Liquid Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Επειδη ειμαι ασχετος με το GPRS,αλλα τυγχανει να εχω αγορασει προσφατα ενα Nokia 6100 και προγραμμα το Telestet 130,μηπως θα μπορουσατε να μου εξηγησετε καποια πραγματακια οπως: 1)Πως μπορει να ενεργοποιηθει στην συκευη μού(πρεπει να επικοινωνησω με την Telestet;).. 2)Απο οτι εχω καταλαβει η χρηση του δεν εχει καποιο οριο και απλως πληρωνεις ενα ποσο ως παγιο(αυτο θα μπαινει στο λογαριασμο της Telestet ετσι απλα.. 3)Ποια κατα την προσωπικη σας κριση η χρησιμοτητα του... υ.γ Οπως εψαχνα το μενου καπου εκει γυρω στην επιλογη GPRS,μου ζηταει I.P address.Τι πρεπει να βαλω;
Reginald Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 Επειδη ειμαι ασχετος με το GPRS' date='αλλα τυγχανει να εχω αγορασει προσφατα ενα Nokia 6100 και προγραμμα το Telestet 130,μηπως θα μπορουσατε να μου εξηγησετε καποια πραγματακια οπως:1)Πως μπορει να ενεργοποιηθει στην συκευη μού(πρεπει να επικοινωνησω με την Telestet;).. 2)Απο οτι εχω καταλαβει η χρηση του δεν εχει καποιο οριο και απλως πληρωνεις ενα ποσο ως παγιο(αυτο θα μπαινει στο λογαριασμο της Telestet ετσι απλα.. 3)Ποια κατα την προσωπικη σας κριση η χρησιμοτητα του...[/quote']Loipon.... 1) Nai prepei na epikinoniseis me tin Telestet kai se mia ergasimi mera tha energopioithei i ypiresia. 2)Den yparxei oute xronoxreosi oute ogoxreosi,o logariasmos sou apla tha einai kata 15 euro megaliteros. 3)Nomizo einai oti kalitero gia aplo serfing,an theleis gia download tha sou spasei ta nevra,vevea pezei rolo ti kinito exeis,se poia perioxi eisai kai i kinisi pou exei ekini tin ora alla genika exei mikroprovlimata pou poly apla symvivazese!Ena apo ayta einai to "pagoma" tis syndesis kai meta xreiazete Restart to kinito.Ayta vevea apo prosopiki ebiria,genika eimai eyxaristimenos!Apla gia tin istoria na po oti stous 3 mines pou to xrisimopoio exo katevasei peripou 4 GB,nomizo einai kala!!!! υ.γ Οπως εψαχνα το μενου καπου εκει γυρω στην επιλογη GPRS,μου ζηταει I.P address.Τι πρεπει να βαλω;Ego prosopika den ekana kamia rythmisi sto kinito mou (Siemens C55)isos kapoios pou benei me NOKIA na boresei na se voithisei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.