Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενταξει παιδια μην μαλωνετε αδικα.ειναι δυο τελειως διαφορετικα πραγματα.το καθενα εχει τα συν και τα πλην.το καλο ειναι καποιος να εχει και τα 2 αλλα μην ξεχναμε οτι το awmn θελει και μια χ εγκατασταση που δεν μπορουν να την κανουν ολοι.προσβαση σε ταρατσα σεταρισματα κτλ που καποιοι δεν εχουν τις γνωσεις κτλ.παντως thresh αν αποφασισειις να φτιαξεις awmn βαλε εσυ η οποιος αλλος τις γνωσεις και εγο ευχαριστως να ανεβω σε υψος αρκει να μπορει να ανεβει καποιος.δεν εχω θεμα με το υψος.τωρα για τον τοπικ σταρτερ υποχρεωτικα θα κανει αρκετη υπομονη ακομα.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όσο αφορά το awmn πάντως οταν το ειχα στήσει εδω στην ταράτσα με εναν απλό εξοπλισμό σχετικά πήγαινε σχετικά καλα απο ταχύτητες οταν ομως αρχίζανε οι βροχές και γενικά καιρικά φαινόμενα ηταν δύσκολα τα πράγματα αρκετά ασταθη, γενικά ομως δεν ειναι για πολύ βαριά πράγματα να κανεις.

Ποιο πολύ δηλαδή εγω το έκανα για πειραματισμό (εγκατάσταση σετάρισμα κτλπ) για να μαθω 2 3 πράγματα και να βοηθήσω λιγο το community, εκτος τον αλλων αμα σκεφτείς ειναι πολυ ενδιαφέρον θα εισαι συνδεδεμένος σε ενα τεράστιο WAN το οποιό ειναι στο " αέρα " και ο αλλος μπορεί να μην εχει καν internet ετσι.

ενταξει παιδια μην μαλωνετε αδικα.ειναι δυο τελειως διαφορετικα πραγματα.το καθενα εχει τα συν και τα πλην.το καλο ειναι καποιος να εχει και τα 2 αλλα μην ξεχναμε οτι το awmn θελει και μια χ εγκατασταση που δεν μπορουν να την κανουν ολοι.προσβαση σε ταρατσα σεταρισματα κτλ που καποιοι δεν εχουν τις γνωσεις κτλ.παντως thresh αν αποφασισειις να φτιαξεις awmn βαλε εσυ η οποιος αλλος τις γνωσεις και εγο ευχαριστως να ανεβω σε υψος αρκει να μπορει να ανεβει καποιος.δεν εχω θεμα με το υψος.τωρα για τον τοπικ σταρτερ υποχρεωτικα θα κανει αρκετη υπομονη ακομα.

Προφανώς και μπορείς αφου εισαι ο Super Goofy :P

Κι εγώ πάντως αν και εχω να ασχοληθώ αρκετά χρόνια μπορώ να βοηθήσω οποιον θέλει , γενικά ομως δεν ειναι και κατι πολύ δύσκολο λιγο διάβασμα θέλει στο site του awmn τι και πως :)

Δημοσ.

Mπορώ να πω πως διαφωνώ πως δεν είναι για βαριά πράγματα

Mε το τεράστιο bandwidth που διαθέτη το awmn και τις συμμετρικές ταχύτητες upload/download μονο για βαριες εφαρμογές είναι.

Που αλλου θα βρείς ταχύτητες 54, 150 και 300mbps ? στο internet ? δεν νομίζω και VDSL να εχεις πάλι δεν φτάνει και εξάλλου το awmn υπάρχει από το 2002 και το internet μόλις τώρα έγινε VDSL

Τα Links που πέφτουν με την βροχή η μετά από πολύ traffic δεν είναι σωστά φτιαχμενα. Κανονικά δεν γίνετε αυτό γιατί χρησιμοποιώντας Satelite Dish για wifi εχεις πολύ καλο σήμα τόσο πολύ σήμα που αντέχει να πέσει αρκετά πριν αυτό ρίξει όλο το link

Δημοσ.

Διαφωνώ εν μερη, με τον εξοπλισμό που ειχα εγώ και με καλη επαφή με τον κόμβο χρησιμοποιώντας πιατο οι ταχύτες μου γενικά ηταν μέτριεσ θα έλεγα , τωρα αν με καλύτερο πιο ακριβό εξοπλισμό κτλπ εχεις όντως ταχύτητες των 300mbps

κτλπ δεν ξέρω.

Δημοσ.

Τη νουμερα ειχες δηλαδη ?

