Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 693
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πολύ καλή η σειρά! Τα τελευταία επεισόδια ειδικά ήταν πολύ καλά!

Πάντως στο τελευταίο επεισόδιο που δείχνει τον Coulson να γράφει σε εξωγήινη "γλώσσα"(που κατά πάσα πιθανότητα φταίει το GH.325, διότι και ο Garett έπαθε το ίδιο) καθώς και το ότι δεν είναι στο Avengers 2(Αφού πλέον είναι διευθυντής της ΑΣΠΙΔΑ) ίσως σημαίνει ότι θα γίνει τελείως Kree και θα φύγει ή θα πάει εναντίον της ΑΣΠΙΔΑ, ή θα παρουσιαστούν πολλές παρενέργειες και θα αναγκαστούν να τον φυλακίσουν-σκοτώσουν ή απλά είναι σύμπτωση :P

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ένα teaser για την δεύτερη σεζόν(Που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι καλύτερη από την πρώτη) 

Δημοσ.

Θεωρία για GH325

Στη σειρα παρουσιαστηκε οτι το GH σημαινει Guest House. Εχετε σκεφτει οτι μπορει να σημαινει Geheneris Hala´son ??

Δημοσ.

Θεωρία για GH325

Στη σειρα παρουσιαστηκε οτι το GH σημαινει Guest House. Εχετε σκεφτει οτι μπορει να σημαινει Geheneris Hala´son ??

Έχω και εγώ την εντύπωση ότι αυτό είναι, απλά μάλλον θα το μάθουν στο μέλλον. Το σίγουρο είναι ότι είναι Kree

Δημοσ.

Το οποίο τι σημαίνει για όσους δεν γνωρίζουν?

Αν εννοεις

τι σημαινει αυτο το ονομα, προκειται για τον Mahr Vehl, εναν Kree

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είδα εχθές το S2E1! Πολύ καλό. Βέβαια άφησε πολλά "υπονοούμενα" μέσα σε ένα επεισόδιο(

Όπως ότι ο Kree που έγινε το GH.325 το είχε η HYDRA 70 χρόνια πριν και το πήρε το SSR αργότερα

Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι ότι δεν έδειξε καθόλου τον Coulson να ενεργεί σαν πράκτορας, και από ότι κατάλαβα για τα επόμενα επεισόδια έτσι θα είναι...

• Super Moderators
Δημοσ.

περιμένεις από τον Director να κάνει δουλειά agent? είπαμε έμειναν λίγοι αλλά όχι τόσο :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...