t3llis Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Κατι πιο χαρουμενο δεν ειχε να μας πει? Κανενα πιο dance (πολλα θελω)
leventakas Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 ο αλλος ο καφρος θελει κιαμο στο διαστημα, μηπως να παει και ο ρουβας να φτιαχτεις εσυ? μη συγκρινετε τη ποιοτητα με την καφριλα..
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Εγω τωρα το μόνο που περιμένω είναι μόλις γυρίσει πίσω να τον ανεβάσει ο Bowie πάνω στην σκηνή σε μια συναυλία του και να πούνε unplugged το space oddity οι δυο τους στην σκηνή (με τον Bowie στην κιθάρα)
Black Demis Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 στείλτε ΤΩΡΑ Κιάμο στο διάστημα!!! θέλω να δω γαρίφαλα να αιωρούνται!!! θες να στείλουν εξωγήινοι καμία 50 warships να μας εξαερώσουν? 3
Str Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 ο αλλος ο καφρος θελει κιαμο στο διαστημα, μηπως να παει και ο ρουβας να φτιαχτεις εσυ? μη συγκρινετε τη ποιοτητα με την καφριλα.. dude, open up your sarcasm detectors... 4
aris1986 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 5 μηνες ηταν εκει πανω ο ανθρωπος, θα χτύπησε μπιέλα απο την μοναξιά και επινε τα ουρα του για να επιβιώσει. Στα ονειρά του θα εβλεπε να περπατα στη γη και να τρώει hotdogs! Και γω θα θελα να παω, αλλα για κανα 3ωρο να κανω tour αλλα μετα να επιστρεψω πισω... προσεξτε τι ευχεστε! Που σιγά μην γινει κιόλας!
alexandertm8 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 5 μηνες ηταν εκει πανω ο ανθρωπος, θα χτύπησε μπιέλα απο την μοναξιά και επινε τα ουρα του για να επιβιώσει. Στα ονειρά του θα εβλεπε να περπατα στη γη και να τρώει hotdogs! O ISS έχει το λιγότερο 6 άτομα πλήρωμα και όσο για τα ούρα τους, έχουν περάσει απο μηχάνημα αξίας 250 εκατ. δολαρίων, είναι καθαρότερο νερό απο αυτό που μας σερβίρει η Ε.Υδ.Απ. 5
keepgoing Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ωραίο video αλλά ακόμα ωραιότερες οι φωτογραφίες του. Πάντως πλάκα έχει ο τύπος. Ο καλύτερος αστροναύτης μετά το Howard Wolowitz. 1
damoclesword Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 περιμένουμε και την απάντηση των Ρώσων...Να πιάσουν κανένα "ότσι τσόρνια" για αντίποινα στο τραγούδι του Bowie!
aris1986 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 O ISS έχει το λιγότερο 6 άτομα πλήρωμα και όσο για τα ούρα τους, έχουν περάσει απο μηχάνημα αξίας 250 εκατ. δολαρίων, είναι καθαρότερο νερό απο αυτό που μας σερβίρει η Ε.Υδ.Απ. E ναι η εκπαιδευση και η ψυχολογια ειναι οταν τα πίνεις. (ετσι λενε οι αστροναύτες) Εις υγείαν!
JS v.i.p. Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Φανταστικό! Πούλαγα την ψυχή μου σε όποιον νάναι για να είμουν στην θέση του!!! Αν πιστεύεις ότι μπορείς να αντέξεις σε έναν θάλαμο 10-20 τετραγωνικά για πέντε μήνες .... είσαι πολύ γελασμένος.
Vasilisxd Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Αν πιστεύεις ότι μπορείς να αντέξεις σε έναν θάλαμο 10-20 τετραγωνικά για πέντε μήνες .... είσαι πολύ γελασμένος. Με ενα καλο PC , internet και wow καθομουν και χρονο
platinum Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 στείλτε ΤΩΡΑ Κιάμο στο διάστημα!!! θέλω να δω γαρίφαλα να αιωρούνται!!! χαχααχα θα ταν απίστευτο σκηνικό! Και σπασμένα πίατα 1
deathnick Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Αν πιστεύεις ότι μπορείς να αντέξεις σε έναν θάλαμο 10-20 τετραγωνικά για πέντε μήνες .... είσαι πολύ γελασμένος. Εγω εχω αντεξει 1 χρονο κ συνεχιζω... ζητω η κριση!!!
oreco5 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Εγω εχω αντεξει 1 χρονο κ συνεχιζω... ζητω η κριση!!! Ναι ,αλλα ολο και την κανεις εξω .Στην σεληνη γιατι δεν μας κανουν κανα video τα Αμερικανακια,α... ξεχασα δεν εχουν παει ακομα.Με αυτα τα κλιπ που κυκλοφορουν κατα δεκαδες στο internet ποσα λεφτα θα εχουν καπαρωσει απο την κυβερνηση και δωρεες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα