kamui Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δεν ξέρω αν λέω μπαρούφα ή δεν ισχύει πλέον αλλά μέσω του upgrade assistant των win 8 δεν παίρνεις άδεια για 30 ευρώ? (15 όταν πήραμε εκείνα τα τρομερά κουπόνια) Άλλωστε με ένα start menu είναι ίδια 7αρια
newtech Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Οχι εμενα το βγαζει καπου στα 120 και 250 ευρω..
papars Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Έχω αγοράσει από αυτούς αρκετές φορές χωρίς κανένα πρόβλημα. Ούτε κατά την αγορά ούτε κατά την ενεργοποίηση. Παλαιότερα δεν επιτρεπόταν η πώληση OEM λογισμικού αλλά κάποια στιγμή βγήκε μια απόφαση που το επιτρέπει. Στην σελίδα FAQ αναφέρουν και την δικαστική απόφαση. Μάλιστα και το ebay το επέτρεψε με τι σχετικές προϋποθέσεις http://pages.ebay.com/help/policies/software.html OEM, bundled, or recovery software may be listed only if it is included along with the original hardware, such as the motherboard, hard drive, or computer sold with the OEM software. Κάποια φορά αγόρασα μερικά w7 upgrade σε πολύ καλή τιμή. Στην συσκευασία περιλαμβανόταν και το original αυτοκόλλητο των XP (που σε κατοχυρώνει ότι τα w7 upgrade προέρχονται από αυτά). Να αναφέρω εδώ δεν παίζει ρόλο η γλώσσα του CD που πουλάνε αφού μπορείς με το ίδιο COA να βάλεις αντίστοιχο CD άλλης γλώσσας. Όλα όσα έχω πάρει από αυτούς είναι από DELL που για μένα δεν είναι πρόβλημα αφού όλα τα PC μου είναι DELL.
sotiris123 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 επειδη θελω και εγω να τα παρω αυθεντικα τα professional τι διαφορες εχουν απο τα Ultimate? εψαξα λιγο και ειδα to xp mode κια τα πακετα γλωσσων(τα πιο σοβαρα) δλδ με τα προ δε μπορεις να εχεις ελληνικα?
newtech Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 επειδη θελω και εγω να τα παρω αυθεντικα τα professional τι διαφορες εχουν απο τα Ultimate? εψαξα λιγο και ειδα to xp mode κια τα πακετα γλωσσων(τα πιο σοβαρα) δλδ με τα προ δε μπορεις να εχεις ελληνικα? http://windows.microsoft.com/el-gr/windows7/products/compare#T1=tab01
pedrojay Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 @sotiris Μια χαρά μπορείς να βάλεις ελληνικά και στα pro και σε όλες τις εκδόσεις,μην σε απασχολεί αυτό. Απλά θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις το vistalizator,το οποίο με δυο κλικ θα σου εγκαταστήσει τo επίσημο language pack της microsoft.Το ίδιο ακριβώς δηλαδή που περνιέται και στα ultimate μέσω του windows update.Γκούγκλαρέ το και αν έχεις κάποια απορία,πες μου να σε καθοδηγήσω,μην βγαίνουμε εκτός θέματος εδώ.
newtech Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Έχω αγοράσει από αυτούς αρκετές φορές χωρίς κανένα πρόβλημα. Ούτε κατά την αγορά ούτε κατά την ενεργοποίηση. Παλαιότερα δεν επιτρεπόταν η πώληση OEM λογισμικού αλλά κάποια στιγμή βγήκε μια απόφαση που το επιτρέπει. Στην σελίδα FAQ αναφέρουν και την δικαστική απόφαση. Μάλιστα και το ebay το επέτρεψε με τι σχετικές προϋποθέσεις http://pages.ebay.com/help/policies/software.html Κάποια φορά αγόρασα μερικά w7 upgrade σε πολύ καλή τιμή. Στην συσκευασία περιλαμβανόταν και το original αυτοκόλλητο των XP (που σε κατοχυρώνει ότι τα w7 upgrade προέρχονται από αυτά). Να αναφέρω εδώ δεν παίζει ρόλο η γλώσσα του CD που πουλάνε αφού μπορείς με το ίδιο COA να βάλεις αντίστοιχο CD άλλης γλώσσας. Όλα όσα έχω πάρει από αυτούς είναι από DELL που για μένα δεν είναι πρόβλημα αφού όλα τα PC μου είναι DELL. To θεμα ειναι εμενα που ειναι LENOVO?? Αν ειναι dell το αυτοκολιτο.. επισεις δεν θα επρεπε να αναφερει καπου στο SITE για ποιο BRAND ειναι? Γιατι τα οεμ που αγωραζουμε κανονικα ειναι ΧΩΡΙΣ μαρκα πανω.. Το θεμα ειναι οτι δεν αναφερει καπου κατι στο σιτε (αν ειδα καλα).. αντε για τα refubr οκ.. Αν παρω OEM και μου ερθει κανα DELL?? :|
TheELF Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Το γράφουνε και αυτή στο δικό τους faq http://www.softwarebilliger.de/info/faq/ Was ist eine OEM/Recovery Version? OEM/Recovery Versionen sind vom Hersteller gelabelte Software, welche jedoch auf jedem PC und Notebook installierbar sind.Die CD selbst ist Neuware, Sie haben nach der Installation und Aktivierung durch den mitgelieferten Original-Lizenzaufkleber selbstverständlich Anspruch auf alle Updates und Patches.Durch das Urteil des Bundesgerichtshofs wurde der Verkauf von OEM-Versionen und DSP-Versionen ohne zugehörige Hardware erlaubt. Daher dürfen Sie diese Lizenz auf jedem xbeliebigem Rechner einsetzen. Dies ist im Bundesgerichtshof Urteil vom 06.07.2000 - I ZR 244/97 auch eindeutig dokumentiert. περνιούνται παντού(σε κάθε Η/Υ), παραπέμπει και στην απόφαση που το κάνει νόμιμο(αλλά μάλλον ισχύει μόνο για την γερμανία)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα