avatar nize Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Καλημέρα!!! Οποίος μπορεί να βοηθήσει... Εχω ενα 4s από Αμερική κ είναι κλειδωμενο στο verizon k έχει το 6.1, τι r-sim να πάρω για να δουλέψει;? έχω Vodafone k COSMOTE.help! Sent from my iPhone using Insomnia
Λύση iMarilina Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Λύση Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Καλημέρα!!! Οποίος μπορεί να βοηθήσει... Εχω ενα 4s από Αμερική κ είναι κλειδωμενο στο verizon k έχει το 6.1, τι r-sim να πάρω για να δουλέψει;? έχω Vodafone k COSMOTE.help! Sent from my iPhone using Insomnia Nα βρεις από ebay να σου το ξεκλειδώσουν.
iMarilina Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ευχαριστώ πολύ marilina!!! τίποτα, καλή συνέχεια!
DjVassel Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Το verizon δεν παιρνει καν sim, δε νομιζω οτι μπορει να ξεκλειδωσει... Sent from my iPhone using Insomnia
iMarilina Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Το verizon δεν παιρνει καν sim, δε νομιζω οτι μπορει να ξεκλειδωσει...<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Για 4αρι ισχύει αυτό. Τα 4s ειναι world phone παίρνουν σιμ. Ολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα