Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

ΕΙχαμε και την αναφορα για το civil war,για να ξερουμε που βρισκομαστε χρονικα

Από το προηγούμενο επεισόδιο υπήρχε αναφορά. Άλλωστε πάντα το AoS ακολουθεί τις ταινίες.

• Απαντ. 693
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Καλή φάση το επεισόδιο, λίγο creepy στην αρχή. :P

Κοίταζα για τον director και είναι η TV έκδοση του Jeffrey Mace aka Patriot (και κάποια στιγμή 3oς Captain America), αλλά δεν ήταν inhuman ή super-powered, οπότε άλλαξε εδώ.

Συνεχίζει να μου αρέσει ο Reyes τελικά (damn you Agents of Shield) αφού όπως λέει ότι πούλησε την ψυχή του στον διάβολο (θα δούμε κατά πόσο ισχύει ή το είπε σαν μεταφορά) όπως ο Johnny Blaze και όταν τον ρώτησε η Daisy γιατί κυνηγούσε τους skinheads είπε "They spilled innocent blood", που ήταν το κλασσικό για τον Danny Ketch για να γίνει Ghost Rider. Και οκ, ισχύει ότι live action Dodge Charger είναι αμαξάρα.

Κρίμα για την May...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είδα κι εγώ το κάρφωμα και σταμάτησα να δω αν πράγματι ήταν εκείνος. :P

Ολα του τα δωσαν σε αυτη την σεζον φαινεται... :devil:

Δημοσ.

Εκτος απο το γεγονος οτι  αρχισουν να αποδεχονται οτι υπαρχει μαγεια και φαντασματα και αλλα διαφορα τετοια,δεν νομιζω οτι θα υπαρχει αλλη αναφορα.

Οι μαχες του dr strange, η οτι κανει γενικα δεν ειναι κατι που οι αλλοι μπορουν να  δουν η να καταλαβουν,δεδομενου οτι συνηθως ειναι σε αλλες διαστασεις

Δημοσ.

Νομιζω οτι απο ολες της σειρες αυτη την σεζον,ο ghost rider  ειναι το μεγαλυτερο κερδισμενο στοιχημα  για φετος.

Εχει δωσει 1 αλλον αερα στην σειρα και  δεν νομιζω οτι  περιμενε κανεις αυτο,ουτε αυτη οι ιδιοι δεν περιμεναν τοσο μεγαλη θετικη ανταποκριση.

Ο κοσμος εχει ηδη αρχισε να μιλαει-ρωταει για σολο σειρα του  ghost rider

• Moderators
Δημοσ.

σαν acting δεν μου αρεσει, οχι σαν εμφανιση...

Α οκ, πάω πάσο εκεί.

Ίσως είναι λίγο μονοκόμματος, αλλά μια φορά καλύτερος από

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...