Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε λέω, ωραίο το πρώτο επεισόδιο, πιο πολυ μ'αρεσε αυτό που κάναν με τον Fitz και την Simmons και το έδωσαν με πολύ ωραίο τρόπο στο τέλος. Kαι το δεύτερο το ίδιο, άρχισαν να γίνονται πιο ενδιαφέροντα τα πράγματα, φέραν χαρακτήρες και από τον πρώτο κύκλο και γενικά νομίζω χτίζει καλές 'βάσεις' για την συνέχεια. Και φτάνω στο τελος και τις σκηνές από το τρίτο, και τι βλέπω;

Tην Simmons. Να φοράει members jacket με το σήμα της Hydra! Και να λέει και "I'm well aware of who I work for".

Δε λέω, θα'ταν πολύ απροσδόκητο twist αλλά μετά από αυτό που έγινε με τον Ward και την Sky δε ξέρω αν θα μπορούσαν να

'χαλάσουν' άλλη μια σχέση με τον ίδιο τρόπο. Eλπίζω να είναι τύπου double agent για την Shield

αλλά ας αποφασίσει λίγο γρήγορα γιατί έχω χάσει την μπάλα με το ποιος είναι που!    

Kατά τα άλλα, ο Coulson εξακολουθεί να δίνει ρέστα: "We'll have to burn the base and evacuate. I know, and we just re-tiled the bathrooms."

Είδα και εγώ το trailer. Πολύ περίεργο! :P (Αν και δεν ξέρουμε ακόμη τι παίζει)

Edit: Επίσης επιτέλους επιστρέφει το παιδί που ήταν από την ακαδημία... (Όταν είδα εκείνο το επεισόδιο πίστευα σε 1-2 μετά θα ξανα-έπαιζε)

• Απαντ. 693
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μ'αρέσει πάρα πολύ που στον δεύτερο κύκλο ο Fitz και η Simmons έχουν γίνει από σπαστικά science side kicks κύριοι χαρακτήρες με περισσότερο οn screen time κι απ'αυτόν του Coulson. Και επίσης παίζουν και πάρα πολύ καλά - στον Fitz ταιριάζει περισσότερ αυτό το...πως να το πω τώρα..το αργό ρε παιδί μου. Στην σκηνή που βλέπει τον Ward μου άρεσε πάρα πολύ.

In other news τώρα,

η Simmons τελικά δουλεύει για την Hydra αλλά είναι undercover για την Shield

. Επίσης έχει νέο μαλλί και ντύνεται καλύτερα - μπορει να'χουν άλλο dress code στη Hydra, τι να πω. Από action το τρίτο επεισόδιο δε λέει και πολλά αλλά μ'αρέσει που δίνουν περισσότερο βάρος στις σχέσεις μεταξύ των agents και κρατάνε το ενδιάφερον για την συνέχεια, π.χ. όπως με τον πατέρα της Sky.

Προς το παρόν το πάνε nice and steady και ανυπομονώ για ένα pick up όπως στον πρώτο κύκλο. 

• Moderators
Δημοσ.

Είναι εμφανώς αρκετά κλικ πιο πάνω φέτος η σειρά.

Δεν θέλω όμως να δω ταχεία ...recovery σε ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα

Fitz

(και δυστυχώς νομίζω ότι το τρέχουν κάπως)

Δημοσ.

Δεν ειδα να εμφανιστηκε πουθενα

Ενα hint επεσε μονο για μια παλια σχεση του Lance κ υποθετουν οτι ισως να teasαρουν αυτη

Νομιζω στο trailer του επομενου την βλεπουμε πρωτη φορα

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ειδα να εμφανιστηκε πουθενα

Ενα hint επεσε μονο για μια παλια σχεση του Lance κ υποθετουν οτι ισως να teasαρουν αυτη

Νομιζω στο trailer του επομενου την βλεπουμε πρωτη φορα

Yep, βγάζει τα batons της. ;)

0:20

Για όσους δεν την ξέρουν

http://marvel.wikia.com/Barbara_Morse_(Earth-616)

Εγώ την θυμάμαι από παλιά που ήταν στους West Coast Avengers (τους δευτεροκλασάτους :P), με αυτή τη στολή:

front1.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Η σειρά συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα και να είναι διασκεδαστική σε αυτή τη season (αν και ένα μικρό switch off του εγκεφάλου το απαιτεί :) )

Η διπλή May και η χορογραφία στην αναμέτρησή τους ήταν highlight. Ήταν λίγο φάση spot the wig/double/transition, αλλά γενικά η εκτέλεση ήταν πολύ καλή.

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος , ηταν σκηνοθετημενο απο τον Kevin Tancharoen

Οποιος εχει παρακολουθησει δουλειες του , φημιζεται για τις καλες fighting χορογραφιες

Καπου διαβασα οτι ισως να σκηνθετησει κι αλλα επεισοδια στο μελλον

• Like 3
Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι έχει γίνει με τον[Eric](ή τους) Koenig?

• Moderators
Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι έχει γίνει με τον[Eric](ή τους) Koenig?

Μάλλον βολτάρει ακόμα (ο τελευταίος) στην βάση. Νομίζω ότι τον έδειχνε να περνάει έξω από μια πόρτα ενώ οι άλλοι μίλαγαν.

Δεν έχει άλλο προσωπικό το μέρος, άλλωστε. :P

Κριμα που πεθανε η Ζήνα, ελπιζα να μεινει στη σειρα.

Ναι, την έφεραν για το "ουάου" και... :P

Δημοσ.

Yep, βγάζει τα batons της. ;)

0:20

Για όσους δεν την ξέρουν

http://marvel.wikia.com/Barbara_Morse_(Earth-616)

Εγώ την θυμάμαι από παλιά που ήταν στους West Coast Avengers (τους δευτεροκλασάτους :P), με αυτή τη στολή:

front1.jpg

Καλά γτ την έχουν στην Hydra?   :huh:  :huh:

• Moderators
Δημοσ.

Καλά γτ την έχουν στην Hydra?   :huh:  :huh:

Θα μάθουμε σύντομα πιστεύω. :P

Θα πιθανολογούσα πάντως ότι

της έχουν κάνει κι εκείνης brainwash.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...