Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

* ότι θέλω να κατεβάσω υπάρχει λίγο πολύ στο awmn και κατεβαίνει απευθείας, το internet μετά το εχεις μονο για επικοινωνία με τους άλλους που δεν έχουν awmn για msn, skype, youtube, email  έτσι δεν παιζει ρολο και αργό να είναι.

* και στο DSL μοιράζεται το bandwidth τι νόμιζες :P, το καλο με το cable είναι πως στο βάζουν χωρίς τηλέφωνο.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά οι ανάγκες σου δεν είναι ίδιες με άλλων, αν πχ ο άλλος θέλει hd streaming ή upload προς internet τι θα κάνει? το AWMN είναι δώρον άδωρον...

σε τέτοιο βαθμό όχι, δλδ το adsl σε ώρες αιχμής δεν έχει πτώση στο throughput, ενώ το cable τη τρώει στη μάπα, για αυτό άλλωστε είναι φτηνότερο...

προφανώς στο βάζουν και χωρίς τηλέφωνο γιατί χρησιμοποιεί την καλωδίωση της τηλεόρασης, στο adsl δεν νομίζω ότι έχεις αυτή την επιλογή...

Δημοσ.

ναι αλλά οι ανάγκες σου δεν είναι ίδιες με άλλων, οπότε το ότι είναι λύση για σένα το AWMN δεν σημαίνει ότι καλύπτει και τους άλλους...

σε τέτοιο βαθμό όχι, δλδ εμείς σε ώρες αιχμής δεν βλέπουμε πτώση στο throughput, ενώ το cable τη βλέπει...

προφανώς στο βάζουν και χωρίς τηλέφωνο γιατί χρησιμοποιεί την καλωδίωση της τηλεόρασης, στο adsl δεν νομίζω ότι έχεις αυτή την επιλογή...

Γιατί εσύ τι διαφορετικό κανεις από εμενα η τον άλλο κόσμο στο internet  ? πες κάτι και θα σου πω άμα υπάρχει στο awmn

Το awmn με links 54mbps, σοβαρή ταχύτητα και χωρίς λογαριασμό στο σπίτι κάθε μηνα είναι πολύ καλή περίπτωση για να το αποριπτης και αυτές οι ταχύτητες υπάρχουν από το 2002

• Super Moderators
Δημοσ.

streaming 1080p, upload, hd video κλήσεις, 0 day downloads κτλπ κτλπ...

δεν τα κάνω μόνο εγώ προφανώς, αλλά το awmn δεν με καλύπτει από μόνο του σε αυτά...

Δημοσ.

Δεν είπες κάτι φανταστικό και ταινίες υπάρχουν στο awmn και πρόγραμμα και τα πάντα για download και με ταχύτητες 10 φορες του internet

Τώρα VideoCalls γίνονται και στο awmn με αλλα μελη και δωρεάν Voip τηλεφωνία, τώρα άμα θες μέσο internet για κάποιον που δεν έχει awmn ok εκει θες internet.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι το θέμα να υπάρχουν ταινίες/σειρές/anime, πρέπει να είναι 1080p/720p αντίστοιχα, συγκεκριμένο quality και 0 day, δλδ την μέρα που εμφανίστηκαν στο net, όχι να περιμένoυμε πότε θα τις κατεβάσει κάποιος άλλος για να τις πάρουμε από αυτόν...

παράλογες απαιτήσεις για τσάμπα δεν λέω, αλλά έτσι έχουμε συνηθίσει :P

προφανώς για άτομα εκτός AWMN, άσε που δεν έχω γνωστούς πόσο μάλλον φίλους και συγγενείς στο AWMN... :P

από το καλοκαίρι πάντως με FTTC/VDSL θα έχoυμε εδώ τις ταχύητες που αναφέρεις, με το αζημίωτο βέβαια..

προσωπικά βρίσκω ενδιαφέρον το AWMN για καυλάντισμα, αλλά η έλλειψη ταράτσας (κεραμίδια στο σπίτι) σε συνδιασμό με την υψοφοβία δεν καθιστούν εύκολη την εγκατάσταση εξοπλισμού στο σπίτι :-(

Δημοσ.

