Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 693
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Δεν περίμενα να εντυπωσιαστώ από επεισόδιο των Agents of the SHIELD, αλλά το πρώτο της 2ης season τα κατάφερε πολύ καλά.

Το αστείο της υπόθεσης ήταν ότι η αρχική σύνοψη "previously on" έδειξε μερικές (σε αστείο βαθμό) cheesy σκηνές από την πρώτη season, και οι προσδοκίες έκαναν βουτιά. Αλλά το ίδιο το επεισόδιο επανόρθωσε και με το παραπάνω.

Well done.

Δημοσ.

Aρκετά καλό το πρώτο επεισόδιο για αρχή.Μπορεί να κάνει και περισσότερα όπως και έκανε στο τέλος της 1ης.Βέβαια είναι πολύ αρχή ακόμα για να βγάλω άποψη.

Συμφωνώ με αυτά που είπατε ποιο πάνω για το previously on.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γράφω πάλι γιατί μόλις έφτασα στο σημείο

Που έλεγα τι μου θύμιζε το όνομα Creel, o Absorbing Man. :)

http://marvel.wikia.com/Carl_Creel_(Earth-616)
Edit: Και old-school με ball and chain. :P

Edit 2: Αυτάααα με την Xena. Κρίμα για τον Fitz.

Κατά τ' άλλα:

phil-coulson-avengers-premiere.jpg

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
Δημοσ.

Δε λέω, ωραίο το πρώτο επεισόδιο, πιο πολυ μ'αρεσε αυτό που κάναν με τον Fitz και την Simmons και το έδωσαν με πολύ ωραίο τρόπο στο τέλος. Kαι το δεύτερο το ίδιο, άρχισαν να γίνονται πιο ενδιαφέροντα τα πράγματα, φέραν χαρακτήρες και από τον πρώτο κύκλο και γενικά νομίζω χτίζει καλές 'βάσεις' για την συνέχεια. Και φτάνω στο τελος και τις σκηνές από το τρίτο, και τι βλέπω;

Tην Simmons. Να φοράει members jacket με το σήμα της Hydra! Και να λέει και "I'm well aware of who I work for".

Δε λέω, θα'ταν πολύ απροσδόκητο twist αλλά μετά από αυτό που έγινε με τον Ward και την Sky δε ξέρω αν θα μπορούσαν να

'χαλάσουν' άλλη μια σχέση με τον ίδιο τρόπο. Eλπίζω να είναι τύπου double agent για την Shield

αλλά ας αποφασίσει λίγο γρήγορα γιατί έχω χάσει την μπάλα με το ποιος είναι που!    

Kατά τα άλλα, ο Coulson εξακολουθεί να δίνει ρέστα: "We'll have to burn the base and evacuate. I know, and we just re-tiled the bathrooms."

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...