Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 ΕΙχαμε και την αναφορα για το civil war,για να ξερουμε που βρισκομαστε χρονικα Από το προηγούμενο επεισόδιο υπήρχε αναφορά. Άλλωστε πάντα το AoS ακολουθεί τις ταινίες.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Καλή φάση το επεισόδιο, λίγο creepy στην αρχή. Κοίταζα για τον director και είναι η TV έκδοση του Jeffrey Mace aka Patriot (και κάποια στιγμή 3oς Captain America), αλλά δεν ήταν inhuman ή super-powered, οπότε άλλαξε εδώ. Συνεχίζει να μου αρέσει ο Reyes τελικά (damn you Agents of Shield) αφού όπως λέει ότι πούλησε την ψυχή του στον διάβολο (θα δούμε κατά πόσο ισχύει ή το είπε σαν μεταφορά) όπως ο Johnny Blaze και όταν τον ρώτησε η Daisy γιατί κυνηγούσε τους skinheads είπε "They spilled innocent blood", που ήταν το κλασσικό για τον Danny Ketch για να γίνει Ghost Rider. Και οκ, ισχύει ότι live action Dodge Charger είναι αμαξάρα. Κρίμα για την May...
D4rkshadow Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Κοιτα να δεις που παει να γινεi bad ass spy ο fitz....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Κοιτα να δεις που παει να γινεi bad ass spy ο fitz.... Είδα κι εγώ το κάρφωμα και σταμάτησα να δω αν πράγματι ήταν εκείνος.
D4rkshadow Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Είδα κι εγώ το κάρφωμα και σταμάτησα να δω αν πράγματι ήταν εκείνος. Ολα του τα δωσαν σε αυτη την σεζον φαινεται...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Next Season: Fitz kicking May's ass.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Ελπίζω να δούμε αναφορές στον Strange σε 2 βδομάδες... 1
D4rkshadow Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Εκτος απο το γεγονος οτι αρχισουν να αποδεχονται οτι υπαρχει μαγεια και φαντασματα και αλλα διαφορα τετοια,δεν νομιζω οτι θα υπαρχει αλλη αναφορα. Οι μαχες του dr strange, η οτι κανει γενικα δεν ειναι κατι που οι αλλοι μπορουν να δουν η να καταλαβουν,δεδομενου οτι συνηθως ειναι σε αλλες διαστασεις
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=e9652bwXZ9Q&feature=youtu.be Yep, παίρνω πίσω όλα όσα είχα πει όταν τον έβαλαν. 2
D4rkshadow Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Νομιζω οτι απο ολες της σειρες αυτη την σεζον,ο ghost rider ειναι το μεγαλυτερο κερδισμενο στοιχημα για φετος. Εχει δωσει 1 αλλον αερα στην σειρα και δεν νομιζω οτι περιμενε κανεις αυτο,ουτε αυτη οι ιδιοι δεν περιμεναν τοσο μεγαλη θετικη ανταποκριση. Ο κοσμος εχει ηδη αρχισε να μιλαει-ρωταει για σολο σειρα του ghost rider
viper2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=e9652bwXZ9Q&feature=youtu.be Yep, παίρνω πίσω όλα όσα είχα πει όταν τον έβαλαν. μονο σε εμενα δεν αρεσει ο, συγκεκριμενος, ghost rider? :-/
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 μονο σε εμενα δεν αρεσει ο, συγκεκριμενος, ghost rider? :-/ Aπό την Comics έκδοση του Reyes, είναι καλύτερος.
viper2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Aπό την Comics έκδοση του Reyes, είναι καλύτερος. σαν acting δεν μου αρεσει, οχι σαν εμφανιση...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 σαν acting δεν μου αρεσει, οχι σαν εμφανιση... Α οκ, πάω πάσο εκεί. Ίσως είναι λίγο μονοκόμματος, αλλά μια φορά καλύτερος από
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 fucking hell, είχα σβήσει από την μνήμη μου την 2η ταινία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα