LIVE7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 Ποιό είναι το setup που πρέπει να κάνω στην σύνδεση για gprs μέσω τελεστετ; Τί βάζω στο username,password και τηλέφωνο; Έκανα μ@λ@κία και έσβησα του αδερφου μου το setup και πρέπει να το επαναφέρω σύντομα.
dim_b Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 Userneme και password δε χρειάζεται. Βάζεις μόνο το *99# ως αριθμό κλήσης.
whiteman7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 kai katebazeis oso theleis re paidia d?den exei kapoio orio?as apantisei kapoios parakalo
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 Ακριβως ετσι...Κανενα οριο..3 μηνες το εχω ξ......σει!!!! :evil:
whiteman7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 kai o logariasmos sou erxetai mono to pagio diladi?kai as xepernas to orio?
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 kai o logariasmos sou erxetai mono to pagio diladi?kai as xepernas to orio? Ακριβως!!!!! Συν το παγιο της συνδεσης βεβαια.Αυτα για telestet που εχω δικη μου αποψη!!!!
whiteman7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 diladi ti akribos plironeis to mina?kai me ti taxytites katebazeis?exeis kapoies sigkekrimenes ores problima i genikotera exeis problima me tis taxytites?
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 diladi ti akribos plironeis to mina?kai me ti taxytites katebazeis?exeis kapoies sigkekrimenes ores problima i genikotera exeis problima me tis taxytites? Πληρωνεις το παγιο της συνδεσης σου αναλογα σε ποιο προγραμμα εισαι + 14,67 ευρω για το gprs.Κατεβασμα απο....μεχρι 5,5ΚΒ ανα δευτερολεπτο.Δεν υπαρχει καποιο ιδιαιτερο προβλημα σε καποιες ωρες συγκεκεριμενα. Αυτο που ειναι πολυ αργο ειναι το upload ...
whiteman7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 ego exo sindesi vodafone...exeiipopsin tou kaneis an sto paketo gprs tis vodafone iparxei orio?
Angeldust Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 ego exo sindesi vodafone...exeiipopsin tou kaneis an sto paketo gprs tis vodafone iparxei orio? GPRS me Vodafone ksexna to. Exoun ogkoxreosi kai de symferei me tipota. Aporw giati h Vodafone emeine pisw se auto to 8ema. Cosmote kai Stet exoun edw kai poly kairo to GPRS tous xoris xreosh (oxi episima bebaia..)
dim_b Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 ego exo sindesi vodafone...exeiipopsin tou kaneis an sto paketo gprs tis vodafone iparxei orio? GPRS me Vodafone ksexna to. Exoun ogkoxreosi kai de symferei me tipota. Aporw giati h Vodafone emeine pisw se auto to 8ema. Cosmote kai Stet exoun edw kai poly kairo to GPRS tous xoris xreosh (oxi episima bebaia..) Η αλήθεια είναι ότι η Telestet και η Cosmote έχουν μείνει πίσω. Το GPRS το έχουν χωρίς ογκοχρέωση από τότε που ξεκίνησε και υποτίθεται ότι εδώ και πολύ καιρό θα έπρεπε να έχουν εφαρμόσει και αυτές ογκοχρέωση. Ελπίζω πάντως, να αργήσει αρκετά ακόμη να την εφαρμόσει η Telestet γιατί αρκετοί έχουμε βολευτεί με το always-on.
gbras Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Kai an re paidia energopoiisei tin ogoxreosi i telestet pos tha to parete xampari? De nomizo na eidopoiisei oti tha xreonei ogoxreosi!!!
dim_b Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Αυτή τη στιγμή, ούτε η Telestet ούτε η Cosmote έχουν τιμολόγια γιά χρεώσεις GPRS εκτός του παγίου. Οποιαδήποτε αλλαγή στα τιμολόγια χρέωσης πρέπει να κοινοποιηθεί στους συνδρομητές τουλάχιστον ένα μήνα πριν τεθεί σε εφαρμογή. Αυτή τη στιγμή, το μόνο που μπορούν να κάνουν όποια στιγμή θελήσουν, είναι να εφαρμόσουν τα όρια που αναφέρονται στους τιμοκαταλόγους τους, αλλά πιστεύω ότι σ'αυτή την περίπτωση θα πέσει πολύ κράξιμο. Εμένα πριν από 1 μήνα που έκανα σύνδεση Telestet, ο υπάλληλος του Telestet Center μου είπε ότι ισχύει απεριόριστη χρήση. Αν αύριο μου το κόψουν επειδή ξεπέρασα το 1ΜΒ δε θα τους βρίσω λιγάκι (έστω κι αν τυπικά έχω άδικο); Άλλωστε το όριο του 1 ΜΒ είναι αστείο. Αυτή τη στιγμή είμαι στο internet μόλις 15 λεπτά, έχω μπεί μόνο σ'αυτό το forum και έχω ήδη ξεπεράσει το 1,2ΜΒ!!!
dimitris74 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 den prokeitai na kopei giati tha xasoun sindeseis. etsi apla ogoxreosi isos efarmostei sta 3G.
whiteman7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 de foronetai omos to diktyo tous xoris tin ogkoxreosi?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.