Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχει εξελιχθει σε φοβερη σειρα! Εχει τοσο ζουμι που μπορουνε να βαλουν αρκετα πραγματα μεσα χωρις να χαλασει η σειρα..

• Απαντ. 693
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

agent cooper εννοεις.

οχι ρε, καπτεν κουπερ λεγοταν στο how i met your mother at twin peaks, πολυ καλη σειρα, να την τσεκαρεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρεαλιστικα shield δεν θα επρεπε να υπαρχει καν πλεον, που βρισκουν τα funds και για ποιο λογο το παιζουν vigilantes χωρις καμια νομικη υποσταση η backup σε undercover φαση?? Λογικα θα παει σε full civil war μοτιβο η σειρα, επισης με ανησυχει λιγο η πιο cosmic entity φαση που φαινεται να πηγαινουν οι ταινιες για το μελλον της σειρας.

Επεξ/σία από ADHD
Δημοσ.

Αυτό που είπε η Fitz Simmons στον Ward

"If we ever meet again I'll kill you"

νομίζω θα αποτελέσει κλειδί, θα δούμε κάνα τρελό...

Δημοσ.

Αυτό που είπε η Fitz Simmons στον Ward

"If we ever meet again I'll kill you"

νομίζω θα αποτελέσει κλειδί, θα δούμε κάνα τρελό...

Εγώ πάλι γιατί τον συμπαθώ ακόμα αυτό τον τύπο; Μέχρι και το περασμένο επεισόδιο είχα ελπίδες αλλά τελικά όλοι στρέφονται εναντίον του. Το plot με τον πατέρα της Skye είναι πολύ δυνατό για να τον βγάλουν τελείως από τη σειρά αλλά ελπίζω με κάποιο τρόπο να τους δείξει ότι είναι με το μέρος τους. 

Δημοσ.

Εγώ πάλι γιατί τον συμπαθώ ακόμα αυτό τον τύπο; Μέχρι και το περασμένο επεισόδιο είχα ελπίδες αλλά τελικά όλοι στρέφονται εναντίον του. Το plot με τον πατέρα της Skye είναι πολύ δυνατό για να τον βγάλουν τελείως από τη σειρά αλλά ελπίζω με κάποιο τρόπο να τους δείξει ότι είναι με το μέρος τους. 

Κι εγώ ρε γαμώτο... αλλά όσο σκέφτομαι τι έκανε στον Fitz...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...