισοδιο!!

πιστευω οτι στα επομενα επεισοδια θα χρησιμοποιησουν το μηχανημα στο οποιο εβαλαν τον Κολσον ωστε να επαναφερουν το μπακ απ του φιτζ και να γινει παλι νορμαλ

• Moderators
Δημοσ.

Δεν είδα το πιο πρόσφατο ακόμα, αλλά 

Ο περισσότερος κόσμος λέει ότι η πόλη είναι η Attilan (των Inhumans, μιας και δεν μπορεί η Marvel να βάλει X-Men λόγω των rights που έχει η Fox για τα κινηματογραφικά και θα έχει τους Inhumans σαν αντίστοιχους mutants) και αρχίζουν θεωρίες ότι μπορεί να μην γίνει η Skye Quake αλλά Spider-Woman.

Δημοσ.

Δεν είδα το πιο πρόσφατο ακόμα, αλλά 

Ο περισσότερος κόσμος λέει ότι η πόλη είναι η Attilan (των Inhumans, μιας και δεν μπορεί η Marvel να βάλει X-Men λόγω των rights που έχει η Fox για τα κινηματογραφικά και θα έχει τους Inhumans σαν αντίστοιχους mutants) και αρχίζουν θεωρίες ότι μπορεί να μην γίνει η Skye Quake αλλά Spider-Woman.

Χλομό μιας και δεν παίζει σε μελλοντικές ταινίες,

από όσες γίνανε γνωστές ,μάλλον πρέπει να είναι η wakanda μιας και black panther και ο ant-man,που βγαίνουν τώρα, αλλά ακόμα και ο cap amerika και τόσοι άλλοι έχουν σχέση με αυτήν.

inhumans θα ήταν πολύ καλή φάση αλλά δεν νομίζω να έχουν δώσουν τόσα λεφτά στην ανάπτυξη καινούργιων χαρακτήρων. 

Δημοσ.

λογικα ειναι η atillan, η wakanda τι σχεση εχει με εξωγηινους?ενω αν η skye και ο πατερας της ειναι inhumans εξηγουνται πολλα πραγματα...

Δημοσ.

Δεν είναι πιο λογικό όμως να μιλάμε για

Hala

, μιας και ήδη μας έδειξε

έναν Kree

?

inhumans θα ήταν πολύ καλή φάση αλλά δεν νομίζω να έχουν δώσουν τόσα λεφτά στην ανάπτυξη καινούργιων χαρακτήρων. 

Μην το λες. Με την αντίστοιχη ταινία να ναι στα σκαριά, δεν είναι και τόσο απίθανο.

Δημοσ.

ε δεν νομιζω οτι μπορουν να ξεφυγουν απο τη γη στο AOS.  και οι kree εχουν αμεση συνδεση με τους inhumans, επισης αν χρησιμοποιησουν τους inhumans ως υποκαταστατο των μεταλλαγμενων xmen , θα δικαιολογουσε και το origin των δυναμεων της skarlett witch και του quicksilver

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό για Scarlet Witch-Quicksilver, είναι δεδομένο. Αν θυμάσαι από την post credits scene του Captain America

τους αποκαλούν εθελοντές

, οπότε ακολούθησαν το σενάριο Inhumans

πειράματα

Απο κει και πέρα όντως το να 

φύγουν απ τη Γη

είναι απαγορευτικό για το μπάτζετ, αλλά όπως ξαναγράφτηκε 

το cosmic στοιχείο, είναι έντονο στη σειρά

Δημοσ.

<p>δεν εχει ανεβει ομως στο tv rating.</p>

Άλλο αυτό... Πολλοί την άφησαν την σειρά στα πρώτα 10-15 επεισόδια, πριν ανέβει αρκετά, και δύσκολα θα την ξεκινήσουν ξανά..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απο τα μισα της περσινης σεζον δεν εχει σταματησει να βγαζει εξαιρετικα επεισοδια

Απο τις καλυτερες σειρες easily atm

Also

Sky σχεδον confirmed για Daisy Jones με τοσα teases?

Απλα πειτε Inhumans ομως ! Τουλαχιστον ειπαν Kree

• Moderators
Δημοσ.

Sky σχεδον confirmed για Daisy Jones με τοσα teases?

Απλα πειτε Inhumans ομως ! Τουλαχιστον ειπαν Kree

Daisy Johnson, εννοείς; :P

Αλλιώς πάμε Jessica Jones, αλλά είναι άλλη εκεί.

Δεν έχω δει τα 3 τελευταία (φτου μου), αλλά διαβάζω όλα τα spoilers. ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...