Μην σου λεω ανακρίβιες με νούμερα δεν θυμάμαι ακριβώς γιατι οπως σου ειπα εχουν περάσει αρκετά χρόνια ( 5 με 6) αλλα θυμάμαι οτι γενικά δεν πήγαινα πολύ καλα οσο αφορά downloads κτλπ ετσι γιατι αλιώς μια χαρά συνδεόμουν και επικοινωνούσα στο amwn χρησιμοποιώντας διάφορουν clients κτλπ, μιλαω παντα για downloads uploads κτλπ

Δημοσ.

Στη αγγλία είχα Cable και εκεί οι νομοι τις φυσικής γίνονται apply αλλα και πάλι είχα ελάχιστα περισσότερο από όσο πλήρωνα

Στο awmn υπάρχουν link σε a 54mbps με πραγματική ταχύτητα 25mbps

και μετά υπάρχουν link σε μονο Ν 150mbps και διπλό 300mbps

Εγώ κατέβαζω με μια μέση ταχύτητα 5mb/s αλλα εχω links στα 54mbps γιατί έτσι εχουν οι διπλανοί μου.

Τη νουμερα ειχες δηλαδη ?

Μηπως αυτη η εικονα ειναι κανενος φιλου σου με vdsl? Εσυ ειπες οτι κατεβαζεις με 5mbits........ για να μη ξεχνιομαστε

Δημοσ.

η εικονα ειναι 5mb/s  * 8 = 40mbps σε link 54mbps

στην εικόνα φαίνονται και client από το internet γιατί έχω μαζί awmn και internet οποτε δουλεύουν ταυτόχρονα και τα 2 μαζί.

Το VDSL δεν το χρειάζομαι έχω ταχύτητες και χωρίς αυτό και μάλιστα δωρεάν εδώ και χρονια. Οι υπόλοιποι ας πληρώνεται.

τότε που τραβήχτηκε το screenshot δεν υπήρχε VDSL

το download ήταν τόσο πολύ γρήγορο που το pc που έχω για downloads ανά Mini-itx Via C3 1ghz έπιασε 100% cpu μπορεί το download να πήγαινε και παραπάνω άμα ήταν καλύτερο το pc

Δημοσ.

η εικονα ειναι 5mb/s  * 8 = 40mbps σε link 54mbps

στην εικόνα φαίνονται και client από το internet γιατί έχω μαζί awmn και internet οποτε δουλεύουν ταυτόχρονα και τα 2 μαζί.

Το VDSL δεν το χρειάζομαι έχω ταχύτητες και χωρίς αυτό και μάλιστα δωρεάν εδώ και χρονια. Οι υπόλοιποι ας πληρώνεται.

τότε που τραβήχτηκε το screenshot δεν υπήρχε VDSL

το download ήταν τόσο πολύ γρήγορο που το pc που έχω για downloads ανά Mini-itx Via C3 1ghz έπιασε 100% cpu μπορεί το download να πήγαινε και παραπάνω άμα ήταν καλύτερο το pc

Αυτο το 5 Mbits * 8 = 40 Mbits ειναι καποιος δικος σου τυπος μηπως?

Με το συμπαθειο κιολας αλλα δε γνωριζεις τη διαφορα των MB και Mb?  Δυσκολοχωνευτα ειναι αυτα που μας αραδιαζεις φιλε να ξερεις και τετοια screenshots αμα θελουμε να λεμε και εμεις ιστοριες για ινδιανους, βρισκουμε δεκαδες.

Δημοσ.

αχαχουχα

μεγάλε δεν φτάνει που μας βρίζεις στα πριβέ σαν την τελευταία π???α λες και άκυρα πράγματα

http://el.wikipedia.org/wiki/Byte
Ένα byte ισοδυναμεί με 8 bit

http://www.bit-calculator.com/

από αρχαιοτάτων χρόνον 1 byte = 8 bit άμα ξέρεις προπαίδεια κανεις τα παρακάτω

5 MEGABYTE PER SECOND * 8 = 40 MEGABITS PER SECOND

το screnshot δυστυχώς για σένα RFC που θα κανεις καιρό θα δεις τέτοιες ταχύτητες και θα τις πλήρωσης για να τις δεις είναι δικό μου. προς το παρόν ψάχνε screenshot στο internet για τις βλέπεις

Έχω αυτές τις ταχύτητες γιατί έχω κόμβο στο awmn η μήπως και αυτό είναι ψέμα RFC ?

ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, ότι δεν μπορούμε να καταφερουμε το κατηγορούμε για να το μειώσουμε.

Στελνω ακομα μια φορα:

http://www.youtube.com/watch?v=arlMmpwgXgA

http://www.youtube.com/watch?v=X6-1MlTOx4k

http://www.youtube.com/watch?v=NQ8DMWspdyE

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...