προφανώς και υπάρχουν και HD ταινίες καιi 3D και κανονικά FULL Bluray iso ασυμπίεστα  άμα θες να τα κατεβάσεις.

Τώρα για 0 day δεν ξέρω αλλα τα sites ενημερώνονται ταχτικά δεν νομίζω πως υπάρχει θέμα εκεί άμα υπάρχει στο internet θα μπει και στο awmn έξαλλου το upload είναι στιγμιαίο

Το internet άμα εxεις awmn γίνετε μονο μέσω επικοινωνίας τίποτα άλλο

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είπα ότι δεν υπάρχουν, αλλά αν έχεις την απαίτηση να είναι συγκεκριμένο quality (δεν μιλάω μόνο για ανάλυση), τότε αν δεν έχει καταβάσει κάποιος συγκεκριμένη έκδοση, θα αναγκαστείς να περιμένεις...

αρκεί να μην έχεις παραπάνω απαιτήσεις από το downloading εντός AWMN και να είσαι σε συγκεκριμένες περιοχές, κυρίως εντός Αττικής :P

Δημοσ.

ότι ανάλυσεις υπάρχουν και στο internet καταλήγουν και στο awmn.

Γιατί εσύ κατεβάζεις από κάποια κλειστή κοινότητα που είναι pay ?

και αυτό να έκανες πάλι τα βρίσκεις και free

όλες οι ταινίες υπάρχουν σε διαφορες μορφές και στην original bluray τώρα τι το αξιοπερίεργο μπορεί να θες εσύ δεν ξέρω

εγώ πάντως δεν κάθομαι να περιμένω την ταινία 1 ώρα από το internet την περνώ κατευθείαν σε 2 λεπτά.

Τέλος πάντων δεν κερδίζω τίποτα διαφημίζοντας την ασύρματη κοινότητα απλός μου αρέσει η ελευθερια μου και να μην  δεσμευομαι  από τον κάθε ISP άμα ποτε μπεις awmn θα καταλαβεις.

και δεν υπάρχει μονο το awmn υπάρχουν και αλλα ?WMN σε άλλες περιοχές

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αξιοπερίεργο ή όχι, οι απαιτήσεις διαφέρουν, το ότι εσύ καλύπτεσαι δεν μου λέει κάτι...

κι εγώ από το καλοκαίρι ίδιες ταχύτητες θα έχω, αλλά με vdsl :P

ωραίο είναι το awmn, αλλά μόνο αν είσαι κέντρο του λεκανοπεδίου που την βγάζεις απλά με μια κάρτα ασύρματου δικτύου, επειδή έχουν οι γύρω...

αν είσαι σε πιο "αραιοκατοικημένη" περιοχή που θα χρειαστεί να σηκώσεις σωλήνα για την κατευθυντική κεραία ώστε να έχεις οπτική επαφή με τον άλλο, άστα βράστα, δεν έχουν και τόσοι όρεξη/μεράκι για κάτι τέτοιο, ειδικά αν μιλάμε για το μέσο χρήστη...

ναι προφανώς, υπάρχουν κι άλλα WMN, αλλά πολύ περιορισμένα σε σχέση με της Αθήνας...

Επεξ/σία από ThReSh
  • Super Moderators
Δημοσ.

δεν μιλάω για σένα συγκεκριμένα...

ναι δεν είναι ίδιο το 100/100mbps vdsl :P

• Super Moderators
Δημοσ.

"τώρα", ναι :P

αν δεν βάλουν όλοι δεν έχει νόημα να έχουν μόνο οι μισοί, αν θες κάποιο αρχείο από έναν που έχει μείνει σε 54αρη θα τρως μπουκάλι...

αλλά και πάλι θα εξαρτάσαι από αυτόν με την γρηγορότερη σύνδεση στο net :-)

Δημοσ.

έχω γνωστούς που έχουν links 150mbps και 300mbps οποιος θέλει βαζειι το θέμα είναι στην δυνατότητα την δικη του να κάνεις upgrade τα μηχανήματα σου.

Δεν περιμένεις να γίνει το κανεις εσύ